Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja w mandarynki, banany i kiwi zaopatrzyłam się wczoraj ;p
U mnie w osiedlowym nawet kieliszki można kupić ;p tak=m jest chyba wszystko, ale ja tam zazwyczaj tylko chlebek chlebek prawdziwy żytni na zakwasie kupuje mniam
Dziewczyny ja wczoraj zaczęłam 3 trymestr...niesamowite jest to jak ten czas leci ;p
AAAA i dzisiaj widziałam już pierwszą reklamę świątecznąGosiak, angelcia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witamy sie
My z sewerynką zabalowałyśmy do prawie 6 ranajestem zmęczona strasznie!!
ale bylo wesoło jak zwykle
Tez widzialam reklamę swiateczna lidla dzis juz ze dwa razy
Moj mąż jest chory nie wiem czy to nie zapalenie płuc.boje sie ze mnie zarazi!!! Aaa
A nutelle do picia pilam ale jakis czas temui tak samo te paluszki z nutella
cudo!!
-
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4725041606
Megg, tutaj kupiłam, jakoś bardziej mnie przekonują te francuskie napisy niż polskie etykiety na sloikachGosiak może ocenić czy dobrze wybrałam jako specjalista
Jest bio, nierafinowany i z pierwszego tłoczenia.
Gosiak, megg lubią tę wiadomość
-
derii84 wrote:Cath,wy to macie zdrowie
,ja wczoraj odpłynęłam przed 23,a teraz mnie znowu sen zmaga
ta sobota mija powolnym tempem...kiedys nawet patrzymy a za oknem jasno
hahaha
no mój mąż wczoraj dal czadu! I szybko odplynal. Zawiozlysmy go do domu. I dalej na pogaduchy
faceci poszli spać a my dalej
-
Atakasobiejedna wrote:http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=4725041606
Megg, tutaj kupiłam, jakoś bardziej mnie przekonują te francuskie napisy niż polskie etykiety na sloikachGosiak może ocenić czy dobrze wybrałam jako specjalista
Jest bio, nierafinowany i z pierwszego tłoczenia.
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
Znam taka znajomość z autopsji...jak czytam ten post to tęskni mi się za moją psiapsiółą.
Razem planowałyśmy zajście w ciążę,z tym,że jej się udało jednak szybciej,tzn nam nie wychodziło....w końcu w lutym dowiedzieliśmy,że Basia jest w ciąży,a ja w czerwcu zadzwoniłam z cudną informacją o naszej ciąży
Byłyśmy strasznie szczęśliwe,ja przeżywałam,jak trafiała do szpitala,ona przezywała ,że zaczęłam krwawić,w mgnieniu oka kazała mężowi zapakować dupę do samochodu i pognali do nas ponad 100 km(byliśmy wtedy na wakacjach w Pl). Nikt nie wiedział(prócz Basi,jej męża i mojego męża no i gin),że zaczęłam plamić.
Wróciłam do Norwegii i cały czas na skype lub tel wisiałyśmy,a z 6 na 7 października rodziłam razem z nią,do 2,bo zabrali ją w końcu na cc...
Teraz czekamy na mnie
Ale się rozpisałam,sorki dziewczyny,ale facet nie zrozumie,co to prawdziwa przyjaźńmegg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDerii w tym zestawie Nutellowskim była herbata, paluszki takie biszkoptowe i nutella do moczenia ich.. Cud, miód
Ale mi Ada dzisiaj daje o sobie znaćcały czas kopie. Napiłam się coli - tak mi się chciało
Jadę na cmentarze i pójdę sobie z pieskiem do teściów. Pół dnia przespałam! -
megg wrote:to ja tez zakupie ten olej kokosowy wkonc
wiem ze tyle razy pisalyscie o tym ale prosze napiszcie mi jeszzce raz do czego go uzywacie?
jako balsam?
Do smarowania krocza - później jest bardziej elastyczne i ponoć mniejsze prawdopodobieństwo popękania a także działa przeciwzapalnie, przeciwbakteryjnie i zapobiega wszelkiego rodzaju infekcjom w tych okolicach
Na hemoroidy (oby nas nie spotkały) też jak znalazł podobno
Potem do pielęgnacji brodawek się nadaje i do smarowania maluszka.megg lubi tę wiadomość
-
Wyczytałam jeszcze, że jest rewelacyjny na zgagę, wspomaga leczenie cukrzycy i chorób tarczycy
http://cudownediety.blogspot.com/2014/01/cudowny-olej-kokosowy-do-czego-mozesz.html
Kokos, olej kokosowy są naturalnymi afrodyzjakami.
Oleju kokosowego można użyć jako naturalnego lubrykantu.
Przed porodem warto smarować olejem krocze: skóra będzie ujędrniona i bardziej elastyczna.
Olej ujędrnia skórę i zapobiega rozstępom i zmniejsza już istniejące.
Może go użyć karmiąca mama do smarowania podrażnionych brodawek piersiowych.
Spożywanie oleju zwiększy ilość produkowanego przez mamę mleka i wzbogaci jego skład.
Przy ząbkowaniu łagodzi swędzące dziąsełka.
Podczas przewijania pupę dziecka można nacierać naturalnym olejem.
Jest dobrym kosmetykiem do masażu i nawilżania małego ciałka, oliwki dla dzieci często są na bazie pochodnej ropy naftowej i mają szkodliwy skład.
Można przygotować zdrowe i ekologiczne chusteczki do pielęgnacji dziecka tak jak w tym przepisie, ale zamiast oliwy z oliwek/oleju ze słonecznika dodać olej kokosowy.
Tłuszcz kokosowy w 100% leczy grzybicę okolic intymnych [klik].
Podczas menopauzy zlikwiduje uczucie suchości i dyskomfortu.megg, Atakasobiejedna lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Dziewczyny a czy wiecie jaki fotwlik samochodowy kupicie? Z baza czy bedziecie wozic bez?
Ja zalegam jest bosko
Wcześniej jak robiłam rozeznanie, to właśnie na niego się zdecydowałam ze względu na testy bezpieczeństwa. Okazało się, że przyjaciółka będzie miała na zbyciu, więc super
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Ja też dziś zalegam
Właśnie popijam pół litra koktajlu z mleka owsianego (wzbogaconego witaminą D i wapniem), ksylitolu, malin, truskawek i borówek - wszystko dla JaneczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2014, 18:36
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Hej!
Od popołudnia czuje kłucie w lewym boku, coraz bardziej promieniuje. Czuję też kłucie w lewej pachwinie. Nie wiem co to może być. Nie wiem co robić, zażyłam apap 30 minut temu, trochę przestało, ale dalej czuję. Najgorzej jest przy zmianie pozycji albo wstawaniu.