Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pelope, bedziemy umilac czas:)
nie wiem kiedy lekarz moze mi dac zwolnienie- pewnie bede musiala do niego isc przed 1 grudnia.
WIem ze z cesarka ciezko dojsc i moze dluzej ale jak zle zszyja i sie rozejdzie to pozniej bieda na lata... albo jak wda sie zakazenie.
juz sama nie wiem co mam myslec. zrobie jak mi lekarz podpowie. Sama cesarki wymuszac nie bede bo wolalam porod naturalny do tej pory.Penelope lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:WIem ze z cesarka ciezko dojsc i moze dluzej ale jak zle zszyja i sie rozejdzie to pozniej bieda na lata... albo jak wda sie zakazenie.
juz sama nie wiem co mam myslec. zrobie jak mi lekarz podpowie. Sama cesarki wymuszac nie bede bo wolalam porod naturalny do tej pory. -
Asia, jak chce Ci się cofnąć to Napisałam na str 1190. Za długo teraz opisywać. Rozejście spojenia łonowego - tak się to nazywaAsiaa1201 wrote:Penelope a to co Ci się stało???
Bo przegapilam chyba... Też kręgosłup?
Juska19 no to ciesze się ze wszystko ok -
Wyspana
Czekam sobie na powrót Poślubionego z pracy, ale coś czuję, że po obiadku dalej będę spać
Ja kupiłam 1dmą butelkę TT, antykolkową, 150 ml, tak na początek. Ale jeszcze do mnie nie przyszła, bo to w Gemini zamawiałam przy okazji innych zakupów higieniczno-kosmetycznych.
Co do leków dla maluszka - typowych nie kupuję, jak trzeba będzie aptekę mam 10 min od domu piechotą. Kupię Octenisept, sól fizjologiczną i maść Bephanten Baby. I koniec.
Angelcia mogła by chociaż napisać, że jej się pisać nie chce -
Pia Gizela, gdzieś tam też napisałam ze właśnie będę miała zabiegi fizjoterapeutyczne i jakiś pas wypożyczą mi. Czekam na dalsze wytyczne, teraz na list ze szpitala z datą pierwszego spotkania z fizjo.Pia Gizela wrote:Penelope a nie mogą ci jakiś okładów na ból przepisać? Albo zabiegów fizjoterapeutycznych? Żeby ból złagodzić?
-
Melduję po wizycie.
Tymek jest nadal Tymkiem i nie ma szans, żeby było inaczej. Siusiak widoczny bardzo wyraźnie
Generalnie i w dużym skrócie wszystko jest super, doktor zachwycony rozwojem ciąży. Dokładnie obejrzał serduszko, posprawdzał komory, przedsionki, aortę, zastawki itp. Wszystko książkowo.
Szyjka bardzo ładna, bo 37mm, więc cały czas długa i zamknięta.
Co do napinającego się wieczorami brzucha, to powiedział że to już skurcze BH.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dziś. Dajcie znać po.słoneczna 85, Atakasobiejedna, Bietka, Patrycja20, Januszkowa, megg, Lara 82, Fedra, sebza lubią tę wiadomość
-
ojej to współczuje Penelope ;( mi kręgosłup wysiadł
dzwoniłam wczoraj do kręglarza, zapytać może jakiś masaż czy nastawienie tego miejsca.?! Niestety jak powiedziałam, że jestem w ciąży i boli odcinek lędźwiowy to powiedział, że absolutnie bo odcinek lędźwiowy odpowiada za drogi rodne i mogło by się to skończyć przedwczesnym porodem
także ciepłą kąpiel zalecił i nic więcej ! wykończyć się idzie!
a teraz wrzucam jak obiecałam straszacza na wasze cycuszki, żeby i Wam zaczęło lecieć mleczko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0a493b74a5e1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2014, 17:07
Penelope, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Dawno mnie nie było. Remont mieszkania i tymczasowa przeprowadzka do rodziców... Starałam się chociaż czytać na bieżąco.
U nas wszystko dobrze. Synuś ma się świetnie. Wczoraj miałam wizytę ale tylko badanie na samolocie i posłuchanie serduszka małego... Byłam też rano na glukozie - zniosłam ja całkiem dobrzePo 10 minutach trochę mnie zmuliło, ale 5 minut później już było super.
Po przeprowadzce do swojego mieszkania zaczynam wić gniazdo i szykować się do kompletowania wyprawkiCzekam tylko na szwagra stolarza aż przerobi mi mebelki na "bardziej dziecięce" i zacznę prać ciuszki, które udało mi się do tej pory zgromadzić (trochę kupiłam, resztę dostałam od siostry).
Mam zamiar się udzielać częściej.
PatrycjaP widzę, że ktoś z mojego miasta
Dziewczyny życzę zdrówka i współczuje tych bóli...słoneczna 85, derii84, Penelope, megg, Lara 82, Sue, Fedra lubią tę wiadomość