Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia, ja już nawet w głowie mam plan od jakich ćwiczeń zacznę, jak zacznę wracać do biegania
Szczęśliwe dziecko, to szczęśliwa mama, a przecież ćwiczenia wydzielają endorfiny
Po porodzie będziemy się tu pewnie razem odchudzaćGosiak, asia888, Kasia_10.02, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
asia888 wrote:Laureczka dla nas tez byl duzy problem znalezc imie dla syna, a dla corki mielismy od poczatku wybrane
Wedlug mnie jest wiecej ladnych imion dla dziewczynek niz dla chlopcow, bardzo ciezko cos wybrac
I kim jesteś z zawodu jeżeli można spytać?Laureczka25 -
Sue wrote:Asia, ja już nawet w głowie mam plan od jakich ćwiczeń zacznę, jak zacznę wracać do biegania
Szczęśliwe dziecko, to szczęśliwa mama, a przecież ćwiczenia wydzielają endorfiny
Po porodzie będziemy się tu pewnie razem odchudzać
No pewnie! zbierzemy sie i bedziemy sie motywowac do cwiczen!
Ja tez planuje biegac mam na przeciwko park:) wiec wymowki nie bede miala)
Sue lubi tę wiadomość
-
laureczka25 wrote:Asia a na jakie się zdecydowaliście?
I kim jesteś z zawodu jeżeli można spytać?
Kosmetologiem;
Do konca sie jeszcze nie zdecydowalismy ale chyba Gabriel lub Jakub. Na 100% zdecyduje jak zobacze maluszka, ktore bedzie pasowac
Dla mnie podobaly sie imiona takie jak: Jakub (najbardziej), Milosz, Mikolaj, Krzys, Adas, Sebastian, Lukasz, Dominik,
niektore odpadly bo juz sa w rodzinie, reszte odrzucil moj facet;p i zostal Gabriel czyli jego propozycja -
Sue wrote:Asia, ja już nawet w głowie mam plan od jakich ćwiczeń zacznę, jak zacznę wracać do biegania
Po porodzie będziemy się tu pewnie razem odchudzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:05
-
Sue wrote:Gosiak - ta książka "W głębi kontinuum" jest prześwietna! Czytałam ostatnio fragment i też sobie ją kupię! Język niemowląt zaczęłam, ale mi się nie spodobał. Poza tym - ja jestem za przytulaniem jak dziecko płacze, lulaniem i spędzaniem max czasu z dziećmi. Tak wychowali nas moja mama i tata i nie jesteśmy rozpieszczeni, radzimy sobie w życiu, więc się sprawdza.
http://www.mamania.pl/ksiazki/dziecko-bez-kosztow,95
Będę mogła leżeć i czytać między praniem i prasowaniem
Ja też nie mogę przebrnąć jakoś przez "Język niemowląt" - a niedawno się dowiedziałam, że autorka tej książki porzuciła dwójkę swoich dzieci, ale nie sprawdzałam wiarygodności tej informacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:08
-
Angélique89 wrote:Myślę, że przy dziecku z braku chwili dla siebie ale też i przy karmieniu, kilogramy będą same leciały w oczach
Angelique, ja jestem tak grzebnięta, że czasami wracałam z pracy na czworakach o 22 i o 23 ćwiczyłam w domuOj, jak mi się spało wtedy
Małego wsadzę do kosza mojżesza, a ja obok będę się pocić na macie.
Powiem Wam, że paradoksalnie, ćwicząc nawet kosztem snu, byłam bardziej wypoczęta, bo spałam jak zabita
A kilogramy niech lecą w pizdu!!
Patrycja, sierota ze mnie - cieszę się, że wszystko ok, jesteś pod dobrą opieką pewnie, staraj się nie stresować tylko :*Gosiak, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
asia888 wrote:Kosmetologiem;
Do konca sie jeszcze nie zdecydowalismy ale chyba Gabriel lub Jakub. Na 100% zdecyduje jak zobacze maluszka, ktore bedzie pasowac
Dla mnie podobaly sie imiona takie jak: Jakub (najbardziej), Milosz, Mikolaj, Krzys, Adas, Sebastian, Lukasz, Dominik,
niektore odpadly bo juz sa w rodzinie, reszte odrzucil moj facet;p i zostal Gabriel czyli jego propozycja
Krzys to mój mąż ja strasznie nie lubię tego imienia i nigdy do niego nie mowie po imieniu :p chyba że mnie wkurzy.
Ja właśnie tez jestem po kosmetologii. A jaki temat wybrałaś do obrony? Bo ja wciąż szukam inspiracji :pLaureczka25 -
Wróciłam, żyję, boli mnie gardło, piję rumianek z miodem i cytryną.
Patrycja dobrze, że jednak to fałszywy alarm.
Słoneczna, trzymam za was kciukasy!!! Będzie dobrze!
Ja wszystko pozałatwiałam, posłuchałam w pracy jak dobrze wyglądamNiestety w czytelni przejrzałam wszystkie pedagogiczne czasopisma i nic nie było
Co do dnia darmowej dostawy. To rano zamówiłam olej kokosowy, książkę dla Poślubionego pod choinkę i zupy (ale tylko 6).
Trochę mnie denerwuje, że moja promotorka mi nic nie odpisała i nie wiem, czy robić badania, czy zmieniać narzędzie!
Fedra lubi tę wiadomość
-
laureczka25 wrote:Krzys to mój mąż ja strasznie nie lubię tego imienia i nigdy do niego nie mowie po imieniu :p chyba że mnie wkurzy.
Ja właśnie tez jestem po kosmetologii. A jaki temat wybrałaś do obrony? Bo ja wciąż szukam inspiracji :p
ale fajnie!a skad jestes?
nasz rocznik nie pisal juz pracy, mielismy egzaminy licencjackie z teorii i z praktyki,
mgr nie robilam -
Kasia_10.02 wrote:czy ten olej nalezy przechowywać w lodówce?
Ja mam jeden w łazience, jeden w ubikacji, jeden w kuchniKasia_10.02, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:Angelique, ja jestem tak grzebnięta, że czasami wracałam z pracy na czworakach o 22 i o 23 ćwiczyłam w domu
Oj, jak mi się spało wtedy
Małego wsadzę do kosza mojżesza, a ja obok będę się pocić na macie.
Powiem Wam, że paradoksalnie, ćwicząc nawet kosztem snu, byłam bardziej wypoczęta, bo spałam jak zabita
A kilogramy niech lecą w pizdu!!
Patrycja, sierota ze mnie - cieszę się, że wszystko ok, jesteś pod dobrą opieką pewnie, staraj się nie stresować tylko :*Sue lubi tę wiadomość