Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mam zadnych innych niepokojacych objawow typu jednej stopy znacznie bardziej napuchnietej niz drugiej, bolu w lydce lub udzie (sugerujacego zakrzep), ani opuchlizny wokol oczu, wiec chyba nie powinnam sie martwic. Po prostu doznalam wczoraj szoku. A jeszcze jakies 2-3 tygodnie temu czulam sie taka szczesciara, ze mi nic nie puchnie!
No i z tego wszystkiego nawet nie zauwazylam, ze zaczynamy z maluszkiem nowy tydzien :]
Penelope u Ciebie to juz chyba macica sie po prostu przygotowuje do porodu. Toc Ty juz masz 35 tygodni za soba! Wow! Merry Christmas to you :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 13:47
Gosiak, Penelope lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka, masz i rację, tylko ze ja i tak tak ciągle myślę że jeszcze tyle tygodni przede mną , a kto wie, za 13 dni będę miała ciążę donoszoną, i niech się wtedy młody zbiera bo zaczyna trochę ten ból łzy wyciskać.
Zaraz szykuję się i zbieram, do do znajomych na wigilię w tym roku, fajnie ze nie sami znowu. Jutro z kolei angole świętują pieczonym indykiem, teściowa jutro u mnie gotuje, drugi raz w ciągu czterech lat mnie nakarmi. Ja tylko dom udostepnilam i w tym roku u nas. Siądę I będę czekała aż poda,aż na samą myśl mi dziwnie bo both zawsze ja ich karmie do syta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 14:25
-
Dziewczynki Kochane...
Wszystkim zycze spokojnych, rodzinnych, ciepłych Świąt w gronie bliskich ludzi..
pomyśloności, błogosławieństwa BOżego na kazdy dzien. Wiary , nadziei i miłośći..a przede wszystkim zdrowia :*:*
Całujemy Was :*Lara 82, Laurka, Januszkowa, Sue, Fedra, megg, Penelope lubią tę wiadomość
-
Penelope wrote:Acha, no I ja na prezenty do jutra muszę czekać, tu w pierwszy dzień dają.
a ja z tych niecierpliwych
Tutaj to samo. Ale przynajmniej z samego rana, wiec jak sie czlowiek obudzi, to juz moze biec szukac prezentow pod choinka ;-] Ja jeszcze musze kilka dzisiaj zapakowac. A tak sobie wlasnie pomyslalam, ze chyba dam mezowi otworzyc prezent od moich rodzicow dzisiaj wieczorem - na polska modle :-]Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 15:21
Gosiak, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Życzę Wam kochane wesołych świąt i spokojnych. Dużo odpoczywajcie !
;*
A to moja córeczka Maja
Najlepszy prezent na święta
http://www.iv.pl/images/30685572779783573579.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 15:57
Patrycja20, Laurka, Sue, maja35, Gosiak, kasia_1988, angelcia, Fedra, asia888, Lara 82, megg, Angélique89, MistrzyniWKochamCieMisiu, Asiaa1201, Penelope lubią tę wiadomość
-
Wesolych Swiat dziewczyny
Duzo milosci i zdrowych maluszkow i super expresowych latwych porodow
ja najedzona zmeczona ale i zadowolona
Patrycja sliczna coreczka!
Penelope tez tak mysle ze to koncowkowe objawy juz u Ciebie 35 tydz kurcze! wowGosiak, PatrycjaP, Lara 82, megg, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
cześc dziewczyny!
Wesołych i pogodnych świąt Wam życzę! Bez jakichkolwiek bóli i stresów. Aby każda dotrwała do 38 tygodnia
Ja nie nadrabiam, bo ani czasu ani sił nie mam. Wybaczcie.
U mnie już wszystko ok. W poniedziałek była tragedia, myślałam, że już będę rodzić ale na szczęście fałszywy alarm. Także nadal jestem w dwupaku. Powiem Wam, że czasami mam już dość tej ciąży. Czuję się jak słoń, nie mogę oddychać, a poruszanie się też sprawia trudności. Także już jestem zmęczona całą ta ciążą... A znając moje szczęście to pewnie urodzę po terminie, także jeszcze się trochę pomęczę :p
Wiecie co, dowiedziałam, że kuzynka w ciąży. Także będę miała dziecko w rodzinie z tego samego rocznika.A tak w ogóle to chyba niezbyt zadowoleni są, bo to wpadka była. Ona studiuje, kasę z rodziców ciągnie, ten chłopak tak samo, a tu trzeba wesele robić, bo dziecko w drodze, także jeszcze w kwietniu mam imprezę. Ja nie jestem zwolenniczką brania ślubu, bo dziecko, no ale jak oni chcą. Także tydzień po tym jak się dowiedzieli, że A. w ciąży już jest data ślubu i sala zaklepana ;p
Jeszcze raz wesołych!Lara 82, megg, Fedra, Penelope lubią tę wiadomość
-
Ja juz od 3 niestety nie spie
zostalam na noc u rodzicow, wiem ze chcieli dobrze i wogole.. Spie u nich na rozkladanej wersalce i plecy mnie napierniczaja jak cholera obudzilam sie w nocy o 3 z mega bolem plecow i calego lewego barku bo spie na lewej stronie musialam to rozchodzic a ilekroc sie klade na tej kanapie bol juz wraca
masaka plakac mi sie chce ale nie jestem egoistka nie obudze ich by mnie do domu zawiezli choc w sumie ton20 km.. Myslalam o taxi ale byloby im przykro pewnie... Wiec sie przemecze ta noc ale juz dzis wracam na noc do swojego domu bo poprostu nie dam rady z tym bolem kolejnej nocy... Nie wiem czy im mowic cos jak sie zapytaja jak sie spalo.. Czy przemilczec poprostu
A poza tym witam sie w 34 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 07:21
Fedra lubi tę wiadomość
-
Bella, współczuje, ja wczoraj obudziłam się o 3:30, dziś o 5, masakra jakaś.
A jeszcze za jakieś dwie godziny ruszamy do teściów i tam raczej się nie zdrzemnę jak mnie zacznie morzyć.
O, patrzę za okno i widzę, ze śnieg pada - ale niespodzianka.bella84, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Bella wspolczuje. Ja tez dzis nie najlepiej spie bo my z kilei pierwsza noc na rogowce bo sypialnie juz porzegnalismyniby wygodna ale gdzie moje kochane lozkoooo.
Gosia to badziewie za oknem sniegiem nazywaszblehhh
My dzis jestesmy w domku u siebie. Przyjedzie moja mama do nas. Za to jutro do tesciow. Echh jakos bede musiala przezyc.
Wczoraj mialam przykra sytuacje. Posliznelam sie w sklepie i padlam na glebe jak dluga. Ribilam wszystko aby nie poleciec na brzuch wiec kolana i rece mam zalatwione do twgo chyba skrecona lub zwihnieta kostke. Sierota!! Z nerwow sie az poplakalam w tym sklepie tak sie balam o malego. Ale wiercil sie jak oszalaly i nic mi sie z brzuchem nie dzialo.ufff
Strachu narobilam wszystkim. Tylko chodzenie sprawia mi klopotno co zrobic jak sie jest sierota.
-
Asia, ojej, dobrze, że się nic małemu nie stało. Wyobrażam sobie jak musiałaś najeść się strachu.
No wiesz, staram się dostrzegać pozytywy. Jak nie patrzysz na jezdnię tylko w niebo, można się rozmarzyć nawet
Widzę, że trójmiasto zdominowało forum dziś rano, reszta śpi