Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Hm, zarządzam kilkunastoosobowym zespołem indywidualistów i często muszę stawać w ich obronie - czasem nawet przed zarządem - to chyba najbardziej oddaje potrzebę bycia ostrą
No to teraz mają swiety spokoj od CIebiehehehhehe
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Powiem Wam ze ta zgaga mnie zabije kiedyś. Dziś od rana ją mam. DRAMAT.
Wczoraj wieczorem doświadczyłam pierwszy raz tego skurczu B-H, był dość ostry, ale krotki. Masakra jakaś. Aż się przerazilam co to będzie przy porodzie. No ale cóż, trzeba dać radę, teraz się już nie wymigam :p
Słoneczna, myśl pozytywnie, bo to przyciąga dobre fale.
Czekam na zdjecia fryzurja u fryzjera byłam dwa tyg temu, ale tylko robiłam refleksy, wiec niewielka zmiana.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 12:45
-
No dobra, macie, oczywiście teraz też mogę sobie postawić irokeza - tylko te boki i tył mam dłuższe.
UsuwamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 16:18
Rudasek, LadyDi, Lara 82, Patrycja20, MistrzyniWKochamCieMisiu, megg, Januszkowa, Sue, Penelope, Angélique89, Aagnieszkaa, asia888 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ja o nim pisałam kilka dni temu. Słyszałam o nim, w Swissmedzie z niego korzystają, ale ja cały czas się waham czy nie rodzić w Wojewódzkim jednak - no i zastanawiałam się nad kupnem. Ale ponoć trochę pic na wodę, wystarczy siemię lniane i wiesiołek...
To musiałam przegapić. Tak teraz właśnie czytam o nim no i wiadomo jedne zachwalają inne piszą że gra nie warta świeczkiPola
Hania -
Gosiak wrote:No dobra, macie, oczywiście teraz też mogę sobie postawić irokeza - tylko te boki i tył mam dłuższe. http://wrzucaj.net/images/2014/12/04/fryz5.jpg
http://wrzucaj.net/images/2014/12/04/fryz6.jpg
Super Gosiak
No faktycznie, irokeza tez mozesz postawićGosiak lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Tak, na bank wpadnę w grudniu z jakimiś Mikołajkami czekoladowymi i odebrać łóżeczko od koleżanki
Zgadlamno i tam miało być przelotem, ale słownik w tablecie non stop mi wszystko poprawia, a czasem nie zauważam, że wychodzą jakieś dziwolagi.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek nie mam takiego 'linka', ale ja robię to tak:
-trochę szamponu
-trochę maski do włosów
-oxydant (3% najsłabszy, 6% pośredni, 9% mocny) w zaleznosci od tego ile tonów chcesz rozjaśnić
-"niebieski proszek" czyli typowo proszek rozjaśniający.
Wszystko mieszam i nakładam na mokre włosy . Trzymam 40 min masując co 10 minut (tak jakbyś myła włosy).
Jednak nikomu tego nie polecam i nie odradzam - trzeba mieć odwagę do takich eksperymentów domowych, ale w końcu... Skoro to sprzedają legalnie w sklepach to znaczy, że nie jest to aż tak szkodliwe.
Gosiak super miałaś fryzurę, ja nigdy nie będe miała tak krótkich wlosow! Faktycznie złagodniałaś i nie wiem czy mi się wydaje, ale rysy twarzy Ci się troche zmieniły
Sloneczna ja to ujmę tak, że nie warto się zamartwiać, bo i tak nie masz na nic wpływu. Co będzie to będzie, trzeba myśleć pozytywnie. Na pewno niejedna z nas tutaj miała jakiś problem z ciążą i potwierdzi, że to nie jest "łatwo mówić".
Teraz szukam jakieś fryzury, fajnego cięcia i sobie też na to pozwolę na dniacha co by nie.. Chociaż szkoda mi włosów, bo mam długie i proste..
Moj nowy kolor:
http://www.iv.pl/images/02942062743367571090_thumb.jpg
Wyszedl na szczescie jednolity i nie musze juz dawac farby, wlosy niezniszone uff... Tylko na zdjeciu jeszcze nie uczesane. Wybaczcie za zamazanie twarzy, ale.. NIE WYGLĄDAM!Gosiak, Patrycja20, megg, Januszkowa, Sue, Penelope, LadyDi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Gosiak żaden ze mnie specjalista, ale kurcze patrze na to zdjęcie i nijak nie mogę sobie wyobrazić Ciebie w dłuższej fryzurze, już na tym zdjęciu widać ze masz za długie włosy no i bardzo gęste
Za to pierwsze co mi się nasuwa to oprawki, aż się prosi żeby zmienić je na bardziej kolorowe i charakterne :>
I oprawki nosiłam różne, nawet czerwone swego czasu, ale teraz jakoś te lubię i na razie mi się widzą. Może po porodzie sobie zmienię jak będę potrzebowała odmiany
-
Angelcia...no super CI wyszedł ten kolor
samą mnie nabiera na taki ciepły brąz, ciemny blond..zwał jak zwałsłomkowyyyyyyyy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 13:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny