Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia! Gratulacje!! I teraz maluszek będzie mógł odziedziczyć imię po dziadku! I to w dodatku jedno z piękniejszych imion
Cieszę się bardzo, waga też przyjemna, aż się boję ile ten mój grubasek będzie ważyć.
P twierdzi, że mój brzuch jest ogromny!No ale jak ja miałam brzuch płaski z wyraźnymi absami, to nic dziwnego
LadyDi, ja jestem trochę od tego uzależniona. Zamierzam pójść po ciąży w tym kierunku i zostać trenerem fitness, żeby połączyć pasję z pracąPóki co, wylewam siódme poty na macie w salonie
Tomkowi się chyba podobało, bo się plecami obrócił i śpi sobieAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Nie no, z tą waga i u mnie i u Ciebie jest ok. To widzę będę miała ciekawy poród. Zaczynam się obawiać
32 tydzień ciąży 1621 1953 2285
33 tydzień ciąży 1794 2162 2530Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 22:28
Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
LadyDi wrote:Aaaa! Zgadlam, że chłopak. Super, gratuluję! No to teraz nam przepadniesz w szale zakupowym
Ej, to moja Zoja to jakas wielka jest, bo mamy ten sam tydz ciąży co do dnia a taka różnica w wadzemusze znaleźć ta tabele wag, zobaczyć czy moja w ogóle się mieści w jej granicach.
My mielismy usg w 30 + 4 i Kuba wazyl 1950 - duzo ale w normie -
Sue wrote:LadyDi, ja jestem trochę od tego uzależniona. Zamierzam pójść po ciąży w tym kierunku i zostać trenerem fitness, żeby połączyć pasję z pracą
Póki co, wylewam siódme poty na macie w salonie
Tomkowi się chyba podobało, bo się plecami obrócił i śpi sobie
No to już rozumiem czemu tak ćwiczysz, bo to po prostu jest Twoja pasja!dobry pomysł z tym trenerem, warto jest robić to co się kocha i jeszcze moc za to żyć.
Co do brzucha to ja już siły nie mam. Dziś jak musiałam zdjąć spodnie u lekarza to prawie umarłam, bo nie mogłam do stopy dosięgnąć. Aż jutro z ciekawości zmierze sobie obwód. -
LadyDi wrote:No to już rozumiem czemu tak ćwiczysz, bo to po prostu jest Twoja pasja!
dobry pomysł z tym trenerem, warto jest robić to co się kocha i jeszcze moc za to żyć.
Co do brzucha to ja już siły nie mam. Dziś jak musiałam zdjąć spodnie u lekarza to prawie umarłam, bo nie mogłam do stopy dosięgnąć. Aż jutro z ciekawości zmierze sobie obwód.
Lady, dokładnie taknic mnie tak nie odpręża, jak trochę fizycznego wysiłku. Powiem Ci, że jak wracałam z pracy zdenerwowana, to zakładałam buty i szłam pobiegać. Wszystkie problemy zostawały gdzieś na 2 kilometrze
Poza tym, mieszkam na 3 piętrze, więc codziennie kilka razy mam treningI powiem Ci, że też jest coraz ciężej wchodzić
Też się jutro zmierzę z ciekawościLadyDi lubi tę wiadomość
-
Wiekszosc prezentow swiatecznych dzisiaj przyszla, wiec zaraz sie zacznie moja radocha z pakowania ich :]]]
A dla siebie kupilam bagietke, pieczarki i ser, ide sobie zrobic zapiekanki na kolacje :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2014, 23:05
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Asia super ze syn!
Cath piekne fotki
Atakasobiejedna ciesze sie ze po wizycie ok i mozesz wychodzic
mnie dzis Franek kopie chyba po pecherzu i dole bo normalnie mnie pipka od wew dziwie pobolewa, tez tak macie?
dobranocAtakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
megg wrote:Asia super ze syn!
mnie dzis Franek kopie chyba po pecherzu i dole bo normalnie mnie pipka od wew dziwie pobolewa, tez tak macie?
dobranoc
megg - ja od dwóch dni też tak mam, chwilami, to mam wrażenie, że się posikam... tak mnie boli i uciska.
Poza tym dzień dobry wszystkim! Oby dzisiejszy dzień był lepszy niż poprzedni!
Ja tradycyjnie wyprawiłam męża i jeszcze idę na pół godzinki do łóżka, bo mam dziś ambitne plany ogarnięcia domu:)megg lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
mężu poszedł do pracy, a ja nie mogę zasnąć.
śniadanko wstępne zjadłam, woda na herbatkę się gotuje...
i pewnie zasnę po 7 ;p
Asia gratuluję chłopczyka!Dużo u Nas chłopców.
Macie jakiś przepis na pierniczki? mam ochotę zrobićMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
Asia gratulacje!
Konstancja jest ulozona głową w dole i dzis w nocy czułam jak się ruszała i jak mi na pęcherz napierała! W nocy co chwila do łazienki! Masakra nie wiem czym tak napierała ale aż mąż sie obudził i krzyczał co my tak łazimy w kolkoAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczynki ;***
bardzo się cieszę, pomimo tego, że miałam nadzieje na sukieneczki hehe
Koocham to moje dziecię ;** później Wam wstawie zdjęcia na potwierdzenie moich słów
Ja też pobudka już ból gardła i katar nie odpuszczająPenelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek.
Asiu dlugo kazalas nam czekac na wiesci. Moje gratulacje. Witamy kokejnego chlopczyka
Moj maly tez sie ulozyl miednicowo i zupelnie inaczej go czuje. Raz ze zdecydowanie delikatniej i bardziej na dole. Mam wrazenie ze moje flaki w srodku sa obkopane na maxa niekiedy nawet boli.
Moj kochany juz pojechal do pracy, za oknem mroz taki ze wszystkie auta biale, a ja o 9 ide do stolaza i musze jechac do zusu zawiezc to nieszczesne zwolnienie w koncu. Kilka dni byla normalna pogoda to ja kiblowalam w domu, a w ten mroz musze dzis tylek ruszyc. ZalamkaAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Super tyle dobrych wiadomosci az milo czytac!
Gratuluje wszystkim udanych wizyt!
Magiczna waga 2kg zostala przekroczona! Nie moge sie doczekac kiedy uslysze ze moj maluszek juz taki duzy
Asiuuu gratulacje synusianaczekalas sie hehe ale prezent spozniony na mikolajki matce zrobil i sie ujawnil w koncu
no wlasnie ilu u nas chlopakow? lista gdzies przepadlaAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
Hej
Ale się nie wyspałam dzisiaj przez mojego synkaTen rozbojnik w każdej pozycji kopał, przepychal się, kręcił młynki i nie wiem co jeszcze
Chyba udzieliły mu się moje wczorajsze emocje, bo już u lekarza w poczekalni szalał
Gosiak, AsiaSzw, Asiaa1201, megg, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość