Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak ja też mam na liście tyle pajacyków, plus 3 kaftany i 3 spiochy itd:)
ale ja biore według własnego uznania....Pajacyki chyba najwygodniejsze sa- tak mi sie wydaje:)
co do drugiego pytania to mam to samo, 90% ciuszków mam z metkami, one sa miekkie wiec moze nie przeszkadzaja i dlatego sa nie odciete:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 13:04
Gosiak lubi tę wiadomość
-
agaaa28 wrote:Wydaje mi się, że w niektórych szpitalach preferują śpiochy i body, a w innych pajace. Ja zamierzam wziąć i to i to - łącznie 4 komplety.
W końcu to ja będę ubierać Janinkę - przynajmniej w moim szpitalu tak jest i ja będę się tego domagać, dziecko od początku cały czas ze mną. -
W takim razie porcja zdjęć ode mnie
- jakość komórkowa - niestety
Oto moja nowa kolorystyka, może na zdjęciach nie widać aż takiej różnicy, ale na żywo widać od razu
Teraz pokoik Poli (łóżeczko jest w sypialni)
W następnej kolejności przedstawiam mój dzisiejszy 33-tygodniowy brzuszek
A teraz taka mini sesyjna komórkowa z okazji 50-dniówki
Patrycja20, Lara 82, słoneczna 85, cath, agaaa28, Gosiak, Bietka, justta, kasia_1988, angelcia, Sue, Fedra, Januszkowa, Angélique89, MoniaP, Penelope lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Co do ruchów, ja nie liczę, ale na pewno jest ich 10 na 12 godzin. Tzn jak to ładnie Cath nazwała zespoły ruchowe - fakt liczy się zespoły anie pojedyncze ruchy następujące po sobie od razu
Ja metek nie obcinałam. W dotyku są one tak przyjemne, że boję się, że jak je obetnę to te "kikutki" bardziej będą drapały. Lady - piękny profil syneczka
Aaa ciekawe która wstrzeli się w termin moich urodzin - czyli 10 lutegoLadyMK, cath, Lara 82 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Katis super fryzurka
zawsze taka chcialam ale mi niestety krotkie nie pasuja no i mam zakaz od meza scinania krocej niz do ramion :p
Gosiak ja biore pajacyki ale to z banalnego wzgledu- w garderobie mojej niuni mam w sumie same pajace i body i tylko 2 komplety takie wyjsciowe :p bo wlasnie czytalam ze i tak na poczatku najwygodniej w pajacach:)Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
Katiśśś zakochałam się w Tobie
ładna, zgrabna, ah pozazdrościć!
fryzurka super!
Ja jeszcze czuję małego non stop, ale pewnie za 2-3tyg to się zmieni:)
co do metek - również 90% mam z metkami, są one delikatne i szczerze? ratują mi życie w rozróżnianiu rozmiarów:DMalutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
z ubranek biorę kaftaniki, śpiochy, półśpiochy oraz pajace welurkowe:)
jeszcze nie wiem ile sztuk czego.
właśnie robię ogórkową dla siebie, a dla męża kotleciki mielone
śledzik w sosie śmietanowym zjedzony, ale szczerze powiedziawszy bardziej smakuje mi śledzik w sosie musztardowym mmm! (z biedronki:D)
a teraz herbatka i.. pora wywołać zdjęcia z cywilnego dla rodziców, a dla nas stwierdziłam, że niewielki obraz na płótnie ze zdjęcia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 13:41
Laurka lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
-
bodziaków nie biorę, bo boję się, że sobie nie poradzę z zakładaniem..
aaaaaaajajajjjj już coraz bliżej)
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
-
LadyMK wrote:bodziaków nie biorę, bo boję się, że sobie nie poradzę z zakładaniem..
aaaaaaajajajjjj już coraz bliżej)
No chyba, że w domu będziemy mieć mega ciepło.... i wtedy bodziaki i skarpetki np. tylko... -
Gosiak wrote:No właśnie mi się wydaje, że bodziaki w ogóle zimą się nie sprawdzą... a mam ich najwięcej
No chyba, że w domu będziemy mieć mega ciepło.... i wtedy bodziaki i skarpetki np. tylko...Gosiak lubi tę wiadomość