Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella ja nie bede robic pierogow. moje plecy nie dadza rady. Zrobie tylko farsz po swojemu i zawioze go do mojej znajomej ktora na garmaz robi catering i ona mi ulepi. Nie mam serca prosic mamy aby lepila a ja serio wymieklam ostatnio przy 40szt. Ide na latwizne. Wole zaplacic komus za jego prace
Cath bedzie dobrze.
Ja dzis jade do mojeho gina aby poprawil moje zwolnienie i tez poprosze o jakies 5 min usg albo ktg bo maly od wczoraj jakis leniwy, prawie caly dzien sie nie ruszal jak juz to bardzo delikatnie potem wieczorem dal czadu ale dzis od rana tez sie nie rusza. Troche sie martwie -
No wiesz ciasta do pierogow zle nie mozna zrobic
a ja poprostu chce swoj farsz. Podobno robi bardzo dobre. Wogole prowadzis kuchnie w szkole w przywidzu i jeszcze jakies takie.
Ja generalnie nie kupuje nigdy na garmazu bo zawsze mi cos nie pasi dlatego tak robie -
Hej
My dziś od 6 na nogach. Psy wyprowadzone, kawa zaliczona. Teraz śniadanko
Cath ładne zdjęcia
Mistrzyni super ciuszki !!! Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze.
Co do torby to musze kupić rzeczy do niej, ale chcę mieć ją już spakowaną przed świętamiNIECH LEŻY I CZEKA
Pozdrawiamy Was serdecznieMistrzyniWKochamCieMisiu, Sue, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Wrocilam z moczu, morfologii i poziomu glukozy
Na szczęście były tylko cztery osoby przede mną.
Mistrzyni na prawdę śliczne ubranka, gdybyś nie napisała, że są używane to nawet bym nie powiedziała! Co do twardnień brzucha to Młode pewnie chciały pokazać ojcu kto tu rządzi! W kupie siła, nieprawdaż? Uważaj na siebie! Jak tam Franuś po Mikołaju?
Gosiak ja spakuję po najbliższej wizycie u mojego doktorka - jak mi powie co trzeba do tego szpitala. Ewentualnie jak tam zadzwonię/pojadę. Generalnie przed świętami będzie już leżakować pełna i nabierać mocy urzędowej
Zjadłam płatki na śniadanie i Ada fisiuje, co za dzieckoNajgorsze jest to, że "przykleiła" się do mojej prawej strony brzucha, zabunkrowała i nie ma opcji żeby ją stamtąd wypędzić.
Mój plan na dziś:
-poszperać po necie i może coś sobie w końcu kupić, ewentualnie Adzie, bo taką mam ochotę
-poprzeglądać gazetki supermarketów w poszukiwaniu złotego środka do jedzenia
-umówić się na wizytę u fryzjera z moim Pieseczkiemmusi być elegancki na świeta!!!
Wszystkim wizytującym życzę udanych wizyt i gratuluję rozpoczetych tygodni :* Cath Tobie szczególnie życzę pozytywnych wieści i mało stresów!
Dziewczyny w środę 10 grudnia w NETTO będą pieluchy PAMPERS za 29,99zł (mini 72szt, mii 62szt) - cena jak dady z biedronki więc może warto. Promocja obowiązuje do 3 opakowań, później już po 38zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 08:11
AsiaSzw, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Angelcia - na szczescie skurcze ustaly, ale juz od malego "tatus" zachodzi za skore corkom
a Franek Mikolajem zachwycony, bo narysowal list z pociagiem i dostal kolejke drewniana
mozna robic kilka tras, juz mi od rana wola -mama ciuchcia! Prezenty od dziadkow raczej praktyczne, wiec wielkiej uciechy nie bylo
Szkoda, ze w Lublinie nie ma Netto... zrobilabym zapasy. -
Czesc
witam sie i ja. Nadal chora
ide dzis do lekarza i zobaczymy co na to powie. Jeden plus mojej choroby to ze w koncu normalnie spie
Od jutra zaczynam 31 tydzien. To juz tak powaznie brzmi
Mistrzyni piekne te ubranka. Uwielbiam tak samo ubrane blizniaki
Dzis przyjdzie chyba fotelik i sukienka dla mamy
MILEGO DNIA I POWODZENIA NA WIZYTACH!!!megg, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
Witam sie
U mnie na sniadanie sledz w oleju i grejfrut
Groszku trzymam kciuki, i przede wszystkim duzo spokoju zycze!Na szczescie u Cidbie jest juz dosc pozna ciaza wiec napewno wszystko bedzie oki! Szczescie w nieszczesciu ze zrobilas ktg przy okazji odwiedzin! Ktos nad wami czuwa!
Lara ja kupowalam pieluchy i wiekszosc rzeczu u r_p77 na all, ma dobre ceny i duzo rzeczy. Jeszcze nie doszly, ale u mnie to dluga podroz, najpierw tesc odbiera w PL, a potem wysle dopiero do nas
http://allegro.pl/pieluchy-tetrowe-60x80-polskie-podwojnie-tkane-i4836091933.html
http://allegro.pl/pieluchy-pieluszki-flanelowe-mega-obnizka-ceny-i4809566247.html
Powodzenia na wizytach dzis!!!!
U nas dzis wielki strajk nic nie jezdzi, wiec chyba z domu sie nie rusze, w planach mam tylko spacer, a pozniej gotowanie i sprzatanie -
Gosiak wrote:Aaaa, a do porodu zostało mi 59 dni.
M. ostatnio prosił, żebym spakowała już torbę. Wczoraj znowu o to pytał, więc mu powiedziałam, że zrobię to na początku stycznia, że czuję, że jak już ją spakuję, to mogę lada chwila urodzić, a że jeszcze rodzić nie chcę, to nie pakuję.
Zapytał: a Twoje koleżanki już mają spakowane?
Powiedziałam, że jeszcze niePrzyznać się - która ma już torbę spakowaną?
Hehe...u mnie była wczoraj dokładnie ta sama rozmowa z moim M. Czy ja mam już torbę spakowana? Dlaczego, nie! I że mam natychmiat sie tym zająć.
Chyba się za to zabiorę, bo ten nasz pobyt w szpitalu coraz mniej przypomina mglista przyszłość, a odliczanie nabiera tempa.
59 dni...fju, fju!Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
Mąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Hej
Pospalam do 9.30, nie wiem co się dzieje ostatnio
Ale snily mi się takie głupoty ze szkoda gadać... Co się budziłam to miałam twardy brzuch heh, ale myślę że to przez pepsi która mi się wczoraj zachciało wypić
Dziękuję za kciuki, bo już zaczynam swirowac, wizyta dopiero na 19.
Mistrzyni śliczne ciuszki, będziesz miała w co stroić swoje kobiety
Aaa no i zapomniałam o najważniejszym, dzisiaj zaczynam 32 tc +0Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 09:51
megg, Sue, Aagnieszkaa, Penelope, Fedra, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMistrzyni Księzniczki jeszcze ustawią tatusia do pionu
Szczęście w oczach dziecka to najpiekniejszy prezent - mówię o Franiu
U mnie jszcze teoretycznie 64 dni, a dopiero co byłam, ale w 64 dniu ciązy! :oFedra, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
netu prawie nie mialam, przerywa mi.
juz po badaniu! macica sie uniosla, glowka tez, szyjka sie trzyma i pessar dobrze lezy!
wychodze do domu:)
mam glownie lezec ale i tak sie ciesze:)
po 14 do domku:D
przed swietAMI kontrola!Atakasobiejedna, Gosiak, agaaa28, Lara 82, Bietka, megg, AsiaSzw, angelcia, bella84, asia888, LadyDi, Aagnieszkaa, Penelope, Januszkowa, Fedra, Patrycja20, ash, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
CO DO SKARPET!
DZIEWCZYNA KTORA MIALA RODZIC MIALA TAKIE WIELKIE GRUBE FROTTY!
i pytam jej o co chodzi z tymi skarpetami!
to mowi ze jej nogi marzna doslownie!
moze cos w tym jest?
ja nie lubie skarpet i chodzilam glownie w japonkach a jak w kapciach to w cienkich skarpetkach bawelnianych.
no ale ja nie rodze:) -
Witam się co prawda nie z rana
Wstaję codziennie razem z mężem o 6, ale jak wychodzi zasypiam ponownie
i wstaję ok. 9
Dzięki dziewczyny za pieluszkowe info.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące mamusie (Asia, Atakasobiejedna, nie wiem kto jeszcze), za KTG Cath aby wyszło super i za dziewczyny w szpitalu, z tego co pamiętam Słoneczna ma mieć dziś badanie.
Miłego dniaAsiaSzw lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, super wieści, obym ja też takie kiedyś uslyszala! Też słyszałam o skarpetkach do porodu, ja mam zawsze zimne stopy, ale nie lubię grubych skarpet
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny