Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorka1979 wrote:Laseczki ja też na następny czwartek planuję iść bo w środy nie przyjmuje
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora, świetne wiadomości. Ja tam wierzę,że zanim gin zobaczy inne migające przepływy to najpierw widzi się serducho. A z całego swojego serducha życzę teraz już samych optymistycznych wieści.
Ja także mam wizytę 10.07 o 11
Miałam nadprogramowa wizytę z powodu bóli pleców i mam skierowanie na masowanie do fizjoterapeuty. Młodzież ma aktualnie 23mm i opanowała sztukę poruszania się do perfekcji. Nie ma ogonka już, za to są nogi. Niezły widok
Była mowa o badaniach - ja robię te pierwszego trymestru te podstawowe, jak coś będzie nie tak, to się będę nad dokładniejszymi zastanawiać czy chcę czy nie chcę. Na pewno chcę wiedzieć, jeśli jest jakieś ryzyko, żeby się ewentualnie przygotować na to psychicznie, ale proszę niebiosa, żeby jednak wszystko było dobrze.
Pozdrawiam wszystkie i życzę, żeby II trymestr przyszedł szybkoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 18:16
Sue, Fedra, dora8201 lubią tę wiadomość
-
Ja wizyte mam 11.07 w piątek na 8:30 mąż meczy mnie ze tez chce isc. ciekawe czy z pracy zdąży wrocic
ja wczoraj mialam bliskie spotkanie z kibelkiem i to wieczorem. Dzis caly dzien chodze i mi niedobrze. Tak jak od czasu do czasu mi niedobrze bylo tak zaczal sie 10 tydzień i bach. -
cath ja również mam wizytę 11.07 tylko na 12:00
Co do mdłości i sikania to ja już nic nie mówię ! Bo ledw coś powiem to na drudgi dzień mi gorzej.
Wczoraj gadałam koleżanką w pracy, że jeszcze tak często nie chodzę sikać ... i co. Dziś w nocy obudziło mnie parcie na pęcherz i tak latam sobie z sikaniem od dziś ;p
Chyba fasoleczka zaczyna mieć mało miejsca i macica mi zaczęła już uciskać.
Rośnij zdrowo moja fasolko
Dziś powiedziałam w pracy, że chyba pójdę na L4 od 11.07- miło zareagowali bo mówili, że teraz ja jestem najważniejsza i fasoleczka Więc kamień z sercaPola
Hania -
Hejo.
U mnie na lekkie nudności pomagają migdały. Mam nadzieje że innych sposobów nie bede musiała testować
Dora8201 bardzo bardzo bardzo sie ciesze. Super wiesci ))
Sikanie jeszcze mnie nie meczy. Tylko raz mnie w nocy obudziło a poza tym normalnie. Byle do przodu -
nick nieaktualnymam takie małe pytanko jakie teraz badania zlca lekarz oprócz morfologii i moczu i które mozna na NFZ , pytam bo jutro idę do naszego lekarza domowego i morze ona mi coś wypisze na skierowanie , po co mam płacić kupę kasy i chciałabym porobić to wszystko przed 10 żeby iść z wynikami
mandragora lubi tę wiadomość
-
Hej mamuski ja niemam czasu dzis wejsc mam siostrzeca pod opieka i bylismy w kinie na Rio2 najdłam sie nie zdrowego popcornu i coca coli:) ale co tam
Noo i mamy date ślubu juz
25październikaprzedszkolanka:), dora8201, Asiaa1201, Fedra, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Dora powiedz rodzinnej ze jesteś w ciąży i żeby dala ci skierowanie na to co może. Ja tak zrobiłam.
mandragora, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gusiaa wrote:Hej mamuski ja niemam czasu dzis wejsc mam siostrzeca pod opieka i bylismy w kinie na Rio2 najdłam sie nie zdrowego popcornu i coca coli:) ale co tam
Noo i mamy date ślubu juz
25października
już gratulowałam ale jeszcze raz to zrobię - strasznie się cieszę!!!
mandragora wrote:Takie czasy dorka ja będę miała 53 haha
Dorka1979 lubi tę wiadomość
A ja będę miała 42 młoda dupka
Dora cieszę się bardzo gratulacje ;***
Ja dzisiaj wstalam okolo 9 i nagle zaczęło mnie mdlic i ledwo dolecialam do kosza na śmieci [był najbliżej] eh eh pomdlilo jeszcze i przestalo, ale za to cały dzień lekko bolał mnie brzuch ;]
Bylam u rodzinnego i na to co mogła przepisala mi badania, dobre i parę groszy w kieszeni no tak?dora8201 lubi tę wiadomość