Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
bella84 wrote:A gdzie Asia kupujecie? Tez gdansk? Pamietam jak kupowalismy nasze... Od 1 wejrzenia bylam w nim zakochana pod kazdym wzgledem: lokalizacji, urzadzenia ( rynek wtorny, aczkolwiek babsko wszystkie meble zabrala nawet wszystkie sprzety agd z zabudowy!) teraz w koncu jest wykonczone, zostaly pierdoly i uwielbiam w nim przebywac
ale moj m juz mysli o zmianie na wieksze buuu
My na razie nie myślimy o zmianie - nasze ma 65 metrów a jak ktoś nas odwiedza to myśli, że co najmniej 80 takie jest przestronne. Plus garaż 34 metry - zawsze się śmieję, że od biedy można tam drugie mieszkanie urządzić
-
Lata trzymamy kciuki, a zastrzyki dobrze że dadzą, lepiej mieć pewność że wszystko będzie ok jakby dzidziusiowi zachciało się wyjść przed czasem.
Lula - nie ma jak w domu. Tylko teraz lez, lez i jeszcze raz lez. No ewentualnie lykaj nospe i lezGosiak lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:troche to zapobiegawczo mysle ale juz za tydzien mlody bedzie bezpieczny i to najwazniejsze
wiec sie zdecydowalam, je nie wiem jak ja urodze bo ten zastrzyk w dupe tak bolal ze
cholera a zaraz drugi i juz sie boje.
-
wiem natomiast ze musze dojechac do tego szpitala i koniec, nie rodze w czwie tylko
w katowicach,po pierwsze znam ten ten szpital po 2 wszyscy ok i mili, jedzenie na
wypasie,wczoraj zupka warzywna i pyzy z miesem mniam,a dzis zupka z manny
z warzywami ziemniaczki duszony scham i salata ze smietana. Szok bo to naprawde dobre.
Na sniadanie dzis buleczka poznanska z szynka i pomidorkiem i zupa mleczna do
tego pyszne kompoty.
Tetno maluszka sprawdzaja co 2godziny, juz wczoraj i dzis bylo po jednym KTG
tylko jak na zlosc brzuch mi sie nie chcial spiac wtedy ani raz,a chcialam aby pokazac
o co mo chodzi. Lazienka w kazdym pokoju,papier reczniki papierowe i mydlo na
wyposazeniu tez szok w porownaniu do czewy.Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tylko Gdansk i tylko Poludniowe osiedla. Jest nam tam dobrze. Teraz ogladalismy mieszkanie na osiedlu Nowy Horyzont. 84m 4pok 1 pietro z winda. Wielki plus jest tego taki ze mieszkanie stoi juz 5 lat poniewaz bylo mieszkaniem pokazowym zrobione pod klucz na wysokim standardzie. Winda, miejsce postojowe w hali garazowej i komorka lokatorska. No rewela. 2 balkony. Ach i oh
Ciekawe czy moj ukochany tez jest tak zajarany. Chociaz podejzewam ze nie bo on dlugo dojzewa i wogole. Ale mi podoba sie mega. Tylko meble wsadzic i mozna mieszkac. Kwestia 1 weekendu. CzadGosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy niestety mamy niewielkie mieszkanko - 42m2. Ale jak dobrez pójdzie tzn ogarniemy kredyty gotówkowe to zamierzamy kupic działke i sie budowąć. Nie chcemy kupowac większego mieszkania. Dajemy sobie czas max 7lat od narodzin - tyle jestesmy w stanie wytrzymać w tym mieszkanku w trójkę - na zakup działki i budowę domu
-
nick nieaktualny
-
Asia to ladny metraz!
my mieszkamy w nowym mieszkanku ale marzy mi sie blizniak niedaleko:)) i mowie ze za pare lat sie wyniesiemy:D
jak juz bede super zarabiac)
ktoras robila juz krowki??
moze ja zrobie na sylwestra?
poprasowalam troche ciuszkow dzis, dzis sie lepiej czuje, mniej ospale.
LAra mnie pierwszy zastrzyk nie bolal dopiero drugi- zalezy pewnie kto robi:) i jak mu sie chce:))
-
nie Tylko Laurka sie nie odzywa. mnie zastanawia Topola!!!!!
Truskawka tez dawno nie pisala, Atakasobiejedna i wiele innych.
dziwnie.
dzis skocze do rossmana jeszcze bo jest przy aptece i kupie kosmetyki dla bobasa.
a nie wiem czy pytalam: ktoras z was pije tran mollersa dla kobiet w ciazy?
bo nie wiem czy zamiast kapsulek nie kupic? -
Lara, to dobrze, że działają tak zapobiegawczo! Leż i staraj się nie stresować!
Jeszcze troche i możesz rodzić, ale lepiej, żeby młody siedział jak najdłużej!
Powiem Wam, że teraz się wkur... lekarz na mnie 5 minut poczekać nie chciał, ale ja na wizytę muszę czekać!! Nosz &@€/!
-
a placz tych maluszkow to miod na moje uszy. I jak tak patrze to one sa takie malusie
wiec chyba damy rade wypchnac no musimy. A moj mis wazyl wczoraj 2300 takze rosnie
i to najwazniejsze.dziewczyne z sali zabrali na porodowke bo 41tydz i nic. Zobaczymy
czy ja rozkreca i do jutra bedzie Kubus czy nie. Druga37tydz wczoraj zdjeli szew szyjki
juz brak rozwarcie na palec ale chodzi po babaniach i nic chyba pojdzie do domu
jutro.Gosiak, Sue, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Ja nie robiłam krówek i nie piję tranu.
Prasować dziś chyba też już nie będę, ale rosołek zrobiony, wstawiłam ziemniaki i kapustę z grzybami z zamrażalki wyjęłam i podgrzewam do obiadu.
Po obiedzie się kładę i nic dziś już nie robię. No, może pojedziemy wieczorkiem po plafon -
Lara, ja się rozczulam jak widzę takie maleńkie dzieci, ktore przychodzą do lekarzy:) i w wózkach i wszędzie
Pani z gabinetu wyszła z płaczem, więc wybaczam doktorowi
U mnie wszystko ok, na plusie 10kg, moje założenie +12 jest możliwe:)
Dostałam zwolnienie i hivy i kily do zrobienia. Zapomnialam doktorka zapytać o ten gbs, ale następna wizyte mam 20.01, to bedzie 37 tydz chyba, wiec moze wtedy zrobi:)Gosiak, Lara 82, Kasia_10.02, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na drugie danie
Potem wizyta. I jedziemy kupić bulionówki do naszego świątecznego serwisu obiadowego (w ramach prezentu od rodziców moich )
I do bibliotek książki pooddawać muszę. Potem tylko odpoczywamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 14:06