Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Ha! Kadrowa mi wyliczyła i musi mi wyrownać kase za 65 dni zwolnienia i to będzie ponad 3000!
Sorry, ale nie wiem jak na odpiernicz trzeba robić listy płac żeby nie zauważyć takiej różnicy, to już na pierwszy rzut oka widać. No ale najważniejsze że do tego "doszła". Będzie jakieś znaleźne? :> Zarcik
A tak poza tym to od którego października jesteś na zwolnieniu? Nawet cały październik i listopad nie może dać 65 dni kalendarzowych, skąd ona wzięła tyle dni? Wiem, czepiam sięWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 10:20
-
nick nieaktualny
-
Witam
A mi dzis 30 wybila i juz czuje sie coraz bardziej bezpiecznie. Jeszcze 70 dni do porodu, jak ten czas leci. Wczoraj pozamawialam wyprawke i pozostalo mi juz tylko dokupic kilka rzeczy
Zamowilam 2 te tanie kocyki nie pamietam ktora polecala, odbior osobisty bo to nie daleko mnie i zobaczymy jakie beda.
Gosiak no to ladnie kasiorki dostaniesz, dobrze, ze doszlyscie do tego.
U mnie ZUS nadal milczy i zobaczymy co postanowia.
Sloneczna na pewno bedzie dobrze, nie martw sie i wypoczywaj!!Lara 82, MistrzyniWKochamCieMisiu, kasia_1988, Penelope, słoneczna 85, Laurka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Ja wyjątkowo do 9 w łóżku byłam, udaje mi się powiedźmy odsypiać bezsenne noce z zeszłego tygodnia. Niestety męczą mnie dziwne sny.
Dziś nie robię nic. Bo nic mi się nie chceAle za chwilę jadę do męża do pracy, bo wybieramy się dziś "zwiedzać" jeden szpital na 14.00!
A ja do fryzjera idę w poniedziałekW ogóle dobrze, że się opamiętałam, bo mnie kobitka powiedziała przez telefon, że za bardzo to ona już terminów nie ma
Niestety wraz z zimą skóra głowy mi oszalała i się przesuszyła i znów mi się łuszczyMyślałam, że ciąża mnie przed tym uchroni
Muszę zacząć znów olejować ją.
Dobrego dnia! -
Dzien dobry:)
Zainspirowalyscie mnie i w przyszłym tygodniu ide do fryzjera!! A u Was czekam na zdjecia efektów!!
Słoneczna, Ty to zawsze znajdziesz powod, żeby się zamartwiać!! Przecież masz pessar, już jest sytuacja opanowana!
A musisz leżeć do końca ciąży czy jak Cie wypuszczą to lekarz pozwolił na jakiś spacer od czasu do czasu?
Aagnieszkaa, ze dwa tygodnie temu ja pisałam, że już mam dość. Chyba w pewnym momencie nadchodzi taki kryzys po prostu:)
Gratuluje nowych tygodni, jeszcze troszkę i każda bedzie miała 3 z przodu:))
Ja do 3 znow nie spalam
-
widze, ze sezon na fryzjera
ja tez sie umawiam ale blizej świątakurat u mnie fryzjera mam w bloku a dziewczyne tak elstayczna ze zostanie w zakładzie ile bedzie trzeba
wiec luzik....choc pewnie w przyszłym tyg sie zapisze tak gdzies w okolice 20go
Sue co tam?, jak sie czujesz ???
a no i powiedz jak sukieneczka..wystroiłaś sie na impreze do dziadka?
masz jakies foto ?Sue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudasek ja z zamiłowania jestem powiedzmy fryzjerem i kucharzem, a z zawodu kimś zupełnie innym i sobie tak testuję sama na sobie
Kiedyś jak schodziłam z czarnego został mi dekoloryzator i rozjaśniacz, oxydant i inne cary i tak sobie rozjaśniam, ale tym razem kąpielą rozjaśniającą, a nie stricte dekoloryzacją czy rozjaśniaczem.
Moje wlosy potrafia zniesc wiele wiec sobie mogę pozwolić, zdjęcia wstawię jak wysuszę włosySue, Penelope lubią tę wiadomość
-
Ja u fryzjera byłam w poniedziałek.
Zrobiłam balejage i podcięłam końcówki.
Mam nadzieję, że jeszcze na początku lutego zdążę pójść
Dziś znowu miałam przerwę w spaniu. Wstałam do WC i już zasnąć nie mogłam. Godzinę się przewracałam z boku na bok. Zasnęłam dopiero po 7.
Nadal bolą mnie pachwiny i spojenie, ale dużo mniej niż wczoraj.
Dziś leniuchuje na kanapie i wieczorem tylko na SR, ale bez ćwiczeń.
Zapytam lekarza we wtorek co sądzi o tych bólach. -
Rudasku, dziekuje! Czuję się bardzo dobrze:) mam teraz przypływ energii, moja ciąża ma ewidentnie spóźniony zapłon, bo u mnie wszystko z opóźnieniem
A sukienka jest śliczna i super wygodna!! Do samego końca ciazy bedzie pasować! Zdjęcia robiła moja mama, więc jak je zrzuci z aparatu i mi prześle, to się pochwalę
A co do wlosow, to za mną chodzi ombre, ale jakoś nie mam pomysłu i chęci
Angelcia, koniecznie pokaż zdjecia po!!
A wlasnie - wczoraj moja teściowa powiedziała, że pani, od której kupujemy wozek da nam tez leżaczek i wór ubranek
A wozek używany 4 miesiące, bo babeczka dostała od teściowej jakiś inny, jeszcze droższy
Czyli dobrze, że nic nie kupowałam
Pokazywała mi ile ma ubranek u siebie, to młody chyba do 18stki bedzie ubrany
Tak więc teraz muszę kupować akcesoria do domu i moge zaszaleć i kupic kocyk od La Millou
A u Ciebie jak Rudasku, wszystko dobrze?
Fedra lubi tę wiadomość
-
Nie wiem Laro, ale żadnych opłat tam nie ma. Najważniejsze, że znajoma była zadowolona.
Ogarnęłam kuchnię, powiesiłam 2 serie prania, przez pranie dzidziusiowych ubranek nazbierało mi się dużo innego prania. Słoneczko świeci pięknie w Krakowie więc może wyschnie mi na zewnątrz.
Będę dzisiaj prasować białe ubranka. Rozmiary 56, 62 będą już gotowe w komodzie, z praniem rozm. 68 jeszcze się wstrzymam, może po świętach.
Na obiad robię spaghetti.
Chciałabym jeszcze posprzątać łazienkę, ale nie wiem czy podołamFedra lubi tę wiadomość
-
angelcia wrote:Rudasek ja z zamiłowania jestem powiedzmy fryzjerem i kucharzem, a z zawodu kimś zupełnie innym i sobie tak testuję sama na sobie
Kiedyś jak schodziłam z czarnego został mi dekoloryzator i rozjaśniacz, oxydant i inne cary i tak sobie rozjaśniam, ale tym razem kąpielą rozjaśniającą, a nie stricte dekoloryzacją czy rozjaśniaczem.
Moje wlosy potrafia zniesc wiele wiec sobie mogę pozwolić, zdjęcia wstawię jak wysuszę włosy
Angelcia...podrzuc linka do tego specyfika jakim jest kąpiel rozjasniajaca??? -
Ash ja od kilku dni też mam bóle bioder i pachwin. Wydaje mi się, że może to być od rozciągania, bo jednak nasze maluchy teraz rosną bardzo intensywnie.
Słoneczna, niech mąż Cię dobrze zaopatruje bo zmarniejesz!!! Jedzenie nie należy do mocnych stron tego szpitala. Dla mnie było tam zawsze za mało, a zup nie byłam w stanie jeść.
Ja mam już mega kryzys ze spaniem - zasypiam od razu, ale budzę się co 1,5h i standardowo nie śpię od 4 do jakiejś 6-6.30, potem zasypiam jeszcze na jakąś godzinę. Masakra jakaś. Zaczyna mnie to męczy ,bo niestety w dzień jestem mega zaspana.
Wybrałam w końcu wózek - będzie Tako Captiva Mohican w kolorze brązowym. -
Sue wrote:Rudasku, dziekuje! Czuję się bardzo dobrze:) mam teraz przypływ energii, moja ciąża ma ewidentnie spóźniony zapłon, bo u mnie wszystko z opóźnieniem
A sukienka jest śliczna i super wygodna!! Do samego końca ciazy bedzie pasować! Zdjęcia robiła moja mama, więc jak je zrzuci z aparatu i mi prześle, to się pochwalę
A co do wlosow, to za mną chodzi ombre, ale jakoś nie mam pomysłu i chęci
Angelcia, koniecznie pokaż zdjecia po!!
A wlasnie - wczoraj moja teściowa powiedziała, że pani, od której kupujemy wozek da nam tez leżaczek i wór ubranek
A wozek używany 4 miesiące, bo babeczka dostała od teściowej jakiś inny, jeszcze droższy
Czyli dobrze, że nic nie kupowałam
Pokazywała mi ile ma ubranek u siebie, to młody chyba do 18stki bedzie ubrany
Tak więc teraz muszę kupować akcesoria do domu i moge zaszaleć i kupic kocyk od La Millou
A u Ciebie jak Rudasku, wszystko dobrze?
Sue u nas wszystko dobrze, troche mnie zgaga nocami meczy ale mleko cieple przed snem pomagadzis tylko raz wstałam do kibelka dlatego o 7 juz byłam na nogach wyspana
Sue miałam kiedys ombre w rudosciach:) super to wygladało..ludzie sie obracali za mna, ale to byly poczatki ombre..byłam jedna na ulicy:) jak mi sie uda zrzucic fote to CI wyśle zarazteraz mam za krotkie włoski na ombre niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2014, 12:03
Sue lubi tę wiadomość