Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Melduje sie z lozka.
Dziewczyny z tego co wiem to biustonosz powinno sie zmierzyc przed zakupem nawet taki do karmienia wlasnie po to aby lezal dobrze i trzymal biust. Druty odradzam bo ja sie bedzie w jakiejs pozycji wbijal w piers to moze spowodowac zastoj i zapalenie. Ja kupie 1 stanik w triumphie do szpitala a potem jak juz sie ogarne to chcialabym jakis taki fajny troche sexi bo jakos bielizna to dla mnie wazna rzecz i musze czuc sie w niej dobrze.
Okulary dobrane, wzrok nieststy polecial troche w dolno ale co zrobic. Jutro bede miala nowe oxy
-
Allesy sa dostepne w gdansku w mama i ja przy grunwaldzkiej jak cos dla mam z 3 city:) sama narazie kupilam 1 bo nie wiem jak z karmieniem a drugi mam upatrzony i w razie czego maz poleci kupic
ceny jak te z allegro a mozna przymierzyc
AsiaSzw, Gosiak lubią tę wiadomość
-
bella84 wrote:Allesy sa dostepne w gdansku w mama i ja przy grunwaldzkiej jak cos dla mam z 3 city:) sama narazie kupilam 1 bo nie wiem jak z karmieniem a drugi mam upatrzony i w razie czego maz poleci kupic
ceny jak te z allegro a mozna przymierzyc
-
No to wrocilam do domu, wykonczona jestem.
Lekarz rezydent trzeciego roku, w sumie najlepsze na mnie zrobil wrazenie w porownaniu z dwojgiem, ktorych widywalam do tej pory. Troche go do muru przyparlam, bo inaczej tez by sie wizyta skonczyla po 7 minutach, gdyz zaczal slowami "Glukoze juz mialas i wyszla w normie. Na grype jestes zaszczepiona. To pozostaje nam pogadac o jedzeniu i Swietach". Ha ha hi hi, a ja na to "Jutro bede w 31. tygodniu. Zostaly mi z grubsza dwa miesiace. Kiedy bedzie poruszony temat porodu?" i pokazalam mu moj wypelniony plan.
Przestudiowal go i powiedzial, ze jest bardzo rozsadny - cokolwiek to mialo znaczycZapewnil mnie, ze u nas w szpitalu nie ma rutynowego nacinania krocza, ze prawo wymaga, zeby zaproponowali znieczulenie, ale nikt mi go nie bedzie wpychal na sile. Jesli zmienie w trakcie zdanie, to nie ma problemu. Nastawieni sa na jak najbardziej naturalny porod jaki sie da. Uspokoil mnie tym troche. Mam nadzieje, ze nie bylo to czcze gadanie. Mowil, ze przez caly czas porodu ktos jest, zeby omawiac opcje i mozliwosci, itp. itd.
Wspomnialam mu, ze moja mama jak byla ze mna w ciazy, to miala zatrucie ciazowe na samym koncu, wiec zeby to zapisal ;-P Uslyszalam znowu, zebym unikala slodyczy i nie przejadla sie w Swieta, a jak zjem ciastko, to najlepiej potem troche dodatkowego ruchu zazyc. Nastepna wizyte mam miec za 2 tyg. ale oczywiscie wszystkie terminy zajete, wiec maja do mnie z rejestracji dzwonic.
W domu jak spojrzalam na brzuch, to stwierdzilam, ze jest przegigantyczny. Zmierzylam obwod - rowne 100 cm!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
agaaa28 - ja też niedawno zakupiłam Alleski - kelly u (taki jak Twój, beżowy) i shake milk.
Mam jeszcze z poprzedniego okresu karmienia Franka (nie zniszczone) - letizia, naomi i caffe latte. Jestem z nich zadowolona -
Ja oczywiście raz na kilka dni muszę obudzić się "skoro świt" - od 4:30 nie śpię i już jestem po pierwszym śniadanku
A że dziś dzień pełen planów to nawet nie będę miała kiedy odespać. Trudno sie mówi, poczytam sobie zaraz - milego dnia Wam życzę!
P.S. Na pewno dzisiaj kupię sobie jakiś stanik allesPia Gizela, agaaa28, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Wczoraj zmógł mnie ból głowy, w nocy spać nie mogłam, bo się stresuję dzisiejszym USG. Jak dobrze, że mam na 8,20! Więc trzymajcie kciukasy za Brzuszkowego! Idę się szykować!
Januszkowa, angelcia, Aagnieszkaa, Sue, Penelope, megg, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość