Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cath rdzo fajna bryka
ale na dzidzie wozek i gadzety to zabraknie miejsca
my dlatego kupilismy typowo rodzinne- suva
miejsca jest tyle ze musze kupic jakis. Stelaz do bagaznika na zakupy bo mi wszystko tam lata
Atakasobiejedna, wiesz nie pomyslalam ze moj maz pojdzie na spacer beze mnie :p rok bede na macierzynskim wiec raczej spacery zakladam razem, a jesli mialby isc sam to raczej pewnie pojdzie na taki po osiedlu albo do lasu zaraz obok.. Raczej watpie by sie wybral na spacer kilkugodzinny lub pojechal gdzies beze mnie :p
No ale moze nie doceniam i faktycznie by gdzies chcial wybyc z mala :p a torebke to taka alurat myslalam by nosic na ramieniu przewieszona, w koncu butelka pieluchy i spiochy nie waza duzo:) ale no sama nie wiem co robic wlasnie -
bella84 wrote:Cath rdzo fajna bryka
ale na dzidzie wozek i gadzety to zabraknie miejsca
my dlatego kupilismy typowo rodzinne- suva
miejsca jest tyle ze musze kupic jakis. Stelaz do bagaznika na zakupy bo mi wszystko tam lata
Atakasobiejedna, wiesz nie pomyslalam ze moj maz pojdzie na spacer beze mnie :p rok bede na macierzynskim wiec raczej spacery zakladam razem, a jesli mialby isc sam to raczej pewnie pojdzie na taki po osiedlu albo do lasu zaraz obok.. Raczej watpie by sie wybral na spacer kilkugodzinny lub pojechal gdzies beze mnie :p
No ale moze nie doceniam i faktycznie by gdzies chcial wybyc z mala :p a torebke to taka alurat myslalam by nosic na ramieniu przewieszona, w koncu butelka pieluchy i spiochy nie waza duzo:) ale no sama nie wiem co robic wlasnieJuz sprawdzaliśmy do bagażnika stelarz się mieści
No i my chcemy nowe Audi A6 w Kombiku
-
bella84 wrote:Tez myslelismy nad tym audi bardzo dlugo,ale finalnie kupilismy suva bo duzo wiecej widac niz w kombi
polecam sie przejechac na probnej i samemu zobaczyc
On jest zakochany w marce Audi
Wg się zdziwiłam czemu mini precież to produkuje BMW
No ale nie narzekałam, nie pytałam. Ładnie podziękowałam i jeżdzę prawię codziennie
-
Dziewczyny najlepiej będzie miał mój mąż z podróżowaniem z dzieckiem, ma Kango i nie musi składać wózka, tylko cały włoży do bagażnika
Dziecko w fotelik, a ja zostaje w domu, bo miejsce tylko na 2 osób
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella myslalam, ze chodzi Ci o taka torbe typowo do wozka:) ale jest bardzo ladna.
Cath ale masz brzusio wow!!!
Ja kocham moja "mala czarna" audi!!!a4 quattro kombi 2.5 silnik.. jest czym pobrykac
no i bez zadnego problemu zmieszcze tam wszystko co potrzebne. Mialam subaru forestera, ale "zginal" w wypadku
.
Dziewczyny czy Wy tez miewacie takie dni, ze wypycha Wam masakrycznie brzuch?w jednym jest taki malutki i kochany, a w drugi taki wielki jak kolo od traktora!! !
znajac zycie to Sue i Penelope beda mialy podobnie.. a reszta?
cath, Sue, Penelope lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:Bella myslalam, ze chodzi Ci o taka torbe typowo do wozka:) ale jest bardzo ladna.
Cath ale masz brzusio wow!!!
Ja kocham moja "mala czarna" audi!!!a4 quattro kombi 2.5 silnik.. jest czym pobrykac
no i bez zadnego problemu zmieszcze tam wszystko co potrzebne. Mialam subaru forestera, ale "zginal" w wypadku
.
Dziewczyny czy Wy tez miewacie takie dni, ze wypycha Wam masakrycznie brzuch?w jednym jest taki malutki i kochany, a w drugi taki wielki jak kolo od traktora!! !
znajac zycie to Sue i Penelope beda mialy podobnie.. a reszta?
no ale własnie ostatnio już tak typowo nie kopie tylko się wypycha i to z każdej strony i tak mocno że mój mąż jak dotyka to czuje jak odpływa i nagle znów się w tym miejscu czymś wypchnie
-
Dziewczyny jutro mam kolokwium z psychologii rozwojowej i mamy z okresu prenatalnego i do 7 roku życia dziecka jego zachowania i przywiązania itp itd ale najgorsze jest to że wydawałoby się że wszystko z okresu prenatalnego mam w małym paluszku a tu kicha bo to co nam babeczka podałą nijak się ma do rzeczywistości i jestem zła
bo zaliczyłabym z palcem w d*pie ale te jej informacje są nieprawdziwe!!!!! AAAAAAAAAA!!!!!
-
Ja mam tak, że wypycha i czasem się zastanawiam czy to on czy nie. Ale jak patrzę na mój brzuch z góry to po prawej stronie jest większy. Tam ma dupkę raczej na pewno.
A ja dziś drugi dzień z rzędu dostaję wieczorem zgagi. Wczoraj myślałam , że umrę przez nią, dziś jadłam delikatnie i przed chwilą mi się odbiło i znów pali nosz kuźwa, teraz będzie narastać
Aha dołączam do zakochanych w BMW Mini Cooper, moja miłość od dawna
Choć ostatnio myśląc przyszłościowo czytaj mamusiowospodobało mi się Suzuki 4x4 ale musi mieć odpowiedni kolor bo ten samochód w niektórych kolorach traci na wyglądzie
.
No ale na tą chwilę kasy brak na auta, priorytet kasowy skierowany na new housecath, megg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lara 82 wrote:Cath miałam na studiach zaocznych psychologię rozwojową i bardzo ją lubiłam
Byle byś teraz w ciąży nie miała pedagogiki specjalnej bo można doła złapaćPsychologia rozwojowa super przedmiot to się zgodze tylko jestem przerażona tym jak to się kłóci z rzeczywistością!!
-
AsiaSzw wrote:Cath powiedz mi ten fotel co stoi za toba na zdjeciu czy jest wygodny? Zastanawiam sie czy takiego nie kupic do karmienia.
P.S pieknie wygladasz. A audiki kochammamy 2
ale śpi na nim mój starszy kocur i jak ktoś na niego usiądzie to się rzuca i gryzie i drapie więc dl aniego jest wygodny. wiesz do karmienia wydaje mi się że lipa
taki aby na chwilke usiąść to super
-
Wiesz co Cath to już co prawda było wiele lat temu
ale jeszcze coś mi świta, miałam bardzo fajną babeczkę od tego więc mieliśmy dużo życiowych przykładów bo ona prowadziła prywatnie terapię, więc nie była czystym teoretykiem. No ale na studiach zawsze tak jest, że teoria kłóci się z praktyką, no ale jakaś baza musi być
Angelciu też tak mam najczęściej wieczorem mam wielki brzuch a rano mały no ale ja od początku ciąży mam problemy z wzdęciami i zagazowaniami. Kochana ja kapusty, kalafiora czy brokuła, czy wszystkiego wzdymającego nie jadłam od kilku miesięcy
A i tak czasem mnie gazujeale jak już bardzo czuję się nadęta i widzę, że np. nie mogę bączka puścić i czuję, że może mnie zaraz brzuch boleć to ratuje mnie espumisan
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 20:50
-
Angelcia ten brzuch duży to może z powodu zaparć? ja zauważyłam, że jak na 2 nie jestem 2 dni t mi się robi duużo większy, a jak już mi skorzystam z toalety to jest mniejszy. Przez wzdęcia też czasami mam taki jak balon napompowany.
Mój synalek to non stop się wypycha pupką po prawej stronie brzuchaale potrafi tez przywalić w żebra