Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cath - mnie juz od dlugiego czasu bola kosci przy kroczu, szczegolnie lonowa, pewnie bobo uklada sie tak jak powinno juz do porodu. Oczywiscie to nie znaczy, ze porod bedzie przed terminem, tylko ze dziecko jest juz ulozone do wylotu. Gin jeszcze mi mowil, ze to dodatkowo spowodowane jest hormonem wydzielanym przez lozysko - relaksyna. Wszystko sie rozkurcza
Na pocieszenie u mnie dwa lozyska produkuja dwa razy wiecej relalsyny i boli juz od dluuugiego czasu, a szyjka sie nie skraca, ani nic niepokojacego sie z tym nie dzieje
Sue - jaki masz ten iPhon?, bo mi w tmobile tez jakis proponowali, ale suma summarum wybralam htc desire 816 bo zalezy mi na duzym ekranie. Z tel to korzystam w wiekszosci do przegladania www, oczywiscie naszego bbf, a sporo mniej do dzwonieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 00:16
-
Mistrzyni, wzięłam 4s, chciałam 5, ale zależało mi na niskim abonamencie, a 5s poniżej 100zl niestety nie było.
Mam 4s w abonamencie 69zl, tez w tmobile, a za telefon zapłaciłam 9zl:) z 4 byłam zadowolona bardzo, 5 troche duza jak dla mnie:)
No i moja 4 jest jak nowa, dam ją bratu, bo mu spadł jego tel i cos sie popsuło, a ma 6 msc do konca umowy, to moze tez sie do Apple przekona.
Wcześniej placilam abonament 120zl, wiec spoko teraz opcja, poza tym, mam lepsze warunki.MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Ale żeście naprodukowaly tych stron
Cath ten ordynator to bez duszny świr jakiś!
Nie dość że człowiek przeżywa, swoją sytuacje to on załamuje!! Co mu do cholery zależało włączyć te usg i sprawdzić!! Świnia normalnie!
Ja jestem ciekawa ile będzie ważył mój Jasiow 32 tc 1739g hmm
ja się urodziłam maleńka i to w terminie 2350g, mój brat przenoszony tydzień i 3450g
Ciekawe od czego to zależy.
Dziś przyszedł mi kocyk z allegro z misiem bardzo ładny i przytulny
A na dniach spodziewam się fotelikaSue, Lara 82, LadyMK lubią tę wiadomość
-
Laurka - Brzuszkowy od 1,5 tygodnia jest bardzo aktywny (chyba ma coraz mniej miejsca
Czuję go nawet podczas chodzenia, a kiedyś tylko jak siedziałam lub leżałam.
Poślubiony wyprawiony do pracy. Mnie się średnio spać chce. Zrobię sobie chyba herbatę i poczytam.
A tak w ogóle - dzień dobry! -
Dzień Dobry
Właśnie zjadłam miodek manuka, zaraz robię sobie herbatkę - co do materaca - ja cały czas się zastanawiam, jeszcze jest trochę czasu jako, że na początek mam kosz mojżesza. Ale ostatnio też myślę o dostawce do naszego łóżka - jestem trochę niezdecydowana w tym temacie...
Jak kupię wszystko i mi zostanie jeszcze trochę kasy na chmurkę to kupię chmurkę, przemówiła do mnie, dzięki sebzasebza lubi tę wiadomość
-
Ja dziś mam niemiecki i w planie pranie ubranek i dopieszczanie szafy, więc na miejscu.
Ale jutro mam wielkie plany wyjazdowe - najpierw poczta, odbiór przesyłek i wysyłka prezentów do przyjaciół. Potem będę kupować papier i ozdobne torebki, muszę pojechać odebrać kilka prezentów dla najbliższych.
A na 15:00 spotkanie w Mama i Ja pt. Mama rodzi bez bólu - wykład o TENS + spotkanie z babką, która być może będzie moją doulą przy porodzie.
Muszę wziąć ze sobą butlę wody i opracować plan łazienkowyMistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość
-
Sue - to mam ten sam abonament
tez zmniejszylam z 90 na te 69zl, teraz kazda zlotowka przyda sie na co innego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 07:49
Sue lubi tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Jeszcze tylko dziś muszę wytrzymać a jutro na 8,20 mam III USG prenatalne. I cieszę się i stresuję.
Gosiak, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
Sue, ja też nie lubię telefonów - telewizorów jak ja to mówię, czyli dużych
Iphone 4 pasował mi idealnie do ręki, teraz mam piątkę i jest tylko lekko dłuższa ale za to lżejsza i jest ok (służbowa, więc kto by narzekał) Ale ta powiększona szóstka już jest dla mnie nie do zaakceptowania.
Życzę Ci udaje wizyty u kosmetyczki!Sue lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
dziewczyny dawno byl ten temat ale odgrzebie na sekunde , kiedys byly tu polecane ksiazki o maluchach itd, cos kojarze ze jezyk niemowlat sie przewinal? Czytalyscie i polecacie? Zalezy mi na takiej w ktorej bedzie ogolnie o niemowlakach jak sie z nimi obchodzic, co normalne o sygnalach ktore daja itd? A super jeszcze ja bedzie wersia na ebook :p
-
bella84 wrote:Dzien dobry
dziewczyny dawno byl ten temat ale odgrzebie na sekunde , kiedys byly tu polecane ksiazki o maluchach itd, cos kojarze ze jezyk niemowlat sie przewinal? Czytalyscie i polecacie? Zalezy mi na takiej w ktorej bedzie ogolnie o niemowlakach jak sie z nimi obchodzic, co normalne o sygnalach ktore daja itd? A super jeszcze ja bedzie wersia na ebook :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 08:12
cath, sebza lubią tę wiadomość
-
bella84 wrote:Dzien dobry
Gosiak lubi tę wiadomość
-
cath wrote:Przeczytałam język niemowląt ale mnie nie zachwycił. W sumie mogę powiedzieć że nawet ciężko mi się go czytało. Nie wiem czy tylko ja mam takie tylko wrażenie.
cath lubi tę wiadomość