Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyle pisałyście o nabiale, że aż zjadłam jogurt
Poszłam na spacer, świeże powietrze jest fantastyczne. Szkoda, że jest tak zimno, że nie mogę siedzieć na balkonieAle już niedługo
Juśka, gratuluję syneczka i witam w męskim dzieciowym gronieDziś Sara_nar pisała, że jej Matylda też się okazała Jasiem, więc jest nas coraz więcej
Katiś, zawsze jak oglądam na dobre i na złe to sobie marzę, żeby kiedyś trafić na taką ginekolog. W ogóle, na taki szpital i takich lekarzy.
Wczoraj czytałam artykuł o Bartłomieju Bonku, pewnie słyszałyście głośną sprawę z jego bliźniaczkami. Mam nadzieję, że będzie walczył do końca.Moim zdaniem powinni całą tę sytuację nagłaśniać, takie rzeczy nie mogą się dziać w XXI wieku! Nie mówie o tym, żeby kogoś nastraszyć, chodziło mi o to jak rzeczywistość się różni od tego co pokazuje (polski co najlepsze) serial.juska19 lubi tę wiadomość
-
juska ja jeszcze nie wiem, dowiem się dopiero w 31tyg
ale mojej bratowej dzidzia w 32tyg ważyła 2kg. Nie wiem czy Ci to w czymś pomoże
Pia, ja też strasznie śpiąca...od momentu wstania hehe nie wiem co to za czas się zaczął. Mam tak od 2tyg jużMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Juska, ja też nie wiem, bo ostatnie usg miałam 6.10 i wtedy Tomek ważył 405g. Pamiętam, że Konstancja Cath waży już ponad 1500g, ale Cath jest chyba w 31tc, więc nie pomogę
Nie wiem też czy jest sens porównywać wagę dzieci, bo to chyba już zależy od genów i dzieckaJedne rodzą się i ważą 2500, a inne 4500
-
Justa gratulacje synka
u mnie idzie duzo nabialu codzien na sniadanie jem musli z jogurtem i bialym serem i owocami
a z tym ze jablka to sam cukier to jakas glupota dla mnielepiej jablka na kolacje niz kanapke z wedlina i biala bulka :p
Sue, juska19 lubią tę wiadomość
-
a ja mialam czytac ksiazke Jezyk niemowlat i 2 razy to wyciegnelam i 2 razy zasnelam:)
chyba taka pogoda/
wlaczylam tv- moze nie zasne;)
jem 2 jablka starte:) platki na mleku zjedzone wczesniej z lyzka miodu:)
ja poszlam do spozywczaka pod blok bo juz nie moglam wysiedziec.
jakos dziwnie nie chodzic do pracy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 15:13
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela nie za późno ja krokusy? Ja posadziłam we wrześniu.
Byłam dzisiaj w odwiedzinach u siostry mojego męża, ma 3-tygodniową córeczkę Sylwię. Jest śliczna, duża i grzeczna. Nie miałam oporów przed braniem jej na ręce, czułam, że dobrze jej u mnieOprócz niej w domu ma jeszcze 5-latkę i 2-latkę. Ciężko jej to ogarnąć, a starsze dziewczynki są na prawdę niegrzeczne. Najstarsza nie chciała jeść obiadu, wybierała się na bal andrzejkowy do zerówki, robiła wojnę o sukienkę, wybrała najbrzydszą jaką ma
, 2-latka zrobiła kupę do pampersa, czuć było wszędzie, a mała się obudziła i chciała jeść, do tego mięso się zaczęło przypalać w kuchni. Próbowałam pomóc, ale było ciężko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 15:23
-
dziewczyny - mam szybkie pytanie, później Was nadrobię, ale teraz robię zakupyyyyy
czy jest jakiś kupon na aplikacji mobilnej allegro, tak jak kiedyś ? 20zł na zakupy za 50zł? bo mi się wyświetla teraz tylko 35zł za zakupy na 100zł w zabawkach. Ja nie chcę zabawek tylko koszule, biustonosze itp. A może będą w niedługim czasie inne kupony? wie ktoś coś?
-
Gosiak wrote:Ja właśnie wstałam
Nici z mojego spania, mąż wrócił, będzie obiad.
Januszkowa, ja zazwyczaj sadziłam w październiku, ale ciocia mi dała jakieś cebulki krokusów, co z Austrii przywiozła i powiedziałam żeby posadzić końcem listopada. Nie wiem co z tego wyjdzie.
A co do ogarniania gromadki dzieci i domu - podziwiam takie kobiety. Sama mam obawy co do siebie! -
nick nieaktualnyKatiś moje dziecko robi to samo, to czasami aż boli!
Juska gratuluje Adasia!
PYTANIE DO OBEZNANYCH W KURIERSTWIE! Dostałam smsa, że przyjdzie mi jakaś paczka + dostałam nr nadania. Tylko, że ja nic nie zamawiałamczy jak zadzwonię do tej firmy kurierskiej to mi powiedzą kto jest nadawcą paczki?
EDIT: Zadzwoniłam do Pocztexu i nadawca zastrzegł sobie podawanie danych! CholeraWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 16:06
juska19 lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Katiś moje dziecko robi to samo, to czasami aż boli!
Juska gratuluje Adasia!
PYTANIE DO OBEZNANYCH W KURIERSTWIE! Dostałam smsa, że przyjdzie mi jakaś paczka + dostałam nr nadania. Tylko, że ja nic nie zamawiałamczy jak zadzwonię do tej firmy kurierskiej to mi powiedzą kto jest nadawcą paczki?
Może to prezent Mikołajkowy od męża?angelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosiak haha! I może jeszcze będzie za pobraniem? Ale bym się uśmiała!
Nie powiem, bo odbiorę tą paczuszkę jeśli będzie opłacona, bo za pobraniem nigdy w życiu. Jeszcze jest napisane, że to rozmiar "XXL" SZAŁ!
Tylko skoro to prezent to dlaczego mój numer podany?Penelope lubi tę wiadomość