Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia a juz myslalam ze napiszesz kim jest twoje maleństwo !!
Co do pomylek przy plci to moja kuzynka ktora bedzie miała w grudniu 5 lat miala byc chłopcem. Do ostatniego usg byl Leon, wszystko kupowane pod chłopca a tu bach ostatnie usg u innej p. Doktor i mówi ze dziewuszka. Moja ciotka dopiero uwierzyła jak urodzila -
Wróciłam z 4 kartonami i 2 workami ciuszków - nie wiem kiedy ja to przejrzę
Ale z jednego się bardzo ucieszyłam, kumpela powiedziała, że unikała różowego jak ogniaBałam się, że połowa rzeczy będzie różowa
Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu, megg, Atakasobiejedna, Bietka, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
dorocia2324 wrote:Dlatego my nie chcemy znac plci i sie nie stresuje
Co by sie nie urodzilo to bede kochala chociaz marzy mi sie corcia. Wazne, zeby dzidzius sie zdrowy urodzil, zeby wszystko bylo dobrze przy porodzie i to bedzie najwieksza radosc.
Moja szefowa tak miala, ze do konca ciazy miala byc dziewczynka, prawie wszystko rozowe, pokoik na rozowo i przy porodzie niespodzianka-chlopiec. No niestety czasem pomylki jeszcze sie zdarzaja.
Laktator kupuje na pewno elektryczny. Zawsze sie przyda, czy to nawal pokarmu, czy zastoj. Ja bede chodzila do szkoly w weekendy to innego wyjscia nie widze jak laktator. W razie CC, jakiegos antybiotyku po porodzie zawsze mozna odciagac, wylewac i nie tracisz pokarmu. Ale to kazdego indywidualna sprawa
Dorocia nie wiedzialam, ze jest ktos na forum poza mna, ko nie chce znac plci i sie tym w ogole nie przejmuje. Sie urodzi sie okazeCiuszki mam biale, zielone, zolte, bezowe, brazowe. Na roz czy niebieski jeszcze przyjdzie czas ;] Imiona mamy od dawna wybrane dla obu opcji i jest spokoj :]
Szukalam kombinezonu wczoraj, ale nic mi sie w Internetach nie podobalo.
Laktator dostane w szpitalu, wiec bedzie jaki bedzie (nie zdziwilabym sie gdyby byl reczny).
Marka Recaro tutaj nie wystepuje. Ale powiem Wam (wiem, ze to makabryczne stwierdzenie), ze jak jak wypadek jest powazny, to i najdrozszy fotelik nie pomoze
Wiem, ze to nie jest historia, o ktorej przyszle mamusie chca sluchac, ale i tak napisze ku przestrodze. Mielismy wczoraj pacjentow z okropnego karambolu (6 samochodow). Jedna pacjentka byla w 8. miesiacu ciazy z bliznietami! Nie przezyla. Jeden dzidzius zmarl, jednego odratowano. Jest teraz na oddziale intensywnej terapii noworodka. Masakra((
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka, jeszcze Sylwia nie chce znac płci
U nas jakby sie okazało, ze będzie dziewczynka, to będzie tak samo mocno kochana jak synek. Najwazniejsze, żeby było zdrowe, a reszta jest nieistotna
A historia o karambolu strasznie smutna, biedny mąż tej kobiety, taka tragedia
-
asia888 niestety ale chodzę do najlepszego lekarza w naszym mieście- ordynator oddziału
poprostu mój maluch jest uparty wsadził sobie nóżki tak głęboko w pęcherz i do tego odwrócony jest w strone moich wnętrzności hehe, dzięki temu mam piękne zdjęcie główki i kręgosłupa
także jak głaszcze brzuch to teraz wiem że po plecykach i dupce, no i to ułożenie jak się nie zmieni to cesarka będzie
z jednej strony to nawet dobrze, bo już mnie paraliżuje sama myśl o naturalnym
-
Asia, no to masz dziecko z charakterem
U mnie też dzieciątko będzie kochane niezależnie od płci. I powiem Wam, że mam dziwne przeczucie że może się właśnie okazać, że zamiast Zoji będzie Boryszobaczymy co mi powiedzą na usg 8 grudnia. Chociaż moja intuicja w ciąży nie działa zbyt dobrze :p
Ja się nad fotelikiem jeszcze nie zastanawiałam. Nosidełko dostane od koleżanki, tak samo jak i laktator - ręczny z aventu .
Leżę w łóżku, ziewam, ale zasnąć nie mogęjuz mi się zaczyna chcieć jeść, ale wstać to mi się nie chce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 07:21
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Asia ale uparciuszek z twojego szkrabapozostaje isc tropem dziewczyn i zaopatrywac sie wckolorach neutralnych.
Ja jeszcze w lozeczku. Ale fajnie bo chociaz w nocy spalam. Cis ostatnio mam problem ze spaniem. Dziewczyny jak sobie radzicie z taka bezsennoscia w nocy. Ja potrafie sie o 2 obudzic wyspanaAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry Mamusie
My też już nie śpimy od jakiegoś czasu.
Jutro na pewno zrobię Wam fotki ciuszków i pokażę jakie mam cudeńka. Jeszcze nawet 1/4 nie przejrzałam, ale buzia mi się śmieje na widok mikroskopijnych spódniczek i jeansowych spodenek
Wszystkie ciuszki są dobrej jakości, z dobrych firm, w ogóle nie zniszczone. Poprane i poprasowane, ale będę je jeszcze odświeżać na pewno.
Teraz wszystko stało się jeszcze bardziej namacalne... a te najmniejsze ciuszki są takie mikroskopijne...
Miłego dnia wszystkim życzęderii84, Sue, Penelope lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Ja jeszcze w lozeczku. Ale fajnie bo chociaz w nocy spalam. Cis ostatnio mam problem ze spaniem. Dziewczyny jak sobie radzicie z taka bezsennoscia w nocy. Ja potrafie sie o 2 obudzic wyspana
A jak o 2 mam oczy jak 5zł - bardzo rzadko się zdarza, to też odpalam tablet i czytam forum, coś obejrzę... i zaczynam być śpiąca po jakimś czasie
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim!
Ja już po porannej toalecie, śniadanie na stole, czekam aż mąż dokończy malować drugą warstwę farby w naszym pokoju biurowym i się doprowadzi do używalności. Wtedy zjemy śniadanko i jedziemy na chwilę do pracy jego a potem na spacer
AsiaSzw a ja dla odmiany spałabym i spała:/Gosiak, AsiaSzw, Sue lubią tę wiadomość
-
Ja tez z tych lubiących spać, chociaż w nocy wstaje po 3-4 razy do łazienki. Przerażające jest to, że zawsze, ale to zawsze pierwsze siku mam o 1:33. Jakaś godzina duchów, czy coś :p a ja dalej w łóżku, ale wstaje juz bo jak napisalyscie o tych śniadaniach to aż mnie skręcać zaczęło
Gosiak, Pia Gizela, Sue lubią tę wiadomość
-
Gosia probowalam juz tego. Ale zawsze jestem wsciekla bo ja w dzien nie zasne
a rano i tak kolo 7 musze wstac wyprawic chlopakow z domu. No ale widze ze nie ma rady na to.
Pia chcialabym tak spac...
Tez juz glodna jestem. Maly chyba tez bo mnie zaczepia dziubek malutki. Tylko co by tu zjesc...ostatnie 2 sniadania byly pod tytulem jajka sadzonei dzis tez mam ochote