Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja znów mam straszny problem ze spanie, z zasypianiem juz wieczorem..krece sie i wierce, nie ma dobrej pozycji, masakra..dzis mialam wyrzuty sumienia ze tak szalałam po łozku a moj R rano wstaje, chyba bedeczytac czy cos bo takie przekrecanie sie nic nie daje..dzis to chyba ze 100 razy zmieniłam pozycje, z boku na bok itd...dopiero jak sie umeczyłam to zasnełam, gdzies poźna noca...a teraz mam oczy jak 5 złotych, powieki same mi leca
-
I w ogóle to powiem Wam, że muszę się chyba trzasnąć w głowę bo codziennie się zastanawiam jak żabka wygląda i już nie mogę się go doczekać i co dziennie o tym myślę. A to źle bo nie chcę go tu wcześniej niż po 20 stycznia.
I aż po dzisiejszym śnie zaczęłam się bać, że coś sobie wykraczę.
Od jutra koniec !!!!!!!!!!!! Wyłączam myślenie(Choć i tak z nim ostatnio kiepsko)
megg, asia888 lubią tę wiadomość
-
No naprawdę mam problem z myśleniem, kojarzeniem i w ogóle. Po prostu masakra, zapominam o podstawowych rzeczach. 10 razy się nad czymś zastanawiam jak coś zrobię, albo takie gafy popełniam, że szok. Poza tym wszystko mi leci z rąk, zaczynam się bać jak nóż trzymam normalnie. Ostatnio taki mi wielki w kuchni poleciał na ziemię dobrze, że odskoczyłam.
Oparzyłam sobie rękę bo mi się wielki kawał mięsa zachciało widelczykiem z gara wyjmować.
Mam nadzieję, że to jest naprawdę przejściowe otępienie, które po ciąży mijaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:04
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Upralam dywan, zrobiłam pranie, usmażylam i zjadłam naleśniki i padam na twarz
umeczylam się jak nie wiem.
Kurcze, chciałabym Wam się pochwalić ciuszkami, które już mam, ale normalnie nie mam siły. Może wieczorem porobie fotki i Wam wstawię. Bo mój W nie ekscytujące się tym tak jak ja.asia888 lubi tę wiadomość
-
A ja chyba się emocjonalnie sypie wszystko i wszyscy mnie wkurzają właśnie wygarnęłam mojej Mamie ze odkad się z Naszego miasta wyprowadziła nigdy mnie nie odwiedziała i ma do tego durne wymówki napisałam jej ze jakby chciała do mnie przyjechać to wszystko by zrobiła by przyjechać...
ehhh i znowu się poryczałam17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
agaaa28 wrote:A podesłałabyś mi link do leginsów? Już 2 razy kupiłam i była wtopa
kliknęłam takie: http://allegro.pl/legginsy-getry-ciazowe-kieszeniami-ocieplane-m-38-i4738148851.html i jeszcze nieocieplane.
Ale co do jakości nie wypowiem się póki nie przyjdą. Tylko tego sprzedawcę poleciła mi znajoma, która kupowała u niego normalne geterki. -
Pia Gizela wrote:A co do ciuszków to najgorsze, że moja mama więcej dla małego kupiła niż ja. Nawet nie bardzo orientuję się co kupiła ;P Zawsze mi mówi, ale ja tam nie mam głowy żeby to spamiętać
Pia, u mnie mama kupiła wszystkie ciuszki jakie mamja kompletuje rzeczy typu butelki, pościel itp. Juz mi zapowiedziała ze teraz szuka ciuszków na 4-6msc.
Fedra lubi tę wiadomość
-
Lara, mnie się często śni, że urodziłam, że widzę małego. Zazwyczaj śni mi się, że nie potrafię karmić, że o tym zapominam ciągle.
A to na pewno nie jest proroczy sennie ma się co stresować. To normalne, że się zastanawiamy, jak nasze dziecko będzie wyglądać, kto by nie był ciekawy
Ja jestem ciekawa ile Tomek urósł i czy jutro mój gin go zmierzy w ogóle.
Lecę sprzątać i robić obiad, bo jeszcze nic nie zrobiłam dziś!!
Muszę! w końcu zabrać sie za tą moją magisterkę
Lady, ja czytam tylko "papierowe", tak w pdf się nie umiem jakoś skupić. Teraz dostałam od Taty książki Kinga, ale z ciążowych polecam "Mundrę" i "Ciężarówką przez 9 miesięcy". NIe wiem czy są w pdf ;/Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:kliknęłam takie: http://allegro.pl/legginsy-getry-ciazowe-kieszeniami-ocieplane-m-38-i4738148851.html i jeszcze nieocieplane.
Ale co do jakości nie wypowiem się póki nie przyjdą. Tylko tego sprzedawcę poleciła mi znajoma, która kupowała u niego normalne geterki.
Dziękuję -
Fedra i Gosiak ja mam cos podobnego
przy okzji to ta sukienka i my 2 dni temu
Lara 82, Fedra, Bietka, Gosiak, Sue, lula88, juska19, kafabi, angelcia, Januszkowa, dorocia2324, Penelope, kasia_1988, Asiaa1201, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
mialam dzis myc okna i naprawde dzien mi uciekl.....
ehh ide zrobic obiad bo nawet tego mi sie dzis nie chce
a tu jeszcze dzis angielki
do pozniejWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 15:25
-
dziewczyny !
- Angelcia, kucharko:)
co robicie z cieplych przystawek np na imieniny? chodzi mi o tradycyjne imieniny, sledz, salatki, wedliny, ciasto
co z cieplych rzeczy? jakos nie mam pomyslu- a jakbym miala flaki robic..to nie wiem.
moze jeszcze jajka faszerowane?