Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha moj syn uwielbia medyczne czy paramedyczne programy i ogląda właśnie jakiś o izbie przyjęć - jest przypadek dziewczyny u której podejrzewają ciążę pozamaciczną ale ona i jej rodzice twierdzą że jest dziewicą więc nie zgadza się na sikany test ciążowy i lekarze kombinują jakby tu z krwi zrobić bo chyba ten sam hormon tam jest;) i wzieli krew na płytkowy test ciążowy i dziwili sie zie widać różowych kresek bo krew zabarwia test na czerwono;) hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 12:42
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
a woczraj bylo NA SYGNALE ten program o ratownikach i tez tak przelaczylam a tam mloda dziewczyna rodzi a rodzice nawet nei weidzieli ze w ciazy:) i ona tez nie wiedziala - bo to wczesniak:)
i przyszedl chlopak oddac notatki i mowi ze chyba jest ojcem ale nie wie jak to sie stalo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 12:58
-
Dobry dzień
co do plamień ja od dwóch tygodni tak mam zaczęło się krawieniem pojechałam do kliniki okazało się ze wszystko jest ok dzidzia jest serduszko bije, od tamtej pory plamienia mam od jasno brązowych po ciemne...
naczytałam się na ten temat bardzo dużo i okazuje się ze często nie jest znany powód plamień że to taki urok i jeśli nie towarzyszy temu ból pleców i jednorodny ból podbrzusza to nie ma się co martwić...
mi lekarz kazał lerzeć i zmienił mi luteine (okazuje się że luteina dopochwowa często wywołuje plamienia bo podrażnia ścianki a do tego często dziewczyny mają od niej grzybice) na lutinus niestety jest dużo droższy ale zdecydowanie lepiej się po nim czuje
na mdłości już pisałam pomaga mi zjedzenie o 6 banana potem ryżu na mleku i w sumie co 2 godziny coś jem ale w bardzo małych ilościach obecnie mdłości dopadają mnie o zgrozo wieczorem przed spaniem...
Mam nadzieje ze wszystkie Nasze problemy w końcu sie skończą i będziemy mogły się cieszyć swoim stanemmotylek@ lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Melduje sie, jestem!
Dopiero polozylam Alexa spac na drzemke .
Bylam dzis na badaniach krwi. Kloli mnie w oby dwie rece, do tego mocz. Dali mi taki malenki kubeczek ze myslalam ze nie trafie hahaha
Moj synek byl ze mna i byl taki grzeczny jak nie on, jakby go podmienili;)
Teraz czakam na wyniki.Beda w poniedzialek.
A USG mam chyba najpozniej bo dopiero 23lipca i to pierwsze!Eh... Francja Elegancja;pp
Caaaaaaly czas mam mdlosci, rano nawet nie zdaze sie dobrze obudzic i juz laduje w toalecie blee;// Co zrobic.
Milego dnia!
Dora trzymam kciuki za Was! Ciesze sie bardzo na odrobinke dobrych wiesci!! -
Witajcie lutowki. Ja dopiero zwloklam sie z lozka. Musze wybrac sie na zakupy. Nie mam juz absolutnie nic w lodowce.Wyjscie z domu wydaje sie byc dla mnie mega tortura, bo do mdlosci dolaczyl od wczoraj bol glowy. Ale chyba glod zwyciezy
Podziwiam te z Was ktore maja juz dzieci i musza sie nimi zajmowac. W tym stanie nie wyobrazam sobie tego. Od poniedzialku wracam do pracy, ciekawe. Kazdego dnia rano jak sie budze to licze ze juz sie skonczy ten okres mdlosci i nastanie czas radosci z ciazy.
wybaczcie ze Wam tak jecze, ale nie mam komu innemu kto by mnie zrozumialMąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Wy nie możecie jeść a ja ciągle głodna jestem... już mnie to wkurza bo za kilka miesięcy to ja się będę toczyć a nie chodzić...
sebza lubi tę wiadomość
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora zazdroszcze Ci ze masz apetyt. Ja jem zeby jesc i nie zglodzic fasoli, totalnie nie czuje smaku, praktycznie od wszystkiego mnie odrzuca. Ojjj...odbije sobie w II trymestrze jak sie wszystko unormuje We wtorek bylam u lekarza po zwolnienie i przy okazji mialam wazenie i niestety waga spada a nie rosnie. W innych okolicznosciach przyrody cieszylabym sie z takiego obrotu sprawy.
Dziewczyny, a jak Wasze cisnienie. Wciaz jestescie senne? Jakie macie cisnienie. Ja mam 95/55 i wydaje mi sie ze zlow ma wyzszecath lubi tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Aagnieszkaa wrote:Aha...Dorka, mialam sie juz dawno zapytac, ale ciagle zapominam. Co to skaczacy przeuroczy dzikus jest na Twoim paseczku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2014, 16:02
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif