Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzis lepszy dzien mam
wozek zlozonybo maz juz w domu
zobacze maluszka (ale troche stres jest przed wizyta, sama nie wiem dlaczego....)
zapakowalam prezenty na Mikołaja:)
no i musze sie pochwalic bo maz zdal dzis egzamin na uprawnienia budowlane
oby do konca wszystko sie ulozylo
trzymajcie kciuki za wizyte
Gosiak, Januszkowa, Atakasobiejedna, Lara 82, Penelope, agaaa28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wyglądacie super po zabiegach fryzjerskich
Wybiorę się przed świętami, podciąć końcówki. Mam długość trochę za ramiona no i ombre
Właśnie przyszedł prezent dla Natalki na mikołaja
http://www.iv.pl/images/89614835557093618643.jpg
Gosiak, megg, Atakasobiejedna, Lara 82, Penelope, agaaa28, LadyDi, Fedra, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Słoneczna, mnie chodziło o to co napisała Angelcia - teraz nie masz na pewne rzeczy wpływu! A musisz wierzyć, że będzie dobrze, patrzeć na to optymistycznie - jesteś w 30tc, lezysz w szpitalu, masz pessar, teraz potrzebny Ci przede wszystkim spokój!
A ktoś z boku zawsze może Ci napisac, nie denerwuj się, wszystko będzie dobrze po to, żeby okazać wsparcie. Zobacz ile cioć Maciusia trzyma kciuki za jego przedłużany pobyt w brzuszku. Będzie dobrze, kochana!
Poza tym, umawialysmy sie na walentynkowy poród :*
Angelcia, Gosiak - zmiany na plus bardzo!! Gosiak rzeczywiscie rysy Ci prEz to zlagodnialy, ja bym też ciut włosy rozjaśnila:)
Katis, ja po wypłacie robię to samo z wlosami!! Miałam ombre 2 lata temu, trzeba nawilżać bardzo końcówki
Rudasku, piękny kolor!! Jak marzenie!!angelcia, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
A co do zgagi, to położna na sr radziła, żeby na łyżeczkę wziac majeranku, wziac do buzi, łyk wody, przepłukać usta woda i polknac. I tak dwie łyżeczki, ale po troszku, żeby się nie zatkać
Słoneczna cos chyba też dziś o majeranku wspominała. I unikać kwaśnych i ostrych potraw
-
oto bryka Franka
(widac ze niedoswiadczona bo gondola w zła str zalozona :p )
przedszkolanka:), Atakasobiejedna, Lara 82, MistrzyniWKochamCieMisiu, laureczka25, Penelope, Bietka, agaaa28, LadyDi, Fedra, słoneczna 85, juska19, Januszkowa, kasia_1988, Asiaa1201 lubią tę wiadomość
-
Aj przyjechała moja suszarka bebnowa do prania, cieszę się jak dziecko na Gwiazdkę
Mam nadzieję że to będzie rewolucja na miarę zmywarki i ze większości ciuchow nie trzeba będzie prasować. Nawet M dzwonił i pytał czy juz piore, powiedziałam ze poczekam na niego hehe. Oby się żadne jego ciuchy nie skurczyly bo mu się przestanie podobać
Lara 82, Penelope, Fedra, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Jestemmmmmm w koncu !!! nadrabiam.
Gosiak ja pierdziu 3 klocki to kawal grosza no no ...taki błąd to ja dziekuje.
Ciesze sie ze jestes zadowolona z fryzjerki i fryzury, napisalam jej z rana ze ma moja znajoma zapisanaaaa do mnie tez przyszly zupki i wlasnie gotuje borowikowa z lazankami
A nowa fryzura boskaaaaaatak sobie ciebie wlasnie wyobrażałam
Angelcia nie załamuj mnie tą miksturą na włosymasakra to z przed wiekow przepis najgorszy z mozliwych. Teraz sa do tego srodki odpowiednie ktora nie działają tak drastycznie. OMG
Januszkowa super prezent. Ja zaraz siadam do allegro
Megg fura super/ To bebetto luca?
Rudasek bosko ci w rudym
Nadrobiłam huraaaaa!!!
Laski przezyłam z mama. Oczywiscie nie obyło sie bez drobnego spiecia bo okazuje sie ze lepiej pamieta dlaczego jak rodzilam mlodego to pojechalam tak szybko do szpitala i mega mnie wnerwiła tym i jakimis idiotycznymi teoriami swoimi, ale suma sumarum bylo nawet git!
Gosiak, megg, Fedra, Januszkowa, asia888 lubią tę wiadomość
-
Ja tak tylko wpadlam na chwileczke, bo pomieszkuje u tesciow - z szybkim pytankiem. Orientuje sie ktoras z Was kiedy znow na allegro beda kupony 20zl? wiem, ze dopiero co z nich korzystalam, ale ja mam jedno konto, M. tez jedno a zakupow wiecej... licze, ze jeszcze w grudniu sie pojawia!
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:Ja tak tylko wpadlam na chwileczke, bo pomieszkuje u tesciow - z szybkim pytankiem. Orientuje sie ktoras z Was kiedy znow na allegro beda kupony 20zl? wiem, ze dopiero co z nich korzystalam, ale ja mam jedno konto, M. tez jedno a zakupow wiecej... licze, ze jeszcze w grudniu sie pojawia!
mysle ze powinno byc okolo10-12 grudnia i kolejny przed swietami
tak mi sie wydaje
zauwazylam ze sa co 2 tygAtakasobiejedna, MistrzyniWKochamCieMisiu, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegg gratulacje dla Męża
wózek trafiony
Januszkowa Nati ma super prezent!
Przedszkolanka ostatnimi czasy w Avonie to są jaja, a nie zrealizowane zamówienia. W ostatnim katalogu nie przyszły mi szampony, w tym nie dostałam katalogów, a jeszcze wcześniej pudełek prezentowych. Im oczywiście można pisać i pisać... twierdzą, że to wina osób pakujących. To niech je zmienią!!
Asiu a mnie on odpowiada, bo moje włosy sa na tyle mocne, ze podczas takich zabiegów nie tracą na swojej wartości. Wolę to zrobić metodą na chłopski rozum, niż używać dekoloryzatora i zdychać w smrodzie, bo malinami i czekoladą to nie pachnieprzedszkolanka:), megg, Januszkowa, Sue lubią tę wiadomość
-
Gosiak, no odjęło Ci "pazura" ale bardzo fajnie
Januszkowa, Też chyba jednak zamówię tą żyrafkę.
Angelcia super kolor
Megg, bardzo ładny wózek, gdybym kupowała nowy też pewnie byłby jednym z dwóch jakie oglądałam i mi się podobałyWiem jaką masz radochę, też taką miałam.
Ja dziś kupiłam dwie sensoryczne w mamas and papas, poduszkę i zabawkę. Podobają mi się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:19
przedszkolanka:), Gosiak, Atakasobiejedna, megg, Fedra, Januszkowa, kasia_1988 lubią tę wiadomość