Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ogromnie się cieszę ze powychodzilyscie ze szpitali i ze to co było problemem okazało się pomyłka lekarza lub samo zanikło...
A z okazji świat życzę Wam przedewszystkim spokoju bez żadnych brzuszkowych akcji, aby święta upłynęły Wam w miłej i rodzinnej atmosferzePenelope, kafabi, Gosiak, Pia Gizela, bella84, Bietka, Lara 82, sebza, Januszkowa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Sue wrote:No my pójdziemy ok 30.12, wiec pewnie termin na koniec stycznia, nawet nie wiem czy zdążę nowy dowód wyrobić!
Ale spróbuj się wyrobić do końca lutego, bo od marca wchodzą nowe dowody ze zdjęciami jak do paszportu - a te dla mnie są tragiczne. Zawsze człowiek wyjdzie jak kryminalistaSue lubi tę wiadomość
-
Witam się w WIGILIJNY poranek
Życzę każdej z nas mnóstwa radości i miłości, spokojnego oczekiwania na nasze dzieci i aby wszystkie były zdrowe!!! Witam się w 35 tygodniu. Pozostało 42 dni, a do donoszonej 3 tygodnie Woooow
Patrycja20, Gosiak, derii84, słoneczna 85, Fedra, Bietka, Penelope, Sue, megg, sebza, Januszkowa lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Witamy się i my w ten wigilijny poranek
Patrycja i Sylwia cieszę się,ze mimo stresów te Święta Bożonarodzeniowe spędzicie w spokoju,bez leków o swoje pociechy.
Gosiak nie masz pojęcia jak mi się marzy Mc Wrap miodowo-musztardowy. Także mąż jest wdzięczny,ze tutaj Mc Donaldsa nie mamy he he. Z resztą,kto ciężarnej zabroni.
Sue wyrabiaj ten dowód jak najprędzej,bo jak patrzę na mój paszport do brrrrrrrrrrr.
A tak poza tym chciałam wszystkim Wam życzyć pełnych radości i miłości Świąt Bożego Narodzenia, bez zbędnych negatywnych emocji i stresów. Aby w waszych sercach gościła nadzieja i pewność na lepsze jutroGosiak, Fedra, Penelope, Sue, Patrycja20, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj tu pewnie będzie cicho, bo wszystkie będą się krzątać.
Ja dziś tylko podłogi i doprowadzenie kuchni do porządku
Potem na pewno pośpię chwilę i wyprasuję wigilijne kreacje. Koło 16:00 ruszamy do moich rodziców a na 21 coroczne spotkanie z przyjaciółmi.
Jutro z rana natomiast ruszamy do teściów.Fedra lubi tę wiadomość
-
*Sylwia wrote:cześć wszystkim!
Dzisiaj wyszłam ze szpitala. W sobote pojechałam na ip b w czwartek bardzo słabo czułam ruchy (myslałam że to gorszy dzień),a w piatek i sobote w zasadzie w ogóle. Na ktg ruchy wyszły ale ja ich nie czułam - kompletnie nic. Więc mnie zostawili na obserwacji. Myslałam że tylko 1-2 dni, ale przeleżałam 4!!! masakra. Ale wszytsko jest dobrze. Jak tylko więcej poleżałam to maluch od razu sie rozkręcił
Rozpoczęłam dzisiaj 33 tydzień i zostało mi 55dni do porodu ;]
Leżałaś w Wojewódzkim? Jakie wrażenia?
-
Dzień dobry wszystkim!
Mam nadzieję do południa się wyrobić z całym świątecznym przygotowaniem, a potem już tylko świętować!
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wiele miłości od Bożej Dzieciny.
Spędźcie te święta w atmosferze spokoju i radości i cieszcie się obecnością bliskich. I niech nas wszystko złe omija!Gosiak, derii84, Fedra, Penelope, Sue, Patrycja20, Lara 82, megg, sebza, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja w ten Wigilijny poranek
Zycze Wam spokojnych Swiat, pelnych radosci, usmiechow i smacznych wypiekow,
By dzidzie zdrowo rosły i pomieszkały w Waszych brzuszkach do wyznaczonego terminu
No i oczywiscie by wizyta w szpitalu to była tylko ta porodowa- terminowan:)
A ja wlasnie zalookalam ze mam kuriera miedzy 1230-1430:/ a mam jechac do rodzicow
Fedra, Gosiak, Penelope, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Witam i ja.
Pospalam troche, jak dobrze.
Patrycja bardzo bardzk cieszy mnie informacja od ciebie. Gratuluje. I pozdrow pania doktor na kokejnej wizycie
Bella witam w klubie ja tez oczekuje kuriera. Dzis przychodzi do nas lozeczko dla misia
Zaraz wstaje zrobie kawe i jeszcze mam jedno ciacho do upieczenia na szybko.
Milych i spokojnych swiat wam zycze.Gosiak, Penelope, Patrycja20, Lara 82, megg, Fedra, derii84, Januszkowa, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Witam mamusie! Ja się ost mię odxywalam, bo jesteśmy u teściów i internet mam tylko w tel. A ns nim słabo mi się piszę. Angelcia ja mam sony Xperia j i ogólnie jest ok, ale już bym go nie kupiła. Teraz mam dziwnie mało pamięci, ze praktycznie wszystkie apki musiałam wyrzucić. Na szczęście za pół roku bede miala nowy
Cath cieszę się, ze Konstancji arytmia zanikla! To chyba najlepszy prezent ma święta:)
Sylwia, Patrycja i Mistrzyni cieszę się, ze z Waszymi malenstwami wszystko dobrze! Oby więcej fałszywych alarmów nie było!
Teraz do wszystkichŻyczę Wam zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia! Aby ten czas owpływał tylko w radość, bez żadnych smutkow
oczywiście życzę msm wszystkim dotrawnia w dwupaku min do nowego roku!
A powiem jeszcze ze podziwiam te które tak wytrwale krzątaja się w kuchni! Ja jedyne co zrobiłam to 2 ciasta, resztę bede miała podstawiona pod nos;)
Pozdrawiam Was wszystkie z deszczowego wschodu Polski:*
Wybaczcie za ewentualne błędy śle pisanie z mojej maszyny jest co najmniej trudneWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 09:05
Penelope, Gosiak, Lara 82, megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Radosnych i spokojnych ciążowo Świąt Wam życzę dziewczyny. Niech się Wam zdarza to co najlepsze
Kolejna marnie przespana noc, ból juz kolejny dzień, jak menstruacyjny trwający kilka godzin. Okropnie uciążliwe. Nie mam pojęcia Co zwiastują ale nie są miłe w odczuwaniu. I brzuch się spina do tego bardzo często. Może choć dziś będzie łatwiej, tego sobie życzę na dziśGosiak, Lara 82, Fedra, derii84, Januszkowa, kasia_1988 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczyny w wigilijny poranek:)
Z okazji Świąt też chcę życzyć Wam radości, spokoju, zdrowia i szczęścia. Niech wszystkie marzenia się spełniają, a problemy znikają
Niech dzieciątka urodzą się zdrowe i w terminie.
Życzę Wam też miłości, jak jest miłość to wszystko jest możliwe!
Wesołych Świąt!!
A teraz refleksja - fajnie, że Was poznałam, nawet jeśli tylko wirtualnie :*Gosiak, Penelope, Patrycja20, Bietka, Lara 82, megg, Fedra, derii84, Januszkowa, kasia_1988 lubią tę wiadomość