Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie popołudniową porą
Ależ naprodukowałyście stron, szok!!
Katis, pieknie wygladasz!! I ten kolor bardzo do Ciebie pasuje. A brzuszek przepiękny, chudzinko
Cath, Twoj brzuch rzeczywiscie jest niżej!! Teraz to widze!! Pieknie wygladasz!!
Słoneczna, trzymałam kciuki, ale zapomnialam napisacCieszę się, że wszystko ok:) i że Maciek rośnie:)
Co do body, to ja zamierzam ich uzywac cały czas, bo to jak majtki i podkoszulka u nas:) i nic sie nie zwija, wiec extra:)
Dzis znow święty Mikołaj:) przyszły moje zamówienia wszystkie, przewijak ze smyka jest świetny! Za 49,90 sztywny, z dobrego materiału! Extra!
Pomylilam tylko kocyk minky i zamówiłam inny wzór, ale tez ładny:)
Dziewczyny jak Wasze kocyki minky, sa z jakimś wypełnieniem? Bo te moje takie hmm, niby ocieplane, a mam wrazenie, że liche troche:/
Macie jakiś taki grubszy koc?
Jade na szkole rodzenia, spóźniona...słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Do mnie kurier przyjechal ale bylam u lekarza, wiec potrm maz przyniesie z recepcji paczke.
Ja w koncu nie zamowilam minky, zamowilam z Hubiwirld kocyk, a mam jeszcze taki z mikrofibry tylko ze roziwy w jakues misie( mama kupila jak miala byc Alicja;))
I mam taki akrylowy co mozna go zapiac na suwak do wozka.
Jutro zrobie fote ale jak nie zamawialas jeszcze klina a bedziesz tam zamawiac to on ma kocyki. Ja kupilam za 25 zlSue lubi tę wiadomość
-
Ja też nie czuję ruchów cały czas, są przerwy.
Co do kocyków, to ja wklejałam jakie zamówięJestem cały czas pod ich wrażeniem. Jeden z organicznej bawełny a drugi z wełny merynosów - zimą grzeje, latem chłodzi. Janeczka też ma dresik z tej wełenki
http://wrzucaj.net/images/2014/12/16/kocyk1dPjza.jpg
słoneczna 85, Laurka, Fedra, justta, Patrycja20, Lara 82, Angélique89, dorocia2324, agaaa28, Penelope lubią tę wiadomość
-
Laurka wrote:Sue, bo te minky moga byc zimowe lub letnie. Moze akurat zlapalas ten lzejszy?
Właśnie kupiłam ocieplany, nie wiem, w sumie, Dzieć bedzie w otulaczu, plus kocyk, nie bede go przegrzewać przecież.
Najwyżej poszukam jeszcze jakiegos cieplejszego jednego.
-
a ja właśnie zrobiłam domowe fryteczki i do tego fasolke zieloną konserwową
Smaki dzieciństwa jak tata zostawał ze mną i moją siostrą to dzieciaki trzeba było czymś nakarmić
moja mama zawsze dbała o to abyśmy się dobrze odżywiali a jak zostałyśmy z tatą to były placki ziemniaczane, frytki i pizza
-
aaaa i co do ruchów to ja czuję młodą prawie cały dzień. Nie mówię są przerwy ale teraz już wypycha się nawet gdy śpi bo czuję czasem tylko dwa pchnięcia gdzieś
i cisza wtedy
a czasem jest tak że dosłownie liczyła mi żebra albo pod linią żeber przesuwała nóżką
-
Dobry nadrobiłam
U Nas po wizycie wszystko ok Mała już ma 2500 gramów kopie po żebrach prawie cały czas nawet się zastanawiam czy Ona w ogóle śpi... Gin powiedział ze teraz już się szyjki nie mierzy a twardnienie brzucha będzie coraz częstsze bo macica ćwiczy...
Cath i Katis jakie Wy zgrabne nadal jesteście cudne brzuszki...
Słoneczna super ze wizyta przyniosła pozytywne wieści...
Ja na wyjście będę miała body z dł rękawkiem plus ciepły pajac czapeczka i kombinezon...
Pozdrawiam Wszystkie Mamusie i idę w końcu coś zjeść i nadal trzymam kciuki za pozostałe wizytymegg, Gosiak, angelcia, sebza, Patrycja20, Lara 82, Sue, słoneczna 85, Januszkowa, ash, Bietka, kafabi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra widze ze jestes na prowadzeniu co do wielkosci dziecka
Laski szok wlasnie kupilam OMEGAMED DHA za 25 zl w aptecejakas promocja szarpnelam odrazu 2 opakowania. Czy to dobra cena ? Bo wy to kupujecie czesciej a ja pierwszy raz
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laurka wrote:Czy tatusiowie Waszych bobasow tez zauwazyli w Was zmiany, o ktorych nie mialyscie pojecia? :> Bo ja wczoraj uslyszalam od meza, ze moja skora zmienila sie w dotyku.
Fakt, ze nie zwracałam na to uwagi ale zrobiły się większe, twardsze, i ta otoczka taka mięsista. Też tak macie? -
cath wrote:Ja już co prawda jestem prawie w 90% spakowana ale tutaj znalazłam fajnie krótko i na temat co może się przydać
http://www.zapytajpolozna.pl/porod/przygotowanie-do-porodu/lista-rzeczy-dla-mamy-i-dziecka-do-szpitala.html