Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane wlasnie przyszedl do nas fotelik
jest cudowny i to juz takie namacalne sie staje jak przychodzą takie rzeczy "ostatnie"
dostaliśmy jeszcze rampersy Mexx, gryzaczek tommee tippee i króliczka z lustekiem z szeleszczacymi uszami do przywieszenia na wózek albo wlasnie do fotelika
megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sloneczna a czemu twoj lekrz nie mierzy dziecka na kazdej wizycie??
Penelope wspolczuje ci bolu, Nie wiem co to bol spojenia lonowego ale ja mam nawracajaca rwe kulszowa i dosc czasto laduje w łóżku.
Cath pochwal sie fotelikiem!
Jussta masz piekne koty, uwielniam takie umaszczniePenelope, justta lubią tę wiadomość
-
ładna ta posciel z biedronki
a mi dzis przyszla kasa z ZUS
mam pytanie: kupujecie przed porodem juz leki dla maluszków?
jelsi tak to co dokladnie, w co zaopatrujecie apteczke?Atakasobiejedna, Gosiak, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
Penelope mi jeszcze gin polecił wzięcie kapieli w wannie,o ile nie będę mieć problemu z wejściem do niej i wyjściem,ale w obecności męża w domu,żeby w razie czego mieć kogos pod ręką.Woda ma być ciepła,ale nie za gorąca. Wczoraj właśnie z tej opcji skorzystałam,nalałam olejek Fenjal i parę minut się zrelaksowałam,poczułam ulgę serio
Mi także nie wspomniał nic o cesarce,powiedział,że wyjdzie w praniu wszystko.
Katiś ładniutkie rzeczyPenelope lubi tę wiadomość
-
ja wczoraj zamowiłam minky ale od producenta od nas z miasta
mozna bylo zamowić sobie jaki sie chce
wiec wziełam ta czesc kocykową w popielu a druga strona to niebieskie owieczki te co mam na poscielce
razem z podusia zapłaciłam 55złjutro bedzie gotowe
jeszcze ma ten kocyk takie wstazeczki do gryzienia czy cosik -
Dziewczyny, wiem że kiedyś temat butelek już się przewijal, ale darmowa przesyłka kusi i myślę czy nie zamówić jakiejś. Wprawdzie zamierzam karmić piersią, ale wiadomo że różnie to bywa. Na początek chyba wystarczy butelka 150 ml? Nie chcę kupować jednego dużego zestawu, bo nie zawsze dana firma podpasuje dziecku, wolałabym mieć 2 różnych firm, bo stacjonarnie strasznie zdzieraja. Myślałam nad tommee tippee i avent albo lovi, a jakie są Wasze typy?
megg lubi tę wiadomość
-
My mamy LOVI, ale w lutym Ci powiem czy się sprawdziły
Tzn. mam jedną 150 ml, więcej nie kupuje na ten moment. Szkoda mi kasy, a po 2 może nie być takiej konieczności. Jeżeli zdarzy się tak, że mała będzie na butli to dokupięWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:04
Pola
Hania -
Katiś wrote:Sue to ten 75x100 z tej aukcji http://allegro.pl/jesienny-kocyk-maluszka-minky-75x100cm-kolderka-i4729604935.html
Jest przepiękny- taki miluśki
też zakupiłam ten kocyk ale wybór koloru i wzoru zostawiłam mężowi aż sie nie mogę doczekać co zamówił
choć troche się obawiam bo becik zamówił w rózowe MisiePenelope lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
megg wrote:ładna ta posciel z biedronki
a mi dzis przyszla kasa z ZUS
mam pytanie: kupujecie przed porodem juz leki dla maluszków?
jelsi tak to co dokladnie, w co zaopatrujecie apteczke?
ja nie kupuje zadnych leków przed porodem udam się do mojego pediatry który będzie lekarzem Natki i się go zapytam w co ewentualnie mam się zabezpieczyć17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Atakasobiejedna wrote:Dziewczyny, wiem że kiedyś temat butelek już się przewijal, ale darmowa przesyłka kusi i myślę czy nie zamówić jakiejś. Wprawdzie zamierzam karmić piersią, ale wiadomo że różnie to bywa. Na początek chyba wystarczy butelka 150 ml? Nie chcę kupować jednego dużego zestawu, bo nie zawsze dana firma podpasuje dziecku, wolałabym mieć 2 różnych firm, bo stacjonarnie strasznie zdzieraja. Myślałam nad tommee tippee i avent albo lovi, a jakie są Wasze typy?
własnie się tez o to pytałam ale w kontekście laktatora recznego bo widziałam w zestawie z butelkami i smoczkami i też nie wiem na jaka sie firme zdecydować17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:też zakupiłam ten kocyk ale wybór koloru i wzoru zostawiłam mężowi aż sie nie mogę doczekać co zamówił
choć troche się obawiam bo becik zamówił w rózowe Misie
ten kocyk to również wybierał Toczywiście po konsultacji ze mną, ale wybrał sam:D
Co di leków to podzielam zdanie Fedry. Póki co sól fizjologiczna. Inne leki czy witaminy kupię po porodzie, szczególnie, że aptekę mam pod blokiemFedra lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyAgaaa - 3mam równiez kciuki za wizytę! dam znac po co i jak. Na razie odliczam - jeszcze dobre 4h
Atakasobiejedna - jesli chcesz karmić tylko piersią to nie kupuj butelek. Będziesz miała wiekszą motywacje i determinację jak nic nie będzie w domu. A jak będzie tragedia i sytuacja poidbramkowa to mąż szybko wyskoczy i kupi butelke w aptece (tam tez mają TT i aventa)
Ja osobiście zamierzam karmić tylko cyckiem i nie kupuje butelek. Teraz nie komuna i takie butelki dostanie sie od biedy byle gdzie.
Gosiak, laureczka25 lubią tę wiadomość
-
Katiś, super ten kocyk Minky i rogal
No i pokoik taki widzę ładny
Ja właśnie przed chwilą dostałam wiadomość od siostry że już wszystkie moje Minky, podzszeczki, ochraniacze itp. spakowane i mogę zamawiać paczkę. Jutro odbiór u Niej więc w przyszłym tygodniu się spodziewamJak ja lubię jak przychodzą przesyłki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 13:19
-
Ja też zakupiłam butelkę Avent w komplecie z laktatorem ręcznym, którego zamierzam używać jak będę potrzebowała wyjść itp.
Zakupiłam na tej aukcji:
http://allegro.pl/avent-laktator-natural-butelka-125-kosmetyczka-i4712089191.htmlFedra lubi tę wiadomość