Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosiak gratuluję ślubu
ja cały czas chodzę do szkoły rodzenia - zostały mi jeszcze 4 zajęcia - jestem bardzo zadowolona. Połozna fajna, poglądy ma wyśrodkowane racjonalne. Mówi wszytsko co i jak, mówi tez o ewentualnych komplikacjach i co z nimi zrobić i dla mnie to dobre. Wiem czego sie w miarę spodziewać. No i na każdych zajęciach ćwiczymy oddechytakże też fajnie.
Ja zamierzam rodzić w wojewódzkim w gdańsku. Tamjest mój lekarz,poza tym to jedyny szpital w trójmieście gdzie z automatu nie nacinaja krocza tylko czekają (mówię o państwowych). A jak nie zdążę to w redłowie w morskim - mieszkam 3min od tego szpitala więc od biedy pójde na piechotę
moje małe na razie cały czas ułozone dupką w dół, czasami w poprzek. mam nadzieje że sie odwróci na czas ;] -
Gosiak wrote:Laurka, pisałaś coś o kropelkach na kolki popularnych w Stanach. W Polsce dziewczyny ściągają z Niemiec kropleki sab simplex i z tego co wiem bardzo sobie chwalą.
Ja właśnie kupiłam je na forumowym bazarku - tak na w razie czego. Obym nie musiała ich użyć.
O kropelkach na kolki chyba nic nie pisalam (albo nie pamietam). Wspomnialam wczoraj o masci na zabkowanie.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
ja chodze i do szkoły i do poloznej...wszystko sie powtarza choć moja połozna chyba ma lepsze metody itd
a w szkole rodzenia szczerze mowiac do bez szału..zostaly nam jeszcze 3 spotkania liczac z dzis, na szcescie!
-
Gosiak gratuluje decycji o slubie. Tylko nie zapomnij podac nam adresu,to przyjdziemy zrobic brame hihi,
Ja ślub cywilny też brałam w ciaży w 7 miesiacu a potem poł roku pózniej kościelny razem z chrzcinamiGosiak lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:no wlasnie nie wiem czy rozki tez sie pierze? bo boje sie ze straca ksztalt albo cos. a przeciez dziecko bedzie w ubranku otulone i pieluszka
i tak sie zatsanawiam
Ja kupiłam tanie na allegro i po praniu nic im nie było. To jest przecież tylko złożona kolderka, wystarczy ją rozłożyć do prania i nic jej nie będzie. Dla pewności sprawdź na metce jak prać.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Groszek trzymam kciuki za Was!
Gosiak gratulujeja mam podobne podejscie do slubu ;p
dzieki dziewczyny za przydatne linki, kropelki tez zamowie
Megg u mnie tez na Gemini wyszla niezla sumka; ponad 400zl, a zdaje sie ze nic takiego nie zamowilam ;p eh te zakupy maluszkowe
megg lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, jak czytam to jedne piorą inne nie, sama też nie wiem. Też kupiłam tani za 17 zł
GOSIAK, gratuluję decyzji, ja wyszłam za mąż w wieku 35 lat, i lubię mówić o moim mężu "mój mąż". A już teraz jak się spodziewamy, to tym bardziej czuję naszą jedność, nawet po ślubie nie było takiego uczucia rodziny jak teraz, teraz we troje ze Zdziebądem będziemy stanowili rodzinę, jakoś tak pełniej teraz. Więc, miłych przygotowań przyszłym małżonkom życzęGosiak, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za wsparcie jakoś się trzymam, rana po stracie dziecka się nie zabliźni nigdy, to prawda, ale z czasem przywzyczajasz się do tego bólu, uczysz się z nim żyć na codzień
Gosiak gratulacje z okazji podjęcia decyzji o zamążpójściuWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 13:59
-
AsiaSzw wrote:Ja tez mam ten kupon na zabawke i chce kupic ta Zyrafke tu polecana i cos jeszcze ale nie wiem jeszcze co.
I myślę o przytulance o zapachu mamy jeszcze oprócz żyrafki. To moje dwa numery jeden, które chcę mieć dla Janeczki.
AsiaSzw, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość