Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Januszkowa wrote:Hej!
Od popołudnia czuje kłucie w lewym boku, coraz bardziej promieniuje. Czuję też kłucie w lewej pachwinie. Nie wiem co to może być. Nie wiem co robić, zażyłam apap 30 minut temu, trochę przestało, ale dalej czuję. Najgorzej jest przy zmianie pozycji albo wstawaniu. -
Ja od ponad godziny czuję ból,kłucie w okolicy pochwy,ciężko mi wstać bo boli,a chodzic to masakra,im szerzej nogi rozstawiam tym mniej boli,ale ten ból jest straszny.
Czy któraś z Was ma coś takiego??
w pierwszej ciąży tak nie miałam,nie wygląda to na bol spowodowany rozciąganiem się więzadeł,ponieważ nie jest to ból w okolicy brzucha -
Januszkowa no-spę można brać razem z paracetem do 500mg,także apap jak najbardziej
Nie musisz się martwić,ja ostatnio w czw sama taką dawkę wzięłam,ponieważ brzuch miałam twardy i bolał.
Mój gin w Pl powiedział,że można tak brać,byleby nie ibuprofen -
Dziękuję dziewczyny. Jestem anty-lekowa więc stąd te obawy. Jest mi trochę lepiej. Jeśli ból się jeszcze dzisiaj bardziej nasili to wezmę no-spę. Jeszcze nigdy nie bolał mnie brzuch odkąd jestem w ciąży. Trochę się martwię. Nie zwijam się z bólu, ale czuje kłucie, dyskomfort no i jednak to boli.
Dużo dzisiaj chodziłam, może dlatego. -
Januszkowa wrote:Dziękuję dziewczyny. Jestem anty-lekowa więc stąd te obawy. Jest mi trochę lepiej. Jeśli ból się jeszcze dzisiaj bardziej nasili to wezmę no-spę. Jeszcze nigdy nie bolał mnie brzuch odkąd jestem w ciąży. Trochę się martwię. Nie zwijam się z bólu, ale czuje kłucie, dyskomfort no i jednak to boli.
Dużo dzisiaj chodziłam, może dlatego.
-
Januszkowa wrote:Wzięłam no-spę
Czuję się cała pokrzywiona, chodzę jak staruszka, nie mogę się wyprostować.
Masz poduszke rozgrzewajaca? Poloz sie na goracym kompresie. Ja ciagle mam takie jazdy. To po prostu bol.
Ja nadal nic nie wiem w temacie fotelikow, wozkow, itp., itd.
Mam nadzieje, ze pod choinke cos dostaniemy dla dziecka, a reszta zajmiemy sie po przeprowadzce, czyli gdzies na Nowy Rok.
Czy Wy nadal macie dziwne sny? Ponoc to w ciazy normalne, ale ja minionej nocy mialam taki okropny sen, ze sie dlugo z niego otrzasnac nie moglam.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyAsiaSzw ja chcę fotelik Recaro, ale modelu jeszcze nie znam. Mam tylko nadzieje, że będzie pasował do mojego wózka. Co do bazy.. sama nie wiem czy moja Audi ma isofixa... Nie wiecie czy modele z 2009r są już oblegane isofixem? Najwyżej sprawdzę w sklepie od razu, bo pewnie będą taką informacją dysponować. Nie chce mi się dzisiaj już szukać na necie, wiem, że kiedyś przeglądałam, ale skleroza to moja siostra nabyta w ciązy.
Januszkowa może to więzadła się rozciągają? Tak jak piszesz - dużo chodziłaś i coś się ponaciągało.
Asia888 rodzina, czy nie rodzina.. uciążliwe to jestale co tam, przecież my damy radę.
Derii mnie tak czasem kłuje w pochwie, ale mija to. Nie szybko, ale mija.
Mnie dzisiaj tak twardniał brzuch, że aż się budziłam z popołudniowej drzemki. W sensie twardniał nie aż tak jak kamień, ale tak ciążył i mi to przeszkadzało. Teraz już jest ok.
Laurka ja mam okropne sny! Szkoda mówić
W ogóle Ada chyba jest odwrócona plecami do ściany mojego brzucha, bo czuję "od środka" takie wypychanie.. Przyjemne to jest
Mniej przyjemne jest to, że zakładając moją ulubioną koszulę dzisiaj guziki się rozchodziły, tak samo na cmentarz jak jechałam i zapięłam swoją parkę to błagałam o litość - ściśnięta jak sardynka, a jeszcze 3-4 dni temu było w porząsiu..I HATE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 22:24
asia888 lubi tę wiadomość