Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana.....angelcia wrote:Sloneczna na moje oko zdrowy, ale niech sprawdzą. I tak zawsze po szczepieniu musimy siedzieć z nim 20-30min czy nie wyjdzie mu żadna reakcja alergiczna, ale to chyba normalnie u każdego psa (a przynajmniej u bieluchów). Zaszczepię na wszystko co dadzą, żeby tylko był zdrowy

Najbardziej się tylko boję, że będą tego biedaczka usypiać i czyścić te zęby
LadyMK jedynaczką jestem, może dlatego mi tak wszystko przeszkadza
choć nie wiem czy kłamstwa i inne chamstwa możnanazwać przeszkadzaniem, ja po prostu muszę mieć wszystko dopięte na ostatni guzik, bez wyjątków.
Sloneczna ja wszystko prałam w 40 stopniach, za wyjątkiem ręczników. Co do mieszkania u moich rodziców to właśnie guzik mnie ratuje, bo ten Baran nie chce się wyprowadzić mimo moich próśb i gróźb!
Jak tak można.. Jak mi by ktoś kazał się wyprowadzić to walichę miałabym szybciej spakowaną niż bym wzięła głębszy oddech.
wchodzisz w zły i głupi moment - bierzesz winę na siebie. Nie rób tego!!! bo sobie zniszczysz życie... Nie chcę tu pisać zbyt wiele. Po prostu zaufaj swojej intuicji. Masz prawo wymagać od swojego faceta poprawnego zachowania.
Ja nie jestem jedynaczką, a jak widzisz...podejście i oczekiwania mam podobne do Twoich.
Sue lubi tę wiadomość
Malutek i jego czkawka na ktg: http://youtu.be/dH-ur0Zs7yE
Wituś urodzony w 41tc 3560g 54cm
34tc 4d - 2400g; 30tc 4d - 1950g; 20tc 4d - 400g

-
cath wrote:a wg Konstancja prawdopodobnie bedzie mała ale pulpecik bo nóżki i inne parametry wskazują termin porodu na luty
nawet i 6 luty. Wiec moze być ze bedzie krotka a ciezka. A wiadomo ze waga to jest +/- 500g 
ja byłam takim noworodkiem.
Waga:3650 g
wzrost: 48 cm
taki krupniczek ze mnie był- jak te krótkie paróweczki ;p
LadyMK, cath, Penelope, Sue, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
Pola

Hania

-
Katiś to ja na odwrót - 2300g i 55cm
ja byłam tą długą i cienką paróweczką
tudzież kabanosikiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2014, 12:40
cath, justta, przedszkolanka:), Sue, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość

-
Dzien dobry.
U nas nowy tydzien :]
Gratulacje dla mamus i dobrych nowin po wizytach.
Cath na pewno wszystko bedzie dobrze. Skoro corcia zdrowo rosnie, to najlepszy dowod, ze dajecie rade.
Kurcze chcialabym wiedziec ile moje dziecie wazy, bo jak tak wieczorami leze i patrze na ruszajacy sie brzuch, to nadal mi ciezko uwierzyc, ze maly czlowiek stamtad wyjdzie
Jak to malenstwo w ogole sie tam miesci? ;-P
Wczoraj wieczorem to nawet troche udalo mi sie sfilmowac te bobaskowe wygibasy!
Penelope, megg, Januszkowa lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
W Ikei polecam zestaw świąteczny - pierogi z kurkami, krokiet + barszczSue wrote:Potem jedziemy do Ikei, jutro świąteczne zakupy a w piatek przygotowania do sobotniej imprezy:)
Więc tydzień mam zaplanowany

Wczoraj konsumowałam
Fedra lubi tę wiadomość
-
Słoneczna, białe prześcieradła i tetry prałam w 60, całą resztę w 40 stopniach.
CATH, teraz mi zaświtało że mówiłaś że jednak nie masz cukrzycy.
ANGELCIA, nóż w kieszeni mi się otwiera. Tylko przypadkiem nie zrezygnuj z dania tego listu teściom
słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość
-
LadyMK wrote:Katiś to ja na odwrót - 2300g i 55cm
ja byłam tą długą i cienką paróweczką
tudzież kabanosikiem 
Fakt, ale to sobie wyobraź moją siostrę 2300 i 62 cm! Mama aż się przeraziła jak ja zobaczyła
LadyMK, agaaa28, Sue, Lara 82, Fedra lubią tę wiadomość
Pola

Hania

-
hehehe
o cholerka... to faktycznie długaśna!!
to między mną a bratem różnica była w długości 55cm do 48cm, a co dopiero u Was ! 48 do 62! :o
Katiś lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyNie, absolutnie on nigdy tutaj nie będzie zameldowany. Wiem, że z racji jego pobytu u mnie na czarno mogę w każdej chwili zadzwonić na policję, żeby opuścił lokal, ale wstyd.. wstyd przed sąsiadami. My zawsze byliśmy spokojną, cichą i poukładaną rodziną, a ten typ wszedł nam w butach do domu i dre morde jak oszalały. Ale ukróci się, święta już z mojej strony ma zagwarantowane na wypasie.
Będzie tylko chciał coś od dziecka to przypomnę mu jego słowa (a chociażby te dzisiejsze!). Rodzice już mi mówili wczoraj, że pewnie skończy się to tak, że będą musieli robić ze swoich pieniędzy chrzciny, dawać na pampki i mleko... Wyć mi się chciało, po prostu wyć. Ostatnio nie ma dnia w którym bym nie wyła, bo płaczem tego się nie da nazwać. Ja odnoszę wrażenie, że gram w jakimś filmie, gdzie oczywiście gram główną rolę. Zakochana para, sielanka przeradzająca się w koszmar i bum.
Cały czas mówię mamie, że jak zobaczy jakieś radiowozy pod blokiem i taśmy policyjne to znaczy, że u Nas doszło do jakiegoś zabójstwa! Co prawda to tylko takie moje niestosowne żarty, ale jakbym mogła wybić jednego osobnika w życiu to padłoby na niego.
Z resztą, koniec tematu Kochane
Cieszcie się i doceniajcie swoich Mężów, bo z tego co piszecie to są wspaniali! Będą cudownymi tatusiami
-
No to Angelacia wywal DZiada i juz!!!
Jezusie podziwiam Cie DZiewczyno...u mnie po drugiej awanturze by wyleciał, jak BOga kocham!
po prostu nie ma mozliwosci u mnie przemocy słownej, psychicznej itd!
a ja odkurzyłam, wywiozłam wózek na balkon do słoneczka niech sie wietrzy, gotuje zupke pieczarkowa z ziemniakami i nastawiłam wode na kawe
to juz ten czas 
jutro pewnie popropre firany i zasłony juz na swieta no i pościelki
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Kochane teraz to waga mnie przeraza! Ale tlumacze sobie ze najwazniejsze ze zdrowa i nie ważne czy grubiutka a malutka czy chuda a dluga ważne aby byla zdrowa. A do arytmii juz powiem wam sie przyzwyczaiłam. Juz sie oswoilam z ta mysla

Wlasnie czekamy na drugie usg
Gosiak, LadyMK, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
A ja odebrałam od kolezanki Sewerynki ciuszki dla młodej Jezu jakie cudasne
Full sukienek i jedna taka koronkowa z odkrytymi pleckami
no mega
fajnie ze są troszke większe od 74 w gore
moja mama jak je zobaczyla to mówi ze w tych sukienkach bedzie Konstancja do babci na obiadki przychodzić 
Angelcia podziwiam cie. I nawet nie potrafię ci niczego doradzić bo sama nie wiem jak bym sie zachowala w takiej sytuacji :* trzymaj sie i badz dzielna. Słuchaj serca ale i rozumu tez.
Gosiak, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja wlasnie nie mam zadnej cierpliwosci
Ja mu pakuje walichy, a on je potrafi rozpakowac, każe mu wypier... a on mysli ze tak chyba ma byc... Takze.. Co sie odwlecze to nie uciecze. Do lutego go na pewno nie bedzie tutaj, bo jego miejsce zastapi MOJA Córeczka
Kasia_10.02, Penelope, LadyMK lubią tę wiadomość
-
Wywal GO i zmień zamki..moze wtedy zrozumie! Dla mnie to niepojete..a nie moze GO np wziac Twoja mama na rozmowe i przemówić do rozumu...gdyby moj R tak robił to moja mama by go chyba zjadła ze nie wspomne o tacie!
Nogi z dupy by mu powyrywał na oczach wszystkich!
Wyslij Kochana ten list do tesciów, moze go wezmą w obroty i nim wstrząsną, bo to nie pojete co On wyprawia...a ile ten Twoj Męzny ma lat?