Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mistrzyni zobacz co znalazłam dla Ciebie na następny sezon zimowy przy okazji przeglądania allegro
-
http://www.iv.pl/images/85120349666300961861.jpgsłoneczna 85, Asiaa1201, Fedra, Sue, MistrzyniWKochamCieMisiu, Gosiak, Lara 82, juska19, Penelope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra ja szukam czegoś co samo w razie "w" będzie się bujac. Np Bright Starts Ingenuity i inne... ale chyba nic okazyjnego nie wyłapię
Sue niestety u mnie nie bedzie nikogo porywac na takie prezenty... Po raz mialam dostac to od kolezanki - no ale.. ani znaku z jej strony, ani ciuszkow, to o lezaczku nie mysle nawet. Chrzestny to na pewno nic nie da na chrzciny, tak samo jak był świadkiem na weselu i nie dal nawet kartki z zyczeniami (brat Męża), Tesciowa sie dzisiaj zasapała ceną wózka, a caly czas jej mowilam ile kosztuje, brak slow!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 23:00
-
Angelcia rozumiem no ten się sam nie buja to fakt...
Kurczę szkoda ze masz taka sytuacje w rodzinie bo zawsze by się mogło kilka osób złożyć na jeden taki prezent...
A co do koleżanek no cóż na razie najlepiej wyszła na tym Gosiami tez koleżanka pare rzeczy obiecała sama nawet dzwoniła by się zapytać czy niechęć bo jej to wadzi a nie ma komu dać minęły prawie dwa miesiące i cisza no cóż... Smutne to ale ja od tamtego czasu biorę czyjeś zapewnienia z przymrużeniem oka czyli uwierzę jak zobaczę
Gosiak lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Januszkowa wrote:Mistrzyni zobacz co znalazłam dla Ciebie na następny sezon zimowy przy okazji przeglądania allegro
-
http://www.iv.pl/images/85120349666300961861.jpg
Na przyszłą zimę sanki w tym stylu będą zakupem obowiązkowymJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Oglądałam właśnie te śpiworki i pokazałam taki mojemu ten wyglądający jak kocyk i mój maz na to ale w czym masz problem weźmiemy ten duży koc zrobimy w nim dziury na pasy obszyjesz na maszynie i już masz...
Umarłam ze śmiechu zaradność mojego męża czasami mnie przeraża
Januszkowa wrote:Przeglądam te śpiworki na allegro i na tej str. co podała Gosia. To jest prawie to samo co zwykły kocyk.Januszkowa, Sue, Lara 82, megg, justta lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra no mogłoby, ale każdy jest (a przynajmniej udaje) takiego super niezależnego, że dla nich to wstyd składać się na cokolwiek.. Kurde ja bym wolała dać komuś pieniądze, dołożyć się i wiedzieć, że ktoś bedzie sie z czegos cieszyl.. no ale coz
Od moich rodzicow nie wymagam, bo dużo mi pomagają finansowo i w ogóle w życiu - dostałam samochód, mam gdzie mieszkać, co jeść, zrobili mi wesele..
A rodzice mojego meza nawet zlotowki nie dali na ślub, mieli dać auto (MIELI...), mieli pomagać... a tu sapy o wózek.. o jednorazowy "wyskok" bo oni sobie chwalą kicz i chińszczyznę...
Trudno, nie wymagam, ale smutno mi, bo rodzenstwo Dawida dostaje wszystko (jeden brat ma oplacane mieszkanie w Krakowie, drugi nigdzie nie pracuje i dostaje kase..) a on nicale widocznie na tym zycie polega, jakos sobie damy rade, na nic nie licze..
-
Januszkowa z tymi drutami to już przegielas
biorąc pod uwagę ze ja ledwo daje radę wyprasować kilka szt ubranek
Angelice życie jest niesprawiedliwe tez coś o tym wiem ale mam fajnych teściów którzy zawsze traktowali mnie jak córkę, teść np pomimo ze wózek bierzemy od szwagierki ostatnio przyniósł pieniądze na wózek powiedział ze najwyżej będzie na co innego nie powiem mało nie dał bo kupiłabym za to dwa wózki 3w1 które mi się podobały, ale kasę wpłacimy na konto Natki będzie na szczepienia lub coś innego co będzie potrzebne...
No i mam cudownego męża dzięki któremu czuje się kochana i to mi wystarczy...
Ale wiem ze niesprawiedliwość boli tym bardziej kiedy jest to w Twojej najbliższej rodzinie
Ale wierze ze jesteś silna kobieta i dasz sobie z tym radęJanuszkowa lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
A ja zjadłam bułkę ze śledziem, frytki i batonika mam ochotę na lody ale jak je zjem to puszczę pawia wiec chyba tez już pójdę spać
Śpijcie i się wyśpijcie i snijcie o czymś fajnymWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 23:35
Januszkowa lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Gosiak wrote:Dlatego są specjalne śpiworki do fotelików właśnie. Tak jak pisała Atakasobiejedna. Ja będę miała taki właśnie śpiworek na wyjście ze szpitala i generalnie na wyjazdy autem. http://www.gluck.pl/posciel_dla_dzieci/rozki_do_fotelika_i_nosidelka/uniwersalny_rozek_spiworek_do_fotelika_wozka_i_nosidelka_-_ecru_bezowy.html
Ja z kolei mam taki na liscie http://www.amazon.com/The-First-Years-Seat-Cover/dp/B005CV4D0K/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A2JWCKLJ0P5EDB08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nie śpię od 4 oszaleję zaraz
To stres przed dzisiejszą wizytą. Nie wiem mam takie halo, tak jakoś się boję, że coś może być nie tak no masakra.
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moja żabkę i za moją szyjkę
Idę męża do pracy szykować, a potem może jeszcze zasnę.
Prasowanie o 4 nad ranem to naprawdę szaleństwo!Asiaa1201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie nad ranem!
Fedra moj tesc tez jest spoko, ale tesciowa chwilami przegina. Niby jestem ich "corcia" ale po niej wnioskuje co innego. Jeszcze odnosze wrazenie, ze zaluje tych pieniedzy na ten powoz dla Ady. Skonczy sie tak, ze jak bede przy grubszej kasie to jej za niego oddam. Choc wiem, ze nie warto tak unosic sie duma.
Aha!!! Z checia zjadlabym to co Ty wczoraj!jestem taka glodna... chyba przespie ten glod, bo spenetruje zaraz cala lodowke.
Ponad to zamowilam lezaczek hybrydowy bright starts ingenuity hipopotam
http://iv.pl/images/78907353612663231566.jpgjuska19, AsiaSzw, megg, Januszkowa, Lara 82, Asiaa1201, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Męża wyprawiłam do pracy. Teraz myślę, co dziś muszę zrobić.
Lara nie stresuj się, będzie dobrze! Trzymam kciuki za was!
Ja wizytuję jutro! Już wiem, że mi się oberwie za lecący w dół hematokryt! Wszystko mam powiedzmy w granicach normy, lub jej pobliżu, a hematokryt sporo niżej mimo tego Buraka, ale za to hemoglobina mi się podniosła o 0,1
Angelcia bardzo fajny ten bujaczek, mnie się takie bardzo podobają też. Ale wybiorę tiny love 3w1, bo dla mnie praktyczniejszy. -
nick nieaktualny