Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tummy Tub, wiaderko do kąpieli, zielone
WEBER, pieluchy tetrowe, kolorowe, 70x80cm, 5 sztuk
WEBER, pieluchy tetrowe, białe, 80x80cm, 10 sztuk
WEBER, pielucha flanelowa, kolorowa z ceratą, 50x60cm, 3 sztuki
OEPAROL, 60 kapsułek 2 sztuki
OCTENISEPT, Płyn, 250ml z dozownikiem
FRIDA Aspirator do nosa
BABY ONO wkładki laktacyjne Premium 60 sztuk
BABY ONO wkładki laktacyjne Premium Plus noc 60 sztuk
Podkłady higieniczne BELLA MAMMA 10 sztuk 5 sztuk
BABY ONO majtki wielorazowe siateczkowe rozmiar XL 2 sztuki - 3 opak
BABY ONO, płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk - 3 sztuki
Tommee Tippee nożyczki niemowlęce
HIMALAYA krem kojący pieluszkowe podrażnienia 20g
CANPOL termometr elektroniczny z miękką końcówką
Termometr bezdotykowy Microlife, NC 100
Tantum Rosa, 10 saszetek
MEDELA PureLan, krem na brodawki, 37g
Podkłady higieniczne SENI SOFT 90cmx60cm 5 sztuk - 3 sztuki
+ kosmetyki Himalaya dla mnie - zapas: szampony, żele do twarzy, pasty do zębów, pomadki ochronne, itp.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja myślałam, że już na dniach dostanę kasę z ZUS( zawsze pod koniec m-ca dostawałam) a tu zonk... dzwoniłam do ZUS i moje zwolnienia od końca listopada nawet do nich nie trafiły... Napisałam szefowej smsa z zapytaniem dlaczego, to nawet odp nie dostałam. Jestem zła bo zanim teraz dotrze, Zus to ogarnie to przecież minimum połowa stycznia będzie. Na szczęście mąż dostaje jutro pensję to będzie musiał mi przelać, bo ja tak zwlekam, że nawet koszul i staników do karmienia nie mam, co za tym idzie torba do szpitala nie spakowana. Mam nadzieje, ze młody da mi czas na te wszystkie zakupy
mój mąż do żywych powrócił godzinę temu... Już mi zapowiedział, ze od teraz koniec z piciem, bo nie jest warte późniejszego umierania...
JA właśnie piekę murzynkatak mi się jakoś słodkiego zachciało, a w domu nic nie ma
-
BIetka- ja mam zwolnienie od 1 grudnia- 3 grudnia zawiozlam ( maz w sumie) i na zus pue juz mi sie wyswietlilo ze jest i dostalam kase za pierwsze 8 dni 29 grudnia.
a drugie mam od 8 to tez juz mi sie wyswietla ze jest wprowadzone.
dziwne ze nie dotarlo? Tobie z pracy wysylali???
moze zadzown do pracy i zapytaj -
Sloneczna z tego co wiem to vit K podaje sie nie od urodzenia tylko kilka dni pozniej sie zaczyna. Ja bym poczekala na wypis ze szpitala i informacje co dalej. Po co kase teraz wydawac jak moze sie okazac ze bedzie niepotrzebna. Albo zla nie daj Boze.
Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
A ja juz mam wszystko wiec jestem spokojna. Okolo 10 stycznia spakuje torbę i to by bylo na tyle
A ja znalazlam fajny program o ciąży. ''O matko!'' Bosacka go prowadzi. Można go obejrzeć na tTVN player. Taki z humorem. 2 odcinki obejrzalam, jutro reszta, bo koleżanką, która tez jest w ciąży ma wpaść wiec razem obejrzymyGosiak lubi tę wiadomość