Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sue,najgorsze masz już za sobą
,teraz z górki,możesz napić się wody niegazowanej,jedynie
Faktycznie,jutro na groby się wybieracie,więc dzień Wam zleci,i żadna zapewne na forum nie zajrzy
Angelcia,w takim razie gotujemy razemWymyśliłaś,jaką sałatkę zrobić??
Ogólnie u nas pogoa do d...jak to w Nordland o tej porze...ale może wybiorę się na jakiś krótki spacerek,zobaczę -
Atakasobiejedna wrote:Megg, pue nie jest skomplikowane, ale jak coś to pisz, ciekawe czy znajdziesz info o swoim zasiłku, ale o ile dobrze pamiętam to w październiku przekroczylas 33 dni choroby to pracodawca dopiero na dniach będzie mógł im wysłać wszystkie papiery, więc raczej jeszcze nie będzie go w systemie.
Sue współczucia, ja muszę się dalej kurowac żeby zrobić ta glukozę w przyszłym tyg, może uda się w pon, bo w środę do gina idę i chciałam mieć już wyniki.
zalogowalam sie wlasnie...
widze moje L4 i decyzje zasilku z dnia 29-10 na 100% od 18.10 (34 dzien wypada wtedy)
a gdzie zobacze kwote i kiedy wyplaca?
ta tabelke "kwota swiadczenia i data wyplaty" mam pustą
dzikuje za pomoc i wogule info o PUE Atakasobiejedna
moze wpisza kwote dopiero, ale myslisz ze znaczy ze pozytywnie i przynzali? tylko dlaczego nie ma kwoty hmmm
aha i ZDRÓWKA!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 10:01
-
dorocia2324 wrote:No i chyba dzis musze zrobic makaron z serem bialym bo narobilyscie mi ochoty
Kobietki gdzie i za ile kupujecie ta mama coffee? I ile tego jest w opakowaniu?
np tutaj(bo taniej)
http://allegro.pl/coffe-mama-120g-smak-naturalnej-kawy-apteka-i4724851850.html -
Hej. Ja jem płatki z mlekiem, jak co dzień.
Dziś zabrałam sie za rekonesans żłobkowy. Zapisana jestem do trzech. W tańszej opcji jestem na 174 miejscu :d, w trochę droższej na 110 miejscu a w tej najdroższej , ale i tak tragedii nie ma, prawie jest pewne, że z dostaniem sie nie bedzie problemu
Pola
Hania -
megg wrote:np tutaj
(bo taniej)
http://allegro.pl/coffe-mama-120g-smak-naturalnej-kawy-apteka-i4724851850.html
Megg wielkie dziekiJa znalazlam za 5,50 i dostawa gratis bo do apteki niedaleko mnie
Tylko ciekawe na kiedy bedzie
megg lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:Hej. Ja jem płatki z mlekiem, jak co dzień.
Dziś zabrałam sie za rekonesans żłobkowy. Zapisana jestem do trzech. W tańszej opcji jestem na 174 miejscu :d, w trochę droższej na 110 miejscu a w tej najdroższej , ale i tak tragedii nie ma, prawie jest pewne, że z dostaniem sie nie bedzie problemu
MoniaP lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Ja juz wypilam napój bogów. Obrzydlistwo, fuj!
Kręci mi sie w głowie od takiej dawki cukru, nie wiem jak tu wysiedzę przez 2h!
Nawet nie chce mi się jeść, ale pić strasznie!
Agnieszkaa, a jak Ty? Już po? Kto jeszcze robi glukozę dzis, Fedra chyba o ile dobrze pamiętam?
Nie zostawiajcie mnie tu samej
Hej mamusie
Mi też się kręciło, ale po pół godziny było już ok))
-
Katiś,lez Ty jesteś zorganizowana:) Ja tu lamentuje do męża ,że modlę się aby szef pozwolił mi na wychowawczy pójść jeszcze pół roku,żeby Małego nie puszczać do przedszkola(bo u nas żłobka nie ma),a wychów tam taki,że mi się płakać chce,piszę wychów,bo inaczej tego się nie da nazwać.Tylko sniadanieprzez cały dzień i do tego zimna woda podawana lub mleko....ryczeć mi się chce...Norwegia...