Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:Megg gratulacje dla Męża
wózek trafiony
Januszkowa Nati ma super prezent!
Przedszkolanka ostatnimi czasy w Avonie to są jaja, a nie zrealizowane zamówienia. W ostatnim katalogu nie przyszły mi szampony, w tym nie dostałam katalogów, a jeszcze wcześniej pudełek prezentowych. Im oczywiście można pisać i pisać... twierdzą, że to wina osób pakujących. To niech je zmienią!!
Asiu a mnie on odpowiada, bo moje włosy sa na tyle mocne, ze podczas takich zabiegów nie tracą na swojej wartości. Wolę to zrobić metodą na chłopski rozum, niż używać dekoloryzatora i zdychać w smrodzie, bo malinami i czekoladą to nie pachnie
czyli nie tylko u mnie takie przeboje ;/ u mnie zwykły lakier czy dezodorant nie przychodzi a co dopiero zestawy przed świętami...i już pisałam i zwyzywałam i nic to nie daje..
Penelope ale superowe to !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 15:18
-
Ja bym się cieszyła gdyby moi rodzice się mną interesowali... Mój ojciec zadzwonił do mnie od początku ciąży dwa razy z pytaniem jak się czuje mimo ze mieszkamy w tym samym mieście widzieliśmy się raz na imprezie, a moja matka mieszka daleko choć ja kocham odkąd się wyprowadziła nie była u mnie ani razu...
Rudasek wrote:Nie zazdroszcze, moja mama sie tez czasem focha mimo ze jestesmy na odleglość, choc ostatnio odpukać jest okiwrecz za dobrze i wkurza mnie tym, ze dzwoni non stop i pyta "co tam" po tym jak dzwoniła 5-10 h wczesniej nic sie nie zmieniło to czuje ze zaraz ja zjade...
hohoh choc teraz staram sie nie, bo sama wiem ze w ciazy, podczas 5-10h moze sie wiele wydarzyc wiec niech dzwoni
ale juz zapowiedziała mi ze " ja Was urodziłam i wychowałam, a Wy rodzcie swoje dzieci", wiec wiem, ze sie nie bedzie wtrącać
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Jest tam pokój jednoosobowy i to nie jeden trafiają tam wszystkie rodzące te co rodzą SN i te z Cc tam są przygotowywane mi gin powiedział ze nim pójdę na blok właśnie do niego trafie
a wiem co mowię bo byłam tam w niedziele...
Wszystkie sale są w wysokim standardzie sale poporodowe są dwuosobowe z łazienkami nie wiem jak jest z pooperacyjnymi bo tam wchodzić nie wolno...
Ale czegoś takiego jak VIP room nie ma ale nie omieszkam się o to zapytać mojego giną na wizycie
Lara 82 wrote:Januszkowa jak zwał tak zwał miała swój własny osobny pokój dla siebie i dziecka. Widziałam zdjęcia w pokoju.
No chyba, że aż takie szczęście miała, że nie było tylu rodzących ? ale jak mówiłyście to nie możliwe, a ona jest zbyt poważną osobą aby kłamać!Januszkowa lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Hmmm ze należę do osób mega szczerych to powiem ze zdecydowanie bardziej podobała mi się fryzura z przed 3 miesięcy jakoś tamta miała dla mnie bardziej wyrazisty charakter, ale wiadomo to Ty masz się w niej czuć dobrze ):
Gosiak wrote:No dobra, macie, oczywiście teraz też mogę sobie postawić irokeza - tylko te boki i tył mam dłuższe. http://wrzucaj.net/images/2014/12/04/fryz5.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/12/04/fryz6.jpg17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Boże chyba bym zwymiotowała od tego majeranku bleee a gdybym zrezygnowała z ostrych i kwaśnych to bym już nic nie jadła...
Wiec ja mam zgagę gdzieś niech się jest
Sue wrote:A co do zgagi, to położna na sr radziła, żeby na łyżeczkę wziac majeranku, wziac do buzi, łyk wody, przepłukać usta woda i polknac. I tak dwie łyżeczki, ale po troszku, żeby się nie zatkać
Słoneczna cos chyba też dziś o majeranku wspominała. I unikać kwaśnych i ostrych potraw17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry mogę się w końcu przywitać
Dziewczyny piękne wózki, rzeczniczki i prezenty dla Dzidziow...
Zazdroszczę Wam ze chce Wam się iść do fryzjera tez bym chętnie poszła ale na chęci się kończy a fryzjera mam pod blokiem
Słoneczna może łatwo się mówi nie zamartwiaj się tylko sama wiesz ze Twoje nerwy nic nie dadzą im będziesz bardziej wyluzowana tym lepiej dla Dzidzija od początku mam ciąże zagrożona i zdaje sobie sprawę ze wszystko może się zdążyć ale podchodzę do tego optymistycznie i ze spokojem już tyle przeszłyśmy a finał tuż tuż musisz być dzielna
A ja nie mogę się doczekać weekendu wtedy maź złoży łóżeczko ehh
Trzymam kciuki za wizytujące i te szpitalne pamiętajcie Kochane ze to już bliżej niż dalej damy radę bo jak nie My to ktoLara 82, słoneczna 85, kafabi, Penelope, megg, Januszkowa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra, AsiaSzw ja bym się cieszyła gdybym w ogóle miała rodziców, nie wiem co gorsze... mieć takich którzy mają trudności z okazywaniem uczuć, denerwują, wtrącają się czasem niepotrzebnie, nadgorliwych czy.... nie mieć wcale... nie mieć dziadków dla swojego dziecka... hmmm wszystko zawsze wygląda inaczej z punktu "posiadania" lub nie.Fedra wrote:Ja bym się cieszyła gdyby moi rodzice się mną interesowali... Mój ojciec zadzwonił do mnie od początku ciąży dwa razy z pytaniem jak się czuje mimo ze mieszkamy w tym samym mieście widzieliśmy się raz na imprezie, a moja matka mieszka daleko choć ja kocham odkąd się wyprowadziła nie była u mnie ani razu...
-
AsiaSzw wrote:Ejjjj zabije sie kupilam juz jedna zabawke i teraz druga i nigdzie nie mam opcji kup z kuponem no zaraz mnie szlag trafiiii Gosiaaaa ratujj!!!
W sensie, że jak kupiłam jedną, zamknęłam to okno i nie wybierałam dalej żadnych opcji, kupiłam drugą i dopiero zabrałam się za płacenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 16:13
-
Bardzo mi przykro
masz racje wszystko zależy od punktu siedzenia... Niestety czasami mam wrażenie jakbym nie miała rodziców ale za to mam teściów cudnych
trzeba cieszyć się z tego co się ma
Penelope wrote:Fedra, AsiaSzw ja bym się cieszyła gdybym w ogóle miała rodziców, nie wiem co gorsze... mieć takich którzy mają trudności z okazywaniem uczuć, denerwują, wtrącają się czasem niepotrzebnie, nadgorliwych czy.... nie mieć wcale... nie mieć dziadków dla swojego dziecka... hmmm wszystko zawsze wygląda inaczej z punktu "posiadania" lub nie.Penelope lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzieki Fedra. Ja lezei mysle ze wytrzymamy . Chyba sie tu wykoncze! Nawet przysnac nie moge bo to ktos przylazi ciagle. Masakra!
Zastanawiam sie co bym zjadla;)
Cath co taka cisza? A jak Sewerynka ? Tez o nas zapomniala. No ale szczerze mowiac to Topola na pewno dobry miesiac nie pisala a miala isc na zwolnienieFedra lubi tę wiadomość