Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka!
Byłam dzisiaj na zakupach kilku sztuk w końcu dla siebie w butiku różowym. Nie wiem czy któraś z Was z niego korzysta? dzis była przecena, wiec udało mi sie wyhaczyć nawet niezłe rzeczy za niezłą sumke;)
Spojrzałam na siebie w kabinie w przymierzalni i sie nie poznaje.
Jaki wielki tyłek, brzuch wielki wiadomonogi mi się skróciły....
czysta karykaturka
Nasta, ja miałam zakażenie układu moczowego.
Teraz mozna furagine przyjmować bez problemów. Miałam 3x 2 tabletki, dodatkowo witaminke C, kupiłam sobie sok z czystej żurawinki w aptece i można dodatkowo Żuravit w tabletkach przyjmować i duuuużo pić najlepiej wody, nie słodkich soków. -
nick nieaktualnyAsiaSzw miejmy nadzieje, ze to chwilowy kryzys
NASTA ja dostałam urofuraginum + antybiotyk, ale go nie brałam. Przede wszystkim trzeba dużo, ale to dużo pić.
Sue ja nie mam drygu do pisania. Interpunkcja, ortografia, składnia - cienko z tym u mnie. Ja lubię pisać wszystko prosto z mostu, a nie owijać w bawełnę. Moje posty miałyby bardzo znikomą ilość słów hahaJa jestem dobra w tworzeniu jakiś projektów, ofert i takich kreatywnych rzeczach. Lubię jasno postawione warunki, coś co muszę zawrzeć w danym projekcie itp. Taka ze mnie gorąca głowa, lubię się trudzić i zachwycać efektem.
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:cath a w avatarku Konstancja ?
uwielbiam Koreańskie dzieciaczki
Ja mam z natury ciemne oczy i włosy więc moze chociaż to będzie miała po mamie
Po mnie ma mieć oczy i włosy tylko tego chcę !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2014, 19:43
Lara 82, Sue lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:A powiem Ci, że nie wygląda jak koreanka
no troszkę skośne oczka
Ale reszta
Słyszałam, ze są takie programy, że daje się zdjęcie mamy i taty i powstaje zdjęcie przyszłego dzidziusia
No ale nie mam takiegoLara 82 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Bardzo długo mnie tu nie było. Strasznie dużo się dzieje. Jestem po przeprowadzce więc mam urządzanie mieszkania ciągle na głowie.
Ostatnio gorzej się czułam, powróciło twardnienie brzucha i skurcze, zbyt częste.
W końcu w noc Halloween wylądowałam w szpitalu z podejrzeniem przedwczesnego wycieku wód płodowych.
Złapał mnie straszny skurcz i poczułam parcie na pęcherz. Poszłam zrobić siku. Po kilku minutach poczułam dziwne ciepło i mokro, coś ze mnie "chlusnęło". Spora ilość płynu, jakiejś wody.
W szpitalu pobrano próbkę do badań, szyjka była zamknięta, z próbki wynikło, że nie były to wody ale nie udało się już stwierdzić co to mogło być. Podobno mógł być to mimowolny wypływ moczu ale ja byłam już po sikaniu i to uczucie... każda kobieta wie skąd jej coś wypływa. Co mam tu dużo mówić.
Ale i tak ucieszyłam się mimo tej niejasności, że pęcherz jest cały. Okazało się jednak, ze mam skurcze i podano mi leki, co 20 minut, żeby je zatrzymać. Niestety nie pomagało i ostatecznie o zgrozo dostałam zastrzyk domięśniowy w tyłek. Przez dwa dni nie mogłam się ruszać normalnie.
Obecnie jestem na lekarz rozkurczowych i jest dobrze
Odnośnie par z listy, Asiaa1201 przepraszam i cieszę się , ze znalazłaś już inną parę.
Niestety nie jestem w stanie nadrobić materiału, tyle napisałyście...
Mam nadzieję, że wszystkie macie się dobrze. Suri... ściskam Cię mocno.
To my dla aktualizacjiObecnie 60 kg, w pasie 92cm a przed ciążą 60cm.
I nareszcie huraaa, moje piersi przestały rosnąć75F choć przy brzuchu wyglądają na maleństwa
http://iv.pl/images/59141653906366979587.jpg
Bietka, dorocia2324, megg, Januszkowa, Fedra, asia888, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynasta - pij jak najwięcej wody, z cytryną - trzeba zakwaszac mocz
Angeligue89 - mam nadzieję, że już wszytsko dobrze. MOże przez ten remont miałas takie skurcze. Zawsze to stres i duzy wysiłek -i posychiczny i fizycznyAngélique89 lubi tę wiadomość