X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek pisala ze ma jakies skurcze juz.
    A ta dziewczyna co ze mna lezy juz po terminie a szyjka sie nie skraca i ma ponad 4 cm:) kurcze jakbym mogla sie zamienic!

atdcqtkf2affvuei.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Hm, zarządzam kilkunastoosobowym zespołem indywidualistów i często muszę stawać w ich obronie - czasem nawet przed zarządem - to chyba najbardziej oddaje potrzebę bycia ostrą ;)

No to teraz mają swiety spokoj od CIebie :) hehehhehe

Gosiak lubi tę wiadomość

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Powiem Wam ze ta zgaga mnie zabije kiedyś. Dziś od rana ją mam. DRAMAT.

Wczoraj wieczorem doświadczyłam pierwszy raz tego skurczu B-H, był dość ostry, ale krotki. Masakra jakaś. Aż się przerazilam co to będzie przy porodzie. No ale cóż, trzeba dać radę, teraz się już nie wymigam :p

Słoneczna, myśl pozytywnie, bo to przyciąga dobre fale. :)

Czekam na zdjecia fryzur :) ja u fryzjera byłam dwa tyg temu, ale tylko robiłam refleksy, wiec niewielka zmiana. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 12:45

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Gosiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, macie, oczywiście teraz też mogę sobie postawić irokeza - tylko te boki i tył mam dłuższe.
    Usuwam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 16:18

Rudasek, LadyDi, Lara 82, Patrycja20, MistrzyniWKochamCieMisiu, megg, Januszkowa, Sue, Penelope, Angélique89, Aagnieszkaa, asia888 lubią tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Katiś Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Ja o nim pisałam kilka dni temu. Słyszałam o nim, w Swissmedzie z niego korzystają, ale ja cały czas się waham czy nie rodzić w Wojewódzkim jednak - no i zastanawiałam się nad kupnem. Ale ponoć trochę pic na wodę, wystarczy siemię lniane i wiesiołek...

To musiałam przegapić. Tak teraz właśnie czytam o nim no i wiadomo jedne zachwalają inne piszą że gra nie warta świeczki

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    No dobra, macie, oczywiście teraz też mogę sobie postawić irokeza - tylko te boki i tył mam dłuższe. http://wrzucaj.net/images/2014/12/04/fryz5.jpg
    http://wrzucaj.net/images/2014/12/04/fryz6.jpg

Super Gosiak :)
    No faktycznie, irokeza tez mozesz postawić :)

Gosiak lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo fajna fryzura. Faktycznie taka łagodniejsza. W pracy Cię nie poznają ;)

Gosiak lubi tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zgagi to gdzies wczoraj w Twoim maluszku czytalam ze 2 lyzki majeranku z woda pomagaja. Poszukam i napisze dokladnie;) mi rennie pomaga, nawet polowka. Ostatnio nie mam zgagi

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Gosiak nie wraca do pracy;)

Gosiak lubi tę wiadomość

atdcqtkf2affvuei.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale kiedyś się tam zapewne pojawi, chociażby przełomem :) mam rennie, ale mam wyrzuty ze codziennie biorę tabletke albo dwie, ale ta zgaga jest tak silna ze aż wymiotuje, także musze się ratować czymś. O majeranku nie słyszałam.

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LadyDi wrote:
    No ale kiedyś się tam zapewne pojawi, chociażby przełomem :)
    Tak, na bank wpadnę w grudniu z jakimiś Mikołajkami czekoladowymi i odebrać łóżeczko od koleżanki :)

LadyDi lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • LadyDi Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Tak, na bank wpadnę w grudniu z jakimiś Mikołajkami czekoladowymi i odebrać łóżeczko od koleżanki :)

Zgadlam :D no i tam miało być przelotem, ale słownik w tablecie non stop mi wszystko poprawia, a czasem nie zauważam, że wychodzą jakieś dziwolagi. :/

Gosiak lubi tę wiadomość

l22nvcqg92okt7oh.png
    zrz63e5eewkz1txu.png
    cd9bvfxmaqytvn8o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek nie mam takiego 'linka', ale ja robię to tak:
    -trochę szamponu
    -trochę maski do włosów
    -oxydant (3% najsłabszy, 6% pośredni, 9% mocny) w zaleznosci od tego ile tonów chcesz rozjaśnić
    -"niebieski proszek" czyli typowo proszek rozjaśniający.

Wszystko mieszam i nakładam na mokre włosy . Trzymam 40 min masując co 10 minut (tak jakbyś myła włosy).

Jednak nikomu tego nie polecam i nie odradzam - trzeba mieć odwagę do takich eksperymentów domowych, ale w końcu... Skoro to sprzedają legalnie w sklepach to znaczy, że nie jest to aż tak szkodliwe.

Gosiak super miałaś fryzurę, ja nigdy nie będe miała tak krótkich wlosow! Faktycznie złagodniałaś i nie wiem czy mi się wydaje, ale rysy twarzy Ci się troche zmieniły :)

Sloneczna ja to ujmę tak, że nie warto się zamartwiać, bo i tak nie masz na nic wpływu. Co będzie to będzie, trzeba myśleć pozytywnie. Na pewno niejedna z nas tutaj miała jakiś problem z ciążą i potwierdzi, że to nie jest "łatwo mówić".

Teraz szukam jakieś fryzury, fajnego cięcia i sobie też na to pozwolę na dniach :) a co by nie.. Chociaż szkoda mi włosów, bo mam długie i proste.. :)
    Moj nowy kolor:
    http://www.iv.pl/images/02942062743367571090_thumb.jpg
    Wyszedl na szczescie jednolity i nie musze juz dawac farby, wlosy niezniszone uff... Tylko na zdjeciu jeszcze nie uczesane. Wybaczcie za zamazanie twarzy, ale.. NIE WYGLĄDAM!

Gosiak, Patrycja20, megg, Januszkowa, Sue, Penelope, LadyDi, Fedra lubią tę wiadomość

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna wrote:
    Gosiak żaden ze mnie specjalista, ale kurcze patrze na to zdjęcie i nijak nie mogę sobie wyobrazić Ciebie w dłuższej fryzurze, już na tym zdjęciu widać ze masz za długie włosy no i bardzo gęste ;) Za to pierwsze co mi się nasuwa to oprawki, aż się prosi żeby zmienić je na bardziej kolorowe i charakterne :>
    A ja nosiłam długie włosy przez wiele lat :)
    I oprawki nosiłam różne, nawet czerwone swego czasu, ale teraz jakoś te lubię i na razie mi się widzą. Może po porodzie sobie zmienię jak będę potrzebowała odmiany ;)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia, bardzo ładny kolor :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelcia...no super CI wyszedł ten kolor :)
    samą mnie nabiera na taki ciepły brąz, ciemny blond..zwał jak zwał :) słomkowyyyyyyyy :):)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 13:39

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarenkowy :D Dziękuję Wam dziewczynki :)

Rudasek, Sue lubią tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angelcia wrote:
    Sarenkowy :D Dziękuję Wam dziewczynki :)
    o to to :)

angelcia lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry :)

dzisiaj widzę dzień spa i zmian :) ja to już wszystko miałam na głowie a teraz od dwóch lat na swoje przechodzę i mam już tylko takie ombre :)

mam ogólne pytanie, są tu może konsultantki avonu ? :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanka ja jestem konsultantką ;)

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

‹‹ 1403 1404 1405 1406 1407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ