Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja się szykuję na badanka. Dziś tylko morfologia i mocz, ale zakładam, że we wtorek na wizycie zleci mi tą nieszczęsną glukozę.
Ja to znowu mogłabym jeść jabłka i banany. I jem
Dziś powinnam ogarnąć dom. Mam też kilka innych zadań do wykonania. Ciekawe czy mi się uda to wszystko zrobić.
Dobrego dnia!
Głodna jestem!!!Fedra lubi tę wiadomość
-
Ja też się witam z rana
Janeczka od 6 grasuje i puka - aż moja kochana kotka koniecznie musiała ułożyć sie moim brzuchu
I tak sobie poleżałyśmy do 7
Miłego dnia Wam życzę i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze badania i wizyty!
Mój plan na dziś:
1. Ugotować słodką kapustkę "na krótko" z dużą ilością koperku
2. Zrobić się na bóstwo i wieczorem spotkać się z przyjaciółmi na imprezce
Chyba dam radęFedra lubi tę wiadomość
-
A ja się próbuje zdrapać z łóżka, ale chyba ustawię drzemkę na 30 minut.
Dziecko nie daje mi w nocy spać i o takiej wczesnej godzinie jestem nieprzytomna!! A on sobie potem cały dzień odsypia
Przygotowuje mnie na luty?
Moj plan na dzis:
1. Glukoza
2. Siłownia
3. Ogarnięcie domu i wyjazd do rodziców
Dam radę
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 07:42
Fedra lubi tę wiadomość
-
dziewczyny powodzenia na glukozie
Ja mam powtórzyć za 2 tygodnie tą glukozę tym razem już w poradni diabetologicznej bo lekarka stwierdziła że teraz może się już podniosła i dla pewności trzeba powtórzyć bo nie wiele brakuje do granicyJuż się mi dziś śniła ta pyszna glukoza
A mój plan na dziś to posprzątać, przygotować pod sałatki i trochę odpocząć bo jutro też zabiegany dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 08:00
Fedra lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Mam nadzieję,że noc minęła Wam spokojnie,tak jak i mnie
Powodzenia na glukozie,dobrych wynikó
Plan na dzisiaj:ugotować obiadek,krupniczek i na spokojnie makaron z serem białym na słodko(zamówienie tymka,czyli lajtowe dania). Muszę troszkę ogarnąć dom,pranie już się pierze,a później będziemy wycinać dynię na wieczór...Halloweenwięc pozbędziemy się słodyczy z domu...z czego szczęśliwa nie jestem
hihi
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana, jako ze budze sie szybko to udalo mi sie nadrobic Wasze wypocinki
Suri, super ze sytuacja opanowana i masz pessar, szybka reakcja przy szyjce to klucz do sukcesu wiec super ze Ci sie udalo
Co do sytuacji Mistrzyni to wspolczuje bardzo, kiedys beda w zwiazku 7 lat bylam tez glupio madra ( i to nie majac dziecka) ze jakby mnie tak traktowal zdradzil itd to bym mu kopa na dowidzenia sprzedala, sytuacja sie diametralnie zmienila gdy jednak sie w niej faktycznie znalazlam i wtedy walczylam o ten zwiazek zagryzajac zeby i bijac sie z bolem ktory przysporzyl, jednak tamto i tak sie rozpadlo a teraz jestem w cudownym zwiazku i choc znowu uwazam ze jakby mnie teraz moj obecny maz zdradzil to bym mu walizki spakowala i prawnik, to jak dzidzia na swiecie bedzie nie wiem czy bym jednak nie walczyla o nasza rodzine, wszystko wyglada duzo latwiej gdy nam sie zycie cudnie uklada, gdy ta sytuacja jednak nas dotyka to sie zmienia- punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia:)
Aga nie ma sprawy, ja tu zagladam ale jak widac nie czesto wiec tez bym siebie nie pamietala :p
Tyle tu dziewczyn pisze ze najlatwiej w oko wpadaja te co sie co 2 ga strona przewijaja gdzies a nie co 30
Zauwazylam ze Ponownie pojawil sie konflikt i Vel narazie sie nie udziela? Postanowila opuscic forum? -
Z ciekawostek bylam wczoraj z mezem na szkole rodzenia Iwony Guc w gdyni, az 2,5 h - myslalam ze mi plecy uciekna przez drzwi z bolu na niewygodnych krzeslach, ale meritum spotkania bylo ok, np bylo o wiazaniu i rodzajach chust i nosidelek i tj wczesniej myslelismy o nosidle tak teraz chusta zdecydowanie
bylabtez 1 sza pomoc aczkolwiek bardziej ogolnie i tylko wstawki jak w przypadku niemowlaka, a szkoda bo myslelismy ze cala 1 sza pomoc niemowlaka bedzie dotyczyc a nie pijakow na chodniku.... Wiec to nas troche wkurzylo... Bo o dzidzi tylko z 3-4 wsstawki apropo pomocy, co robic jak sie zakrztusi, jak wdechy niemowlakowi i dziecku i jak uciski na klatce a reszta- z godzina to ogolnie 1 sza pomoc...za to na kolejnych zajeciach ma byc zaiedzanie porodowki, ogolnie w sumie ok, ale stwierdzilamze pojde do super mamybo mam blizej
-
Powodzenia dla wszystkim ktore robia dzis badania.
Ja noc pieknie przespalam, nawet na siku nie wstawalam, dopiero rano jak moj P wstawal do pracyDzis mam sporo rzeczy do zrobienie, sprzatanie domku, zakupy itd. Za to jutro po cmentarnym obchodzie odpoczne i w niedziele
Co do bolu kregoslupa to mnie tez niestety dopada. Czasem tak mi paralizuje nogi, ze chodze jak 80-letnia kobitka no ale coz. Dzidzius baaardzo aktywny -
dzien dobry:)
ja juz po zakupach i bylam w ZUS aktywowac konto PUE - zobaczymy jak dziala
smacznej glukozy kto dzis popija
w biedronce sa ladne lampki do kontaktu dla malucha po 12,99zl
a na allegro mobilnym kupon sie pokazal na 20 zł
ide po kawkeoczywiscie mama coffe
Gosiak, Atakasobiejedna, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry
u mnie od rana chlodno i pochmurnie. Zjadlysmy z Ada sniadanie mistrzow - musli z jagodami i truskawkami polane jogurtem naturalnym.
Plan na dzis:
-ogarnac sie
-mknac na zakupy
-zrobic salatke
-Zrobic obiadek(dzisiaj makaron ze serem w ramach slodyczy)
-przezyc wieczor z Mezem i nie dac wyprowadzic sie z rownowagi.. brrr
Milego dnia Ciezarowki.
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja juz wypilam napój bogów. Obrzydlistwo, fuj!
Kręci mi sie w głowie od takiej dawki cukru, nie wiem jak tu wysiedzę przez 2h!
Nawet nie chce mi się jeść, ale pić strasznie!
Agnieszkaa, a jak Ty? Już po? Kto jeszcze robi glukozę dzis, Fedra chyba o ile dobrze pamiętam?
Nie zostawiajcie mnie tu samejFedra lubi tę wiadomość
-
Megg, pue nie jest skomplikowane, ale jak coś to pisz, ciekawe czy znajdziesz info o swoim zasiłku, ale o ile dobrze pamiętam to w październiku przekroczylas 33 dni choroby to pracodawca dopiero na dniach będzie mógł im wysłać wszystkie papiery, więc raczej jeszcze nie będzie go w systemie.
Sue współczucia, ja muszę się dalej kurowac żeby zrobić ta glukozę w przyszłym tyg, może uda się w pon, bo w środę do gina idę i chciałam mieć już wyniki.megg lubi tę wiadomość