Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiaa1201 wrote:Dziewczynki u Was widzę że smutno, u mnie też ;( dziś odszedł mój ukochany dziadek ;( przegrał walke z rakiem ;( jestem roztrzesiona spuchnieta od płaczu ;(
Sloneczna, Patrycja trzymam kciuki ;**Laureczka25 -
Próbuje, ale ciężko, powstrzymuje jakoś emocje ze względu na maluszka;(
Dziadek pare dni temu powiedział, że chyba nie doczeka i nie zobaczy maluszka ;( plakalismy wszyscy po tych słowach, złapałam go za rękę i powiedziałam żeby tak nie mówił bo doczeka napewno i... Niestety ;( ;( ;( tak mi jest przykro ;( nie doczekał prawnuka czy prawnuczki ;(;(
-
A to my w 30 tygodniu (w tle widać łóżeczko). Rośniemy w oczach!!
Zdjęcie łóżeczka wrzucę jak kupię ochraniacze, kocyk i jak zrobimy z origami łabędzie i zawiesimy nad łóżeczkiemAngélique89, Gosiak, laureczka25, Patrycja20, przedszkolanka:), AsiaSzw, Bietka, asia888, Penelope, juska19, Fedra, Laurka, angelcia, słoneczna 85, Aagnieszkaa, LadyMK, megg, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Kupiłam jakiś czas temu pieluchy tetrowe na allegro- 13 sztuk. Sprawdziłam tylko ilość jak przyszły. Teraz jestem zła. To jest jakaś masakra. One miały być grube a są niemalże przezroczyste. Najgorsze jest to, że gapa nie spojrzałam na wymiary. Oczywiste było dla mnie, że pieluchy są kwadratowe a tu zonk. Mam 13 pasów startowych.
Wymiar 40x80 cm. Masakra. Do wytarcia buzi czy coś się przydadzą ale zawinąć dziecko czy też podłożyć pod pupę to w ogóle odpada. Musze kupić kolejnych kilkanaście sztuk... -
Asiaa1201 wrote:Dziewczynki u Was widzę że smutno, u mnie też ;( dziś odszedł mój ukochany dziadek ;( przegrał walke z rakiem ;( jestem roztrzesiona spuchnieta od płaczu ;(
Trzymaj się, Asiu.
Tata mojego M. też walczy z nowotworem, więc wiem ile to bólu i cierpienia dla całej rodziny. -
Sue wrote:A to my w 30 tygodniu (w tle widać łóżeczko). Rośniemy w oczach!!
Zdjęcie łóżeczka wrzucę jak kupię ochraniacze, kocyk i jak zrobimy z origami łabędzie i zawiesimy nad łóżeczkiemObok łóżeczka planuję taką samą szafkę tylko w innym kolorze. Pełna komoda niestety nie wejdzie i stanie w pokoju obok.
Piękne brzuchoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:51
Sue lubi tę wiadomość
-
asia888 wrote:ale fajnie!
a skad jestes?
nasz rocznik nie pisal juz pracy, mielismy egzaminy licencjackie z teorii i z praktyki,
mgr nie robilam
Od pięciu lat mieszkam w Warszawie a generalnie pochodzę z Elbląga.
No to fajnie ze był egzamin praktyczny bo teraz na studiach z kosmetologii jest bardzo mało praktyki i jedyne co można z nich wynieść to papier.Laureczka25 -
Asiu
Mój ukochany dziadek w niedzielę skończył 80 lat i własnie na jego cześć była wyprawiona cała impreza rodzinna. Dziadek był wzruszony i powiedział mi, że bardzo chce dożyć narodzin prawnuczka i zatańczyć na moim weselu.
Nie potrafię sobie wyobrazić co czujesz teraz, ale wiem co ja bym czuła, gdybym była w Twojej sytuacji.
Strasznie mi przykro i tulę Cię na odległość.
-
Czesc mamuśki.
Kupiłam dzis ziolka z Baby&Mama Med. Wiem że niektóre z Was piją Szczęśliwą Ciążę. I jak Wasze wrażenia. Czujecie jakąś poprawę, działanie?
Ja kupiłam ziolka na karmienie, spokojny brzuszek i przygotowanie do porodu.
skład ostatnich poniżej
Składniki (zioła cięte):
kwiat rumianku pospolitego/Chamomilla recutita (1,6 g)*, liść maliny właściwej/Rubus idaeus (1,2 g)*, zielone pędy owsa zwyczajnego/Avena sativa (1,2 g)*.
Ciekawa jestem czy to mi coś pomoże.
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Ja od 36 tygodnia będę pić napar z liści malin czy jak się to tam zwie, będę uprawiać duuuużo seksu, bo to też pomaga (tak mówiła Pani położna dziś, na co mój P. znacząco się pod nosem uśmiechnął).
Teraz mały post, bo mi się infekcja przyplątała, ale potem sobie odbijemy
Położna nawet mówiła, że już z seksem można zacząć 6 tygodni przed porodem - to u mnie już w sumie niebawem!!Gosiak, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
-
Gosiak,
a możesz mi prZypomnieć na co to siemię lniane, bo zapomniałamBo w sumie dobre też w sumie na zaparcia, a te pod koniec ciąży mogą się niestety pojawić.
dziękuję pięknie AsiuWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 22:26
AsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Sue wrote:Gosiak,
a możesz mi prZypomnieć na co to siemię lniane, bo zapomniałamBo w sumie dobre też w sumie na zaparcia, a te pod koniec ciąży mogą się niestety pojawić.
Sue lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Len oblepia i robi "poślizg" nie tylko na ściankach żołądka, działa tak samo w innych okolicach, także rozrodczych http://zyciewpakiecie.blogspot.com/2013/11/38-tc-jak-miec-fajny-porod.html
Dziękuję Gosiu!
W ogóle dzięki temu forum ja tyle wiem, że to szok! Dziś nie było dla mnie żadnej nowości na tych zajęciach.
A nie, przepraszam, jedna była - sposób na zgagę. Położna poradziła mi, żeby do ust wziąć trochę majeranku następnie nabrać wody i przepłukać i połknąć. I tak stopniowo, żeby dwie łyżki były - mówiła, że pomaga.
No i kwaśne i pikantne potrawy odpadają.Gosiak lubi tę wiadomość