Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
cath wrote:My po. Konstancja jest kluską nad kluskami!!! 2465g wazy i tp z usg z jej wagi wychodzi na 14 stycznia.
o Jezusie juz zaczynam bać sie porodu!!
Arytmia dalej sie utrzymuje niestety.
Jaka duża dziewczynka. Widzę, że nie tylko u mnie w brzuchu rośnie pulpecik -
dzien dobry :*
dzis jestem bez weny, kiepską noc miałam... średnio co godzinę twardnienie brzucha i ucisk na pęcherz, więc droga do wc x10... Jestem totalnie niewyspana
To chyba były te skurcze Braxtona, uciążliwe..Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g
-
LadyMK, to ja chyba miałam to samo w nocy, myślałam że zwariuje. Skurcze ala menstruacyjne mam od około 6 dni, codziennie po kilka razy, utrzymują się ok 40 sekund, puszcza i następny itd, pół dnia przerwy i znów. Ostatniej nocy miałam tak napięty brzuch i skurcze że płakać mi się chciało, pół nocy nie spałam, naprawdę oszalec idzie.LadyMK wrote:dzien dobry :*
dzis jestem bez weny, kiepską noc miałam... średnio co godzinę twardnienie brzucha i ucisk na pęcherz, więc droga do wc x10... Jestem totalnie niewyspana
To chyba były te skurcze Braxtona, uciążliwe..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 10:25
-
Witam
Ja tez nie bardzo sie czuje od rana ciagnie mnie brzuch i pobolewa. Wzielam nospe i leze. Martwi mnie to ale mam dzis tez wizyte III trymestru (dopiero o 19.40) wiec mam nadzieje wszystko mi sprawdza i ze bedzie ok.
Trzymajcie kciuki
Zycze takze powidzenia wszystkim dzis wizytujacym, Lara chyab tez ma prenatalne
-
I my już po! Dziękujemy za kciukasy!
Jest dobrze!Bardzo dobrze - torbiel się wchłonęła! Miedniczki nerkowe w normie, pani doktor nic niepokojącego nie zauważyła. Chociaż Brzuszkowy dziś był jeszcze bardziej niewspółpracujący. Buźkę wtulił w mój kręgosłup i nijak odwrócić się nie chciał, uchwyciliśmy tylko jeden policzek i oczko - jak nic pucusiowate ma policzkiWaży 1715g, termin z USG na 19 lutego, czyli dzień wcześniej.
Kamień z serca! Teraz już musi być tylko dobrze!
W nagrodę i trochę w ramach rekompensaty, że buźki nie było widać zjadłam pączka
Co do biustonoszy - dziękuję za linki! Właśnie chciałam zamówić na razie coś tańszego, żeby mieć, a już po porodzie kupię sobie coś ekstra
iestety za chwile się znów zbieram do czytelni jadę pisać moją pracęmegg, Lara 82, Penelope, Bietka, Patrycja20, słoneczna 85, Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu, Angélique89, Fedra, asia888 lubią tę wiadomość
-
Hej Wam nie zdążyłam z rana kompa odpalić bo z mężem już na giełdzie kwiatowej byliśmy
Trzymałam kciuki za Was wszystkie.
Cath rzeczywiście kluseczka i myślę, że jej to wszystko zniknie :-)po porodzie i będzie piękna i zdrowa jak mama
Pia super super superbardzo się cieszę, że jest OK i brzuszkowy zdrowy
OK ja się wyłączam i Wy również trzymajcie kciuki. Troszkę się denerwuję, ale mam nadzieję, że pani doktor też będzie miała dla nas same dobre wieści
See you later. Dam znać ale dopiero wieczoremPia Gizela, Penelope, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, gratulacje!
I dalej kciuki za Megg i Mistrzyni!
Ja chyba zaraz pójdę spać - byłam już na poczcie, a koło 14:00 chcę jechać do kilku sklepów i do Mama i ja na warsztaty, a potem odbieram M. z pracy i ponoć jedziemy na jakieś kręgle, więc żebym była żywa, to muszę chwilę odespać.
Miłego!AsiaSzw, MistrzyniWKochamCieMisiu lubią tę wiadomość
-
I my już po wizycie. Mały ułożony główką do dołu. Waży 1859g. Przy Konstancji to mały pikuś
Wszystko jest w porządku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:57
Gosiak, Patrycja20, agaaa28, słoneczna 85, Bietka, angelcia, Laurka, Penelope, megg, Januszkowa, MistrzyniWKochamCieMisiu, Francuska25, kasia_1988, Fedra lubią tę wiadomość
-
Witam sie z rana:
Sue jak obiecalam wysylam zdjecia: KOcyk od HubiWorld za 25 zl i tetry tez od niego- zwykle i ta gruba
kocyk
tetry- z lewej zwykla, a z prawej ta pielucha tetrowa lux ( grubsza)
porownanie na czarnych leginsach zeby bylo widac utkanie:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 11:20
Gosiak, Bietka, angelcia, justta, Sue, Penelope, megg, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość