Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to samo, też zakochałam się od razu w naszym, też rynek wtórny, ale super przemyślane i urządzone. Poprzedni właściciele sporo pozmieniali, z kuchni zrobili pokój, z pokoju kuchnię - niby otwarta na salon, ale nie do końca.bella84 wrote:A gdzie Asia kupujecie? Tez gdansk? Pamietam jak kupowalismy nasze... Od 1 wejrzenia bylam w nim zakochana pod kazdym wzgledem: lokalizacji, urzadzenia ( rynek wtorny, aczkolwiek babsko wszystkie meble zabrala nawet wszystkie sprzety agd z zabudowy!) teraz w koncu jest wykonczone, zostaly pierdoly i uwielbiam w nim przebywac
ale moj m juz mysli o zmianie na wieksze buuu 
My na razie nie myślimy o zmianie - nasze ma 65 metrów a jak ktoś nas odwiedza to myśli, że co najmniej 80 takie jest przestronne. Plus garaż 34 metry - zawsze się śmieję, że od biedy można tam drugie mieszkanie urządzić

-
Lata trzymamy kciuki, a zastrzyki dobrze że dadzą, lepiej mieć pewność że wszystko będzie ok jakby dzidziusiowi zachciało się wyjść przed czasem.
Lula - nie ma jak w domu. Tylko teraz lez, lez i jeszcze raz lez. No ewentualnie lykaj nospe i lez
Gosiak lubi tę wiadomość
-
No właśnie czytałam o tym, dlatego bardzo się ucieszyłam ze mój szpital praktykuje te zastrzyki dozylnie przez wenflon, nic nie czułam. Ale czego się nie zniesie dla naszych dzieci. Poród się zniesie, to i takie zastrzyki. Myśl, że to dla synka i wszystko przetrzymasz!Lara 82 wrote:troche to zapobiegawczo mysle ale juz za tydzien mlody bedzie bezpieczny i to najwazniejsze
wiec sie zdecydowalam, je nie wiem jak ja urodze bo ten zastrzyk w dupe tak bolal ze
cholera a zaraz drugi i juz sie boje.
-
wiem natomiast ze musze dojechac do tego szpitala i koniec, nie rodze w czwie tylko
w katowicach,po pierwsze znam ten ten szpital po 2 wszyscy ok i mili, jedzenie na
wypasie,wczoraj zupka warzywna i pyzy z miesem mniam,a dzis zupka z manny
z warzywami ziemniaczki duszony scham i salata ze smietana. Szok bo to naprawde dobre.
Na sniadanie dzis buleczka poznanska z szynka i pomidorkiem i zupa mleczna do
tego pyszne kompoty.
Tetno maluszka sprawdzaja co 2godziny, juz wczoraj i dzis bylo po jednym KTG
tylko jak na zlosc brzuch mi sie nie chcial spiac wtedy ani raz,a chcialam aby pokazac
o co mo chodzi. Lazienka w kazdym pokoju,papier reczniki papierowe i mydlo na
wyposazeniu tez szok w porownaniu do czewy.
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tylko Gdansk i tylko Poludniowe osiedla. Jest nam tam dobrze. Teraz ogladalismy mieszkanie na osiedlu Nowy Horyzont. 84m 4pok 1 pietro z winda. Wielki plus jest tego taki ze mieszkanie stoi juz 5 lat poniewaz bylo mieszkaniem pokazowym zrobione pod klucz na wysokim standardzie. Winda, miejsce postojowe w hali garazowej i komorka lokatorska. No rewela. 2 balkony. Ach i oh

Ciekawe czy moj ukochany tez jest tak zajarany. Chociaz podejzewam ze nie bo on dlugo dojzewa i wogole. Ale mi podoba sie mega. Tylko meble wsadzic i mozna mieszkac. Kwestia 1 weekendu. Czad
Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy niestety mamy niewielkie mieszkanko - 42m2. Ale jak dobrez pójdzie tzn ogarniemy kredyty gotówkowe to zamierzamy kupic działke i sie budowąć. Nie chcemy kupowac większego mieszkania. Dajemy sobie czas max 7lat od narodzin - tyle jestesmy w stanie wytrzymać w tym mieszkanku w trójkę - na zakup działki i budowę domu
-
nick nieaktualny
-
Asia to ladny metraz!

my mieszkamy w nowym mieszkanku ale marzy mi sie blizniak niedaleko:)) i mowie ze za pare lat sie wyniesiemy:D
jak juz bede super zarabiac
)
ktoras robila juz krowki??
moze ja zrobie na sylwestra?
poprasowalam troche ciuszkow dzis, dzis sie lepiej czuje, mniej ospale.
LAra mnie pierwszy zastrzyk nie bolal dopiero drugi- zalezy pewnie kto robi:) i jak mu sie chce:))
-
nie Tylko Laurka sie nie odzywa. mnie zastanawia Topola!!!!!
Truskawka tez dawno nie pisala, Atakasobiejedna i wiele innych.
dziwnie.
dzis skocze do rossmana jeszcze bo jest przy aptece i kupie kosmetyki dla bobasa.
a nie wiem czy pytalam: ktoras z was pije tran mollersa dla kobiet w ciazy?
bo nie wiem czy zamiast kapsulek nie kupic? -
Lara, to dobrze, że działają tak zapobiegawczo! Leż i staraj się nie stresować!
Jeszcze troche i możesz rodzić, ale lepiej, żeby młody siedział jak najdłużej!
Powiem Wam, że teraz się wkur... lekarz na mnie 5 minut poczekać nie chciał, ale ja na wizytę muszę czekać!! Nosz &@€/!
-
a placz tych maluszkow to miod na moje uszy. I jak tak patrze to one sa takie malusie
wiec chyba damy rade wypchnac no musimy. A moj mis wazyl wczoraj 2300 takze rosnie
i to najwazniejsze.dziewczyne z sali zabrali na porodowke bo 41tydz i nic. Zobaczymy
czy ja rozkreca i do jutra bedzie Kubus czy nie. Druga37tydz wczoraj zdjeli szew szyjki
juz brak rozwarcie na palec ale chodzi po babaniach i nic chyba pojdzie do domu
jutro.
Gosiak, Sue, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Ja nie robiłam krówek i nie piję tranu.
Prasować dziś chyba też już nie będę, ale rosołek zrobiony, wstawiłam ziemniaki i kapustę z grzybami z zamrażalki wyjęłam i podgrzewam do obiadu.
Po obiedzie się kładę i nic dziś już nie robię. No, może pojedziemy wieczorkiem po plafon
-
Lara, ja się rozczulam jak widzę takie maleńkie dzieci, ktore przychodzą do lekarzy:) i w wózkach i wszędzie

Pani z gabinetu wyszła z płaczem, więc wybaczam doktorowi
U mnie wszystko ok, na plusie 10kg, moje założenie +12 jest możliwe:)
Dostałam zwolnienie i hivy i kily do zrobienia. Zapomnialam doktorka zapytać o ten gbs, ale następna wizyte mam 20.01, to bedzie 37 tydz chyba, wiec moze wtedy zrobi:)
Gosiak, Lara 82, Kasia_10.02, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na drugie danie
Potem wizyta. I jedziemy kupić bulionówki do naszego świątecznego serwisu obiadowego (w ramach prezentu od rodziców moich )
I do bibliotek książki pooddawać muszę. Potem tylko odpoczywam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:06