Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
cath wrote:Ja mam dużo bodziaków ale zauważyłam że rozmiar rozmiarowi nierówny bo mam pare w rozmiarze 62 a wyglądają jak 68 i na odwrót że 68 wyglądają jak 62
cath lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Dokładnie, ja mam oprócz rozmiarów jeszcze często zakres miesięcy podany i czasem te na 3 miesiące są mniejsze niż na 0-1
jakoś wolę mieć więcej niż mniej a wiadomo z dziećmi nic nie wiadomo i różnie bywa
a jak mi się ulupie w ciągu dnia z 5 razy?
Katiś wrote:Ty tez widze kolor zmieniłaś :)Tyy albo mi się wydaje, albo mój brzuch dogonił "wzrostem" Twój?
Zgadza się mam tak jak ty podobnie ombre ciemny mój w miarę naturalny ciemny brąz i końcówki zostawione rudea co do rozmiaru brzucha masz taki sam jak mój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2014, 13:59
Katiś lubi tę wiadomość
-
Gosia ja bede uzywać bodziaków bo mam ich sporo
z krótkim do półśpiochów i ew na to sweterek czy bluza bo mam ich kilkaz długim tez do półspiochów, kamizeleczek itd
z rozmiarami mam to samo...mam jedne takie co maja rozmiar 62a sa mniejsze od 50tekwiec nie wiem kto metke naszywał, kupione w pepcko....masakra...chyba kota w nie ubiore bo nie wiem czy Małego choć raz mi sie uda:)
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Gosia ja bede uzywać bodziaków bo mam ich sporo
z krótkim do półśpiochów i ew na to sweterek czy bluza bo mam ich kilkaz długim tez do półspiochów, kamizeleczek itd
z rozmiarami mam to samo...mam jedne takie co maja rozmiar 62a sa mniejsze od 50tekwiec nie wiem kto metke naszywał, kupione w pepcko....masakra...chyba kota w nie ubiore bo nie wiem czy Małego choć raz mi sie uda:)
chociaż mam te mniejsze też bo w końcu nie wiadomo jakie to małe się urodzi
więc wolę mieć pare takich 56
jakoś nie podoba mi się jak dziecko ma wszystko podwinięte
-
Gosiak wrote:No właśnie mi się wydaje, że bodziaki w ogóle zimą się nie sprawdzą... a mam ich najwięcej
No chyba, że w domu będziemy mieć mega ciepło.... i wtedy bodziaki i skarpetki np. tylko...
Ja wczoraj wpadłam w panikę, czy położna po porodzie jak przyjdzie to się nie uczepi, że dziecka łóżeczko będzie 1,5m od kuchenki gazowej... Mamy kawalerkę czyli pokój z aneksem kuchennym, nam to osobiście nie przeszkadza, ale pytanie czy "władzom" nie będzie przeszkadzało..Gosiak lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
nick nieaktualny
-
A te rozmiary to macie racę, 56 wygląda jak 62, 68 jak 56, 74 jak 68. normalnie jak zaczęłam układać to zgłupiałam
Ja do szpitala mam nowiutkie śpioszki z kaftanikami, pajacyki i body kopertowe z długim rękawem i półśpiochy, niech wybierają co im się podoba jak chcą mi pomóc przy ubieraniu