Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry poludnie wita polnoc kraju w pierwszy dzien swiat
Niestety u mnie jak na zlosc przyplatal sie katar i bol gardla ale coz jakos trzeba sobie z tym dac rade...
Jeszcze raz wesolych swiatLara 82, Januszkowa, megg lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie!
Ja juz mam 2kg dodatkowe po świętach, zaczynam już pościć, bo brzuch mi zaraz wybuchnie!!
Jedziemy już do Szczecina, wczoraj spaliła się nam pompa paliwowa i P. musi samochód awaryjnie na gazie odpalać. Wyjątkowo stresująca podróż przed nami.
Dostałam piekne prezenty, od mojego P łańcuszek ze znaczkiem nieskończoności, mam taka bransoletkę, uwielbiam ten symbol.
Miłego świętowania!! Przed nami 500km!Gosiak lubi tę wiadomość
-
Myślałam, że trzeba Was będzie długo nadrabiać a tu nic z tych rzeczy
My już w domku, u teściów padał cały dzień śnieg i jak wyszliśmy to było wszędzie cudownie biało.
Oczywiście zachwyty moją osobą nie miały końca
Teść mi oprócz tego walnął komplement, że mam klasę.
Objadłam się jak bąkteraz laba...
Jutro się nigdzie nie ruszam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2014, 20:34
Fedra lubi tę wiadomość
-
Cisza tu jak nie wiem dziś, no ale w końcu święta
Nawet dziewczyny, które zostały w domkach nie piszą. Ja cały dzień leżakuję, czasem tylko wstanę na chwilkę, np odgrzać jedzonko, które dostaliśmy, a jutro jeszcze jedna dostawa
Zastanawiam się cały czas co będzie w poniedziałek, troszkę się boję bo najprawdopodobniej dostanę sterydy na rozwój płuc młodego. Jak zwykle trochę się boję czy mu nie zaszkodzą na coś innego
Znacie kogoś,kto miał i dzidzi po urodzeniu ok ? -
Ale Was malutko
U mnie świąteczne obzarstwo, ciekawe jak na wage po świętach wejde hehe
Jak spędzacie sylwester? Ja że względu na żałobę zostaje w domku, mam zamiar zaprosić rodziców do nas
Wkurzona jestem trochę, bo ludzie już zaczynają wtrącać się w imię dla naszego syna! Niech wkoncu zrozumieją że to nasza decyzja i koniec! Rzucanie głupich tekstów ze skrzywdzimy dziecko itp jest mega drazniace! Przecież imię Jan, Jaś, Jasiek jest normalnym imieniem a nie z kosmosu!juska19 lubi tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:
Wkurzona jestem trochę, bo ludzie już zaczynają wtrącać się w imię dla naszego syna! Niech wkoncu zrozumieją że to nasza decyzja i koniec! Rzucanie głupich tekstów ze skrzywdzimy dziecko itp jest mega drazniace! Przecież imię Jan, Jaś, Jasiek jest normalnym imieniem a nie z kosmosu!
Hej tu styczniówka nie przejmuj się gadaniem ludzi Jan to bardzo fajne imię i pasuje do każdego etapu życia, ja do samego końca mówię że jeszcze się nie zdecydowałam na imię a jak pytają się nad jakim się zastanawiam to mówię ze Ashley, Annabell lub vivianka są w takim szoku, że nie widzą co odpowiedzieć. A ja patrzę na ich twarz i widzę jak zbierają myśli by coś powiedzieć. Tak naprawdę będzie Alicja. Niestety niektórym się wydaje dużo za dużo. Więc głowa do góryWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 06:51
Gosiak, Asiaa1201, przedszkolanka:), Lara 82, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Jak spędzacie sylwester? Ja że względu na żałobę zostaje w domku, mam zamiar zaprosić rodziców do nas
Wkurzona jestem trochę, bo ludzie już zaczynają wtrącać się w imię dla naszego syna! Niech wkoncu zrozumieją że to nasza decyzja i koniec! Rzucanie głupich tekstów ze skrzywdzimy dziecko itp jest mega drazniace! Przecież imię Jan, Jaś, Jasiek jest normalnym imieniem a nie z kosmosu!
Przecież imię Jaś jest piękne i teraz w modzie, nie wiem skąd ludzie mają takie pomysły...
Nam na szczęście nikt nic nie powiedział na temat Janiny, wszyscy raczej się zachwycają i mówią, że bardzo ładnie. A jak usłyszą cały zestaw - dwa imiona i nazwisko, to mówią łał i że po staropolsku albo, że jak w Potopie i że będzie mała szlachcianka
Więc się Asia niczym nie przejmuj kompletnie. Zawsze możesz powiedzieć, że myśleliście też nad Dezyderym, ale stanęło na JanieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 08:00
Lara 82, Asiaa1201, Fedra lubią tę wiadomość
-
Goosiaczek2 wrote:Hej tu styczniówka nie przejmuj się gadaniem ludzi Jan to bardzo fajne imię i pasuje do każdego etapu życia, ja do samego końca mówię że jeszcze się nie zdecydowałam na imię a jak pytają się nad jakim się zastanawiam to mówię ze Ashley, Annabell lub vivianka są w takim szoku, że nie widzą co odpowiedzieć. A ja patrzę na ich twarz i widzę jak zbierają myśli by coś powiedzieć. Tak naprawdę będzie Alicja. Niestety niektórym się wydaje dużo za dużo. Więc głowa do góry
Dziękuję Ci bardzo, i też jestem zdania, że to imię "rośnie" razem z dzieckiem - Jaś dla malutkiego, Jasiek dla młodzieńca, Janek dla młodego mężczyzny, a Jan dla starszego mężczyzny, urzekło mnie właśnie tym oraz tym że przekazujemy młodemu imię naszego najkochanszego śp dziadka, który nie doczekał by ujrzeć prawnuka ;(derii84, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Co za ludzie
Przecież imię Jaś jest piękne i teraz w modzie, nie wiem skąd ludzie mają takie pomysły...
Nam na szczęście nikt nic nie powiedział na temat Janiny, wszyscy raczej się zachwycają i mówią, że bardzo ładnie. A jak usłyszą cały zestaw - dwa imiona i nazwisko, to mówią łał i że po staropolsku albo, że jak w Potopie i że będzie mała szlachcianka
Więc się Asia niczym nie przejmuj kompletnie. Zawsze możesz powiedzieć, że myśleliście też nad Dezyderym, ale stanęło na Janie
Dziękuję Gosiapowiem Ci, że najgorsze jest to, ze najbliżsi ludzie są przeciwni, siostra męża, teściowa, babcia męża eh! Mój mąż jest takim luzakiem i odpowiada na takie docinki zawsze typu " no słuchaj zastanawiamy się jeszcze nad Alojzym i Iledefonsem" a oni bledną, a ja z góry powiedziałam że jak się komuś nie podoba to nie musi słuchać ! Przykre ale prawdziwe!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2014, 09:17
cath, Gosiak, Sue, Fedra lubią tę wiadomość
-
Asiaa1201 wrote:Dziękuję Gosia
powiem Ci, że najgorsze jest to, ze najbliżsi ludzie są przeciwni, siostra męża, teściowa, babcia męża eh! Mój mąż jest takim luzakiem i odpowiada na takie docinki zawsze typu " no słuchaj zastanawiamy się jeszcze nad Alojzym i Iledefonsem" a oni bledną, a ja z góry powiedziałam że jak się komuś nie podoba to nie musi słuchać ! Przykre ale prawdziwe!
Wiec nie przejmuj sie niestety tak jest. Ludzie lubią sie wpierdzielacAsiaa1201, Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość