X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Megg gratulacje dla Męża :) wózek trafiony :)

Januszkowa Nati ma super prezent!

Przedszkolanka ostatnimi czasy w Avonie to są jaja, a nie zrealizowane zamówienia. W ostatnim katalogu nie przyszły mi szampony, w tym nie dostałam katalogów, a jeszcze wcześniej pudełek prezentowych. Im oczywiście można pisać i pisać... twierdzą, że to wina osób pakujących. To niech je zmienią!!

Asiu a mnie on odpowiada, bo moje włosy sa na tyle mocne, ze podczas takich zabiegów nie tracą na swojej wartości. Wolę to zrobić metodą na chłopski rozum, niż używać dekoloryzatora i zdychać w smrodzie, bo malinami i czekoladą to nie pachnie ;)

czyli nie tylko u mnie takie przeboje ;/ u mnie zwykły lakier czy dezodorant nie przychodzi a co dopiero zestawy przed świętami...i już pisałam i zwyzywałam i nic to nie daje..

Penelope ale superowe to ! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:18

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym się cieszyła gdyby moi rodzice się mną interesowali... Mój ojciec zadzwonił do mnie od początku ciąży dwa razy z pytaniem jak się czuje mimo ze mieszkamy w tym samym mieście widzieliśmy się raz na imprezie, a moja matka mieszka daleko choć ja kocham odkąd się wyprowadziła nie była u mnie ani razu...
    Rudasek wrote:
    Nie zazdroszcze, moja mama sie tez czasem focha mimo ze jestesmy na odleglość, choc ostatnio odpukać jest oki :) wrecz za dobrze i wkurza mnie tym, ze dzwoni non stop i pyta "co tam" po tym jak dzwoniła 5-10 h wczesniej nic sie nie zmieniło to czuje ze zaraz ja zjade...:) hohoh choc teraz staram sie nie, bo sama wiem ze w ciazy, podczas 5-10h moze sie wiele wydarzyc wiec niech dzwoni :) ale juz zapowiedziała mi ze " ja Was urodziłam i wychowałam, a Wy rodzcie swoje dzieci", wiec wiem, ze sie nie bedzie wtrącać :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak to jest z tym kuponem na zabawki? Musze kupic 1 rzecz za 100 czy moge 2 tansze ale musi wyjsc 100??

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest tam pokój jednoosobowy i to nie jeden trafiają tam wszystkie rodzące te co rodzą SN i te z Cc tam są przygotowywane mi gin powiedział ze nim pójdę na blok właśnie do niego trafie ;) a wiem co mowię bo byłam tam w niedziele...
    Wszystkie sale są w wysokim standardzie sale poporodowe są dwuosobowe z łazienkami nie wiem jak jest z pooperacyjnymi bo tam wchodzić nie wolno...
    Ale czegoś takiego jak VIP room nie ma ale nie omieszkam się o to zapytać mojego giną na wizycie :)
    Lara 82 wrote:
    Januszkowa jak zwał tak zwał miała swój własny osobny pokój dla siebie i dziecka. Widziałam zdjęcia w pokoju.
    No chyba, że aż takie szczęście miała, że nie było tylu rodzących ? ale jak mówiłyście to nie możliwe, a ona jest zbyt poważną osobą aby kłamać!

Januszkowa lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    dziewczyny jak to jest z tym kuponem na zabawki? Musze kupic 1 rzecz za 100 czy moge 2 tansze ale musi wyjsc 100??
    Możesz dwie albo i trzy, byle razem wyszła 100 lub więcej.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:

Możesz kupić nawet kilka, ale u jednego sprzedawcy

Kubuś - 9 luty, 4100 gram, 59 cm

951c9e183b.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U jednego????? Bleee tak mi sie nie podoba!!!

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    U jednego????? Bleee tak mi sie nie podoba!!!
    Nie, ja kupowałam u dwóch i wykorzystałam kupon - wczoraj.

AsiaSzw lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • agaaa28 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooooooo a ja myślałam, że trzeba u jednego i tak kupowałam :( Buuuu

Kubuś - 9 luty, 4100 gram, 59 cm

951c9e183b.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm ze należę do osób mega szczerych to powiem ze zdecydowanie bardziej podobała mi się fryzura z przed 3 miesięcy jakoś tamta miała dla mnie bardziej wyrazisty charakter, ale wiadomo to Ty masz się w niej czuć dobrze ):
    Gosiak wrote:
    No dobra, macie, oczywiście teraz też mogę sobie postawić irokeza - tylko te boki i tył mam dłuższe. http://wrzucaj.net/images/2014/12/04/fryz5.jpg
    http://wrzucaj.net/images/2014/12/04/fryz6.jpg

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże chyba bym zwymiotowała od tego majeranku bleee a gdybym zrezygnowała z ostrych i kwaśnych to bym już nic nie jadła...
    Wiec ja mam zgagę gdzieś niech się jest ;)
    Sue wrote:
    A co do zgagi, to położna na sr radziła, żeby na łyżeczkę wziac majeranku, wziac do buzi, łyk wody, przepłukać usta woda i polknac. I tak dwie łyżeczki, ale po troszku, żeby się nie zatkać :)

Słoneczna cos chyba też dziś o majeranku wspominała. I unikać kwaśnych i ostrych potraw :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Gosia dobrze pocieszyłaś mnie :) bo chciałam zacząć płakać!

Gosiak lubi tę wiadomość

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry mogę się w końcu przywitać :)

Dziewczyny piękne wózki, rzeczniczki i prezenty dla Dzidziow...

Zazdroszczę Wam ze chce Wam się iść do fryzjera tez bym chętnie poszła ale na chęci się kończy a fryzjera mam pod blokiem ;)

Słoneczna może łatwo się mówi nie zamartwiaj się tylko sama wiesz ze Twoje nerwy nic nie dadzą im będziesz bardziej wyluzowana tym lepiej dla Dzidzi :) ja od początku mam ciąże zagrożona i zdaje sobie sprawę ze wszystko może się zdążyć ale podchodzę do tego optymistycznie i ze spokojem już tyle przeszłyśmy a finał tuż tuż musisz być dzielna <3

A ja nie mogę się doczekać weekendu wtedy maź złoży łóżeczko ehh :)

Trzymam kciuki za wizytujące i te szpitalne pamiętajcie Kochane ze to już bliżej niż dalej damy radę bo jak nie My to kto :)

Lara 82, słoneczna 85, kafabi, Penelope, megg, Januszkowa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Penelope Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra, AsiaSzw ja bym się cieszyła gdybym w ogóle miała rodziców, nie wiem co gorsze... mieć takich którzy mają trudności z okazywaniem uczuć, denerwują, wtrącają się czasem niepotrzebnie, nadgorliwych czy.... nie mieć wcale... nie mieć dziadków dla swojego dziecka... hmmm wszystko zawsze wygląda inaczej z punktu "posiadania" lub nie. :)
    Fedra wrote:
    Ja bym się cieszyła gdyby moi rodzice się mną interesowali... Mój ojciec zadzwonił do mnie od początku ciąży dwa razy z pytaniem jak się czuje mimo ze mieszkamy w tym samym mieście widzieliśmy się raz na imprezie, a moja matka mieszka daleko choć ja kocham odkąd się wyprowadziła nie była u mnie ani razu...

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjjj zabije sie kupilam juz jedna zabawke i teraz druga i nigdzie nie mam opcji kup z kuponem no zaraz mnie szlag trafiiii Gosiaaaa ratujj!!!

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AsiaSzw wrote:
    Ejjjj zabije sie kupilam juz jedna zabawke i teraz druga i nigdzie nie mam opcji kup z kuponem no zaraz mnie szlag trafiiii Gosiaaaa ratujj!!!
    Słuchaj, no jak będzie opcja płatności - to musisz wybrać, że płacisz razem za tą drugą też, zaznaczasz przy każdej formę dostawy i pojawia się kupon.
    W sensie, że jak kupiłam jedną, zamknęłam to okno i nie wybierałam dalej żadnych opcji, kupiłam drugą i dopiero zabrałam się za płacenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 16:13

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwaaaa to ja zrobilam wpierw tak ze zaplacilam za jedna a dopiero kupilam druga!!! To co teraz mam zrobic za ta druga jeszcze nie zaplacilam czy musze kolejnaaaaa zabawke kupic bo ta pierwsza psu w dupe zrobiłam??

dqpre6ydqlfh3mi5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mi przykro :( masz racje wszystko zależy od punktu siedzenia... Niestety czasami mam wrażenie jakbym nie miała rodziców ale za to mam teściów cudnych :) trzeba cieszyć się z tego co się ma :)
    Penelope wrote:
    Fedra, AsiaSzw ja bym się cieszyła gdybym w ogóle miała rodziców, nie wiem co gorsze... mieć takich którzy mają trudności z okazywaniem uczuć, denerwują, wtrącają się czasem niepotrzebnie, nadgorliwych czy.... nie mieć wcale... nie mieć dziadków dla swojego dziecka... hmmm wszystko zawsze wygląda inaczej z punktu "posiadania" lub nie. :)

Penelope lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Fedra. Ja lezei mysle ze wytrzymamy . Chyba sie tu wykoncze! Nawet przysnac nie moge bo to ktos przylazi ciagle. Masakra!
    Zastanawiam sie co bym zjadla;)
    Cath co taka cisza? A jak Sewerynka ? Tez o nas zapomniala. No ale szczerze mowiac to Topola na pewno dobry miesiac nie pisala a miala isc na zwolnienie

Fedra lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • AsiaSzw Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zalamana. Nie udalo mi sie zrobic zakupu z tym pieprzonym kupone. Jestem wsciekla! Nawet nie przyznam sie mojemu facetowi bo mnie udusi. specjalnie czekalam az szwagierka podesle linka do tego co chce dla ten malej. Az sie trzese z nerwow

dqpre6ydqlfh3mi5.png
‹‹ 1405 1406 1407 1408 1409 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ