Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
do kiedy te glukoze trzeba zrobic? bo tez mam skierowanie, ale... na razie mi sie nie chce isc:PMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
nick nieaktualnySloneczna juz doczytalam. Status "spodziewam się dziecka" to caly czas 3% zniżki. Do 60 dni po podanej dacie porodu trzeba zmienić swój status na "jestem rodzicem", bo jeśli się nie zmieni to karta bedzie dezaktywowana. Co 90 dni rabat zwiększa się o 1% pod warunkiem, że zrobi się 6 transakcji. No cóż.. żeby osiagnac próg 10% musiałybyśmy przez ok 21 miesięcy robic zakupy.. A dwulatek powinien już raczej od pampków się powoli odzwyczajać
Ale zawsze coś
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja !
Już po śniadanku, dzisiaj były orkiszowe naleśniki z dżemem porzeczkowym i jogurtem naturalnym, mniam
Powodzenia wizytującym życzę ! obyście tylko dobre wieści przyniosły
Słoneczna przykro mi z powodu kolegi! On jechał obwodnicą Mińska Mazowieckiego, to jest trasa, którą my z mężem za każdym razem pokonujemy jadąc do domu...
Co do zaparć, mi się zaczęły od jakichś 2 tygodni i nic nie jest w stanie tego zmienić... codziennie piję duuuużo przegotowanej wody, rano na czczo obowiązkowo. Już chyba zacznę się do tego przyzwyczajaćle kurcze to jest uciążliwe, bo po 2 dniach czuję się taka pełna, że aż ciężko jest się ruszać a o jedzeniu nie wspominam, bo w ogóle nie mam ochoty przez to.
J przytyłam 8,5 kg, ale jakoś się tym nie martwięJa słodyczy praktycznie nie jem, więc nie mam czego odstawiać. To jest dziwne, bo ja kiedyś bez słodyczy żyć nie mogłam, a teraz owoce mi wystarczają w zupełności
Ja przy depilacji tak się wyginam, ale raczej robię to na czujajuż ciężko mi się schylać w wannie i jeszcze utrzymać tę pozycję. Z nakładaniem butów jest podobnie, jest mi ciężko, na szczęście mam wsuwane, więc nie muszę się mega wysilać
Pozdrawiam !
Fedra lubi tę wiadomość
-
Słoneczna moja gin mówiła żeby absolutnie nie pić olejku rycynowego bo on wzmaga skurcze macicy, a tera nam one nie są potrzebne. Można brać syrop lub czopki.
Ja dzisiaj chyba placki ziemniaczane zrobiędawno nie robiłam, a ochotę mam wielką
Aaaaaa właśnie ostatnio ciągle mi umykało, chce tylko jeszcze nawiązać do tej listy z nr-ami, mnie na tej liście nawet nie mawięc wyślę nr na pewno do Ciebie Gosiu, a poza tym myślę, że nie będzie większego problemu z poinformowaniem co się ze mną dzieje, bo mam internet w tel, a poza tym mąż zawsze może napisać na forum
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:50
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie 20.02 a wg genetycznego usg 18.02
Mogłoby tak byćbo w rodzinie są urodziny w dniach 15,16 i 17 luty:)
nooo ale 14.02 też może być, bo według usg połówkowego było o 4dni starsze maleństwo heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 11:15
Gosiak lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
nick nieaktualnyDorocia ja nigdy nie jadłam dyni, nie pomogę. Nawet nie wiem jak to smakuje, jak się przyrządza
Biorąc pod uwagę porody u mnie w rodzinie to... Mama urodziła mnie jako wcześniaka i dość szybko, bo w 6 godzin. Z kolei jej siostra oby dwie ciąże cc, położenie pośladkowe, ZIELONE WODY:/ , ale też kawał baby z niej + przy bliźniakach miała nadciśnienie, a nie wiem czy to nie wyklucza SN. Cięzko wyciagnac jakies wnioski.