Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Widzisz, Sue, miałaś jednak zostać obdarowana ubrankami, tylko nie przez tą osobę, na którą liczyłaś
Gosiak,
To sobie pomyślałam, chciałam tak powiedzieć nawet do mojego P. ale się powstrzymałam.
Ponoć bratowa P. jest trochę zła, że nie chcieliśmy jej wózka! A on był strasznie wielki i ciężki, a tu mamy za 700zł nowy wózek 3 w 1 do tego jeszcze leżaczek i ubranka. Normalnie tyle radości.
Ponoć powiedziała, że ten wózek wcale nie jest lżejszy od jej wózka, ale moja teściowa stwierdziła, że to tak trochę chyba po złości powiedziała;)
Muszę teraz teściowej sprawić piękny prezent pod choinkę, bo to wszystko dzięki niej!
Macie jakieś pomysły?Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:A ja juz wracam, pocalowalam klamkę. Asystentka tej dentystki nie zapisała mojej wizyty albo zapisała, że ją niby odwolalam. Zapytałam dentystki czy ma mnie za idiotke, że specjalnie jechalabym z drugiego końca miasta, ze miałam miec dzis robiony komplet z piaskowaniem, a ta mi na to, ze ja gabinety mylę,
Bo ona jest wrogiem piaskowania. A mnie chodziło o to, ze miałam miec ściągana płytkę, to jej mówię, jak zwał tak zwał, nie nazwa najważniejsza. Nienawidzę jak ktoś mi cos próbuje wmawiać i jeszcze robi ze mnie debila!! Sama sie osobiście ze mną umawiała a i tak mam wrazenie, że ona mysli, ze to ja pokręciłam.
Nawet nie mam siły sie denerwować, umówiłam się na środę na 13, gdyby nie to, że to dobra dentystka, to poszlabym gdzieś indziej.
Sue rozumiem Twoj wnerw. Mi tez by wszytskie witki opadlyJa to juz w ogole nie powinnam byc wsrod ludzi, bo mnie bardzo szybko wkurzaja.
Wczoraj mialam ciezki dzien, tragiczna noc i okropny poranek. Myslalam, ze z domu nie wyjade tak wszystko bylo oblodzone i kola mojego samochodu przymarzniete do podjazduJak juz w koncu dojechalam do pracy i zaparkowalam, jakis parkingowy ch*j podszdl mi do okna i zaczal swiecic latarka w twarz i mi mowi, ze ominelam trzy miejsca parkingowe i ze mam parkowac tuz obok ostatniego samochodu. Powiedzialam mu, ze niczego nie ominelam, tylko zaparkowalam tam gdzie chcialam. Skad on sobie wzial te zasade parkowania, to ja nie wiem, ale nie bedzie mi cham swiecil w twarz latarka! Nie jest gliniarzem, tylko parkingowym cieciem! Szczerze nie cierpie tych chamow!
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Lara 82 wrote:Dziewczyny wiecie jaka jest różnica między białymi pampersami a zielonymi?
Tu ktos wyczerpal temat http://wronek.pl/dlaczego-w-polsce-sa-trzy-rodzaje-pampersow-a-na-zachodzie-tylko-jeden/Lara 82, Sue lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
No to wróciłam z wizyty, pessar założony, nie będę Wam juz marudzić
Na bakterie dostałam antybiotyk doustny, uff. Dodatkowo coś na grzybki profilaktycznie dopochwowo. Tak jak myślałam, dziecka nie widziałam, miałam tylko usg szyjki, przez 1.5 tyg skróciła z 32 mm na 23 mm
Nawet nie chce myśleć co by się stało gdyby mój lekarz tak szybko nie zadziałał. M się ze mnie śmiał ze coś fajnego mi ten gin chyba zrobił, bo taka zadowolona wyszłam z gabinetu haha. To mu powiedziałam ze tak, pozwolił mi wychodzić na małe spacery
A samo zakładanie pessara nie było zbyt przyjemne, bo ciężko było mi się rozluznic, na szczęście trwało tylko chwilę, ale ręce miałam cały czas zacisniete heh
AsiaSzw, Gosiak, Sue, słoneczna 85, Januszkowa, Fedra, megg lubią tę wiadomość
-
Czyli dziś jest jednak dzień pozytywnych zdarzeń
Atakasobiejedna, u Ciebie też - mimo tej bakterii jest ok, bo masz pessar i teraz może będziesz spokojniejsza. Uważaj na siebie
My wrociliśmy ze spacerku, ja zabieram się za ćwiczenia, bo mi nocy zabraknieAtakasobiejedna, Fedra lubią tę wiadomość
-
Atakasobiejedna, cieszę się, że jesteś już spokojniejsza, teraz już będzie tylko lepiej!
A ja wzięłam prysznic, zaraz mnie M. nasmaruje tybetańskim olejkiem i kładę się do łóżeczka. Obejrzę jeszcze może coś na dobranoc albo przeczytam rozdział o dzieciach w Paryżu i lulu
Spokojnej nocki Wam życzę!justta, Atakasobiejedna, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Jestem!! Dziewczyny wszystko wporzadku!! Szyjka wysoko zamknięta, maluch zdrowy jak ryba, waży 1740g i uwaga uwaga!!!!! SYN!!!
Odkrecony już główką w dół
Bardzo proszę na liście wpisać Syn - JAŚmala_mi1982, LadyDi, Sue, agaaa28, Gosiak, Januszkowa, Patrycja20, MoniaP, juska19, LadyMK, Penelope, słoneczna 85, Laurka, Fedra, Atakasobiejedna, megg, AsiaSzw, asia888, kasia_1988, przedszkolanka:), Lara 82, Angélique89, justta lubią tę wiadomość
-
Sue wrote:LadyDi, nie chwal dnia przed zachodem słońca!
A tfu tfu, nie chce tym ściągnąć żadnych złych rzeczy! Broń Boże!
Asia się pewnie dowiedziała jaka płeć i świętują, dlatego nie pisze.swoją drogą tez obstawiam chłopca
Sue! Podziwiam Cię, że chce Ci się ćwiczyć. Mi nawet przez myśl to nie przeszło. Nawet +20kg nie jest mnie w stanie do tego zmusic... Chyba nie lubię sportu wychodzi na to :pAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Jestem!! Dziewczyny wszystko wporzadku!! Szyjka wysoko zamknięta, maluch zdrowy jak ryba, waży 1740g i uwaga uwaga!!!!! SYN!!!
Odkrecony już główką w dół
Bardzo proszę na liście wpisać Syn - JAŚ
Aaaa! Zgadlam, że chłopak. Super, gratuluję! No to teraz nam przepadniesz w szale zakupowym
Ej, to moja Zoja to jakas wielka jest, bo mamy ten sam tydz ciąży co do dnia a taka różnica w wadzemusze znaleźć ta tabele wag, zobaczyć czy moja w ogóle się mieści w jej granicach.