X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Megg gratulacje dla Męża :) wózek trafiony :)

Januszkowa Nati ma super prezent!

Przedszkolanka ostatnimi czasy w Avonie to są jaja, a nie zrealizowane zamówienia. W ostatnim katalogu nie przyszły mi szampony, w tym nie dostałam katalogów, a jeszcze wcześniej pudełek prezentowych. Im oczywiście można pisać i pisać... twierdzą, że to wina osób pakujących. To niech je zmienią!!

Asiu a mnie on odpowiada, bo moje włosy sa na tyle mocne, ze podczas takich zabiegów nie tracą na swojej wartości. Wolę to zrobić metodą na chłopski rozum, niż używać dekoloryzatora i zdychać w smrodzie, bo malinami i czekoladą to nie pachnie ;)

czyli nie tylko u mnie takie przeboje ;/ u mnie zwykły lakier czy dezodorant nie przychodzi a co dopiero zestawy przed świętami...i już pisałam i zwyzywałam i nic to nie daje..

Penelope ale superowe to ! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:18

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się cieszyła gdyby moi rodzice się mną interesowali... Mój ojciec zadzwonił do mnie od początku ciąży dwa razy z pytaniem jak się czuje mimo ze mieszkamy w tym samym mieście widzieliśmy się raz na imprezie, a moja matka mieszka daleko choć ja kocham odkąd się wyprowadziła nie była u mnie ani razu...
    Rudasek wrote:
    Nie zazdroszcze, moja mama sie tez czasem focha mimo ze jestesmy na odleglość, choc ostatnio odpukać jest oki :) wrecz za dobrze i wkurza mnie tym, ze dzwoni non stop i pyta "co tam" po tym jak dzwoniła 5-10 h wczesniej nic sie nie zmieniło to czuje ze zaraz ja zjade...:) hohoh choc teraz staram sie nie, bo sama wiem ze w ciazy, podczas 5-10h moze sie wiele wydarzyc wiec niech dzwoni :) ale juz zapowiedziała mi ze " ja Was urodziłam i wychowałam, a Wy rodzcie swoje dzieci", wiec wiem, ze sie nie bedzie wtrącać :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak to jest z tym kuponem na zabawki? Musze kupic 1 rzecz za 100 czy moge 2 tansze ale musi wyjsc 100??

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tam pokój jednoosobowy i to nie jeden trafiają tam wszystkie rodzące te co rodzą SN i te z Cc tam są przygotowywane mi gin powiedział ze nim pójdę na blok właśnie do niego trafie ;) a wiem co mowię bo byłam tam w niedziele...
    Wszystkie sale są w wysokim standardzie sale poporodowe są dwuosobowe z łazienkami nie wiem jak jest z pooperacyjnymi bo tam wchodzić nie wolno...
    Ale czegoś takiego jak VIP room nie ma ale nie omieszkam się o to zapytać mojego giną na wizycie :)
    Lara 82 wrote:
    Januszkowa jak zwał tak zwał miała swój własny osobny pokój dla siebie i dziecka. Widziałam zdjęcia w pokoju.
    No chyba, że aż takie szczęście miała, że nie było tylu rodzących ? ale jak mówiłyście to nie możliwe, a ona jest zbyt poważną osobą aby kłamać!

Januszkowa lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    dziewczyny jak to jest z tym kuponem na zabawki? Musze kupic 1 rzecz za 100 czy moge 2 tansze ale musi wyjsc 100??
    Możesz dwie albo i trzy, byle razem wyszła 100 lub więcej.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:

Możesz kupić nawet kilka, ale u jednego sprzedawcy

Kubuś - 9 luty, 4100 gram, 59 cm

951c9e183b.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U jednego????? Bleee tak mi sie nie podoba!!!

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    U jednego????? Bleee tak mi sie nie podoba!!!
    Nie, ja kupowałam u dwóch i wykorzystałam kupon - wczoraj.

AsiaSzw lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooooooo a ja myślałam, że trzeba u jednego i tak kupowałam :( Buuuu

Kubuś - 9 luty, 4100 gram, 59 cm

951c9e183b.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm ze należę do osób mega szczerych to powiem ze zdecydowanie bardziej podobała mi się fryzura z przed 3 miesięcy jakoś tamta miała dla mnie bardziej wyrazisty charakter, ale wiadomo to Ty masz się w niej czuć dobrze ):
    Gosiak wrote:
    No dobra, macie, oczywiście teraz też mogę sobie postawić irokeza - tylko te boki i tył mam dłuższe. http://wrzucaj.net/images/2014/12/04/fryz5.jpg
    http://wrzucaj.net/images/2014/12/04/fryz6.jpg

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże chyba bym zwymiotowała od tego majeranku bleee a gdybym zrezygnowała z ostrych i kwaśnych to bym już nic nie jadła...
    Wiec ja mam zgagę gdzieś niech się jest ;)
    Sue wrote:
    A co do zgagi, to położna na sr radziła, żeby na łyżeczkę wziac majeranku, wziac do buzi, łyk wody, przepłukać usta woda i polknac. I tak dwie łyżeczki, ale po troszku, żeby się nie zatkać :)

Słoneczna cos chyba też dziś o majeranku wspominała. I unikać kwaśnych i ostrych potraw :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Gosia dobrze pocieszyłaś mnie :) bo chciałam zacząć płakać!

Gosiak lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry mogę się w końcu przywitać :)

Dziewczyny piękne wózki, rzeczniczki i prezenty dla Dzidziow...

Zazdroszczę Wam ze chce Wam się iść do fryzjera tez bym chętnie poszła ale na chęci się kończy a fryzjera mam pod blokiem ;)

Słoneczna może łatwo się mówi nie zamartwiaj się tylko sama wiesz ze Twoje nerwy nic nie dadzą im będziesz bardziej wyluzowana tym lepiej dla Dzidzi :) ja od początku mam ciąże zagrożona i zdaje sobie sprawę ze wszystko może się zdążyć ale podchodzę do tego optymistycznie i ze spokojem już tyle przeszłyśmy a finał tuż tuż musisz być dzielna <3

A ja nie mogę się doczekać weekendu wtedy maź złoży łóżeczko ehh :)

Trzymam kciuki za wizytujące i te szpitalne pamiętajcie Kochane ze to już bliżej niż dalej damy radę bo jak nie My to kto :)

Lara 82, słoneczna 85, kafabi, Penelope, megg, Januszkowa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, AsiaSzw ja bym się cieszyła gdybym w ogóle miała rodziców, nie wiem co gorsze... mieć takich którzy mają trudności z okazywaniem uczuć, denerwują, wtrącają się czasem niepotrzebnie, nadgorliwych czy.... nie mieć wcale... nie mieć dziadków dla swojego dziecka... hmmm wszystko zawsze wygląda inaczej z punktu "posiadania" lub nie. :)
    Fedra wrote:
    Ja bym się cieszyła gdyby moi rodzice się mną interesowali... Mój ojciec zadzwonił do mnie od początku ciąży dwa razy z pytaniem jak się czuje mimo ze mieszkamy w tym samym mieście widzieliśmy się raz na imprezie, a moja matka mieszka daleko choć ja kocham odkąd się wyprowadziła nie była u mnie ani razu...

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjjj zabije sie kupilam juz jedna zabawke i teraz druga i nigdzie nie mam opcji kup z kuponem no zaraz mnie szlag trafiiii Gosiaaaa ratujj!!!

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    Ejjjj zabije sie kupilam juz jedna zabawke i teraz druga i nigdzie nie mam opcji kup z kuponem no zaraz mnie szlag trafiiii Gosiaaaa ratujj!!!
    Słuchaj, no jak będzie opcja płatności - to musisz wybrać, że płacisz razem za tą drugą też, zaznaczasz przy każdej formę dostawy i pojawia się kupon.
    W sensie, że jak kupiłam jedną, zamknęłam to okno i nie wybierałam dalej żadnych opcji, kupiłam drugą i dopiero zabrałam się za płacenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 16:13

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwaaaa to ja zrobilam wpierw tak ze zaplacilam za jedna a dopiero kupilam druga!!! To co teraz mam zrobic za ta druga jeszcze nie zaplacilam czy musze kolejnaaaaa zabawke kupic bo ta pierwsza psu w dupe zrobiłam??

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mi przykro :( masz racje wszystko zależy od punktu siedzenia... Niestety czasami mam wrażenie jakbym nie miała rodziców ale za to mam teściów cudnych :) trzeba cieszyć się z tego co się ma :)
    Penelope wrote:
    Fedra, AsiaSzw ja bym się cieszyła gdybym w ogóle miała rodziców, nie wiem co gorsze... mieć takich którzy mają trudności z okazywaniem uczuć, denerwują, wtrącają się czasem niepotrzebnie, nadgorliwych czy.... nie mieć wcale... nie mieć dziadków dla swojego dziecka... hmmm wszystko zawsze wygląda inaczej z punktu "posiadania" lub nie. :)

Penelope lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Fedra. Ja lezei mysle ze wytrzymamy . Chyba sie tu wykoncze! Nawet przysnac nie moge bo to ktos przylazi ciagle. Masakra!
    Zastanawiam sie co bym zjadla;)
    Cath co taka cisza? A jak Sewerynka ? Tez o nas zapomniala. No ale szczerze mowiac to Topola na pewno dobry miesiac nie pisala a miala isc na zwolnienie

Fedra lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zalamana. Nie udalo mi sie zrobic zakupu z tym pieprzonym kupone. Jestem wsciekla! Nawet nie przyznam sie mojemu facetowi bo mnie udusi. specjalnie czekalam az szwagierka podesle linka do tego co chce dla ten malej. Az sie trzese z nerwow

dqpre6ydqlfh3mi5.png
‹‹ 1405 1406 1407 1408 1409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ