Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angelcia wrote:Rudasku, a powiedz mi skąd Twój lekarz wziął taką mądrość o tym, że Twoje dziecko będzie maks 3kg? Moje dziecko w 30t4d ważyło 1400g. Licząc przyrost masy średnio po 200g/tydz powinna ważyć mniej niż Twój Skarbek... Dziwne to dla mnie, ale najważniejsze, aby było zdrowe!
Trzymam kciuki, aby było dobrze. Zaciskaj nóżki
Słoneczna u mnie w szpitalu nie trzeba ubrań, ani rożka - dają wszystko (tylko nie wiem nic o pampersach i chusteczkach więc biorę swoje, bo pewnie dostaje się 5 pampków na dzień i z resztą sobie trzeba radzić).
Angelciu z zapisów wagi..no własnie moj tak nie przybiera, znacznie mniej...zobaczymy ile bedzie mial za 3 tyg...
a ja przytyłam całe 9kg
w pasie 92 cm -
Uuuu nas tatuś może przynieść własne
takze mój nie poczuje się jak lekarz
[/QUOTE]
Ech szkoda co....
Pamietam jak pare lat temu poszlam do gina, okazalo sie z emojego nie ma ale spoko jest zastepstwo. Przyszedl doktor z oddziału. OMG jak go zobaczylam to mi sie słabo zrobiło. Takie ciacho, jeszcze do tego w tym niebieskim wdzianku wrrrr włosy z klaty mu wystawały ( a mnie to kreci ) normalnie wstydziłam sie badania. Bardzo mily i delikatny. Zreszta w trojmiescie ma dobre bardzo opinie również jako lekarz hahah, no ale nie powiem ciasteczkowy do schrupania byłSue lubi tę wiadomość
-
AsiaSzw ja mam teraz takiego prowadzącego....
Nie dość, ze przystojny, zadbany to jeszcze jajcasz straszny.....hmmmmmfajowy
AsiaSzw, justta, Patrycja20, Fedra lubią tę wiadomość
-
Rudasku super wiadomość i lepiej że duży nie będzie to może i poród będzie lżejszy, mniejmy nadzieję, a krew pewnie po badaniu, też bym się stresowała, ale jak więcej nie będzie to nie ma co myśleć, 3 tygodnie woooow
Angelcia super lista, jestem spakowana tak jak ty, z tym że pampersy i chusteczki dla dzidzi, dla mnie papier mam w reklamówce bo do torby już nie weszłoa i tak spakowałam minimum, resztę M będzie dowoził jak dodatkowe podkłady na łóżko i mega małe podpaski bella
-
nick nieaktualnyRudasku, wiesz... USG zawsze jest obarczone jakąś granicą błędu i może u Ciebie troszkę wagowo zaniżony (bo u innych może być np zawyżony).
Popatrzmy na Cath - Konstancja taka babinka, a Mamuśka ledwo co przytyła.
Poza tym podobno dzieciaki rosną skokowo więc waga jeszcze może wypruć przed szereg, najważniejsze, aby dalej się Maluszek rozwijał i był zdrów!
Asia mnie zastanawia czy tacy mężczyźni jeszcze reagują na jakieś bodźce, bo tyle dziurek "przelecieli" w życiu, że szkoda mówić...Ja to bym chyba była aż znudzona
Justa ja szlafrok i pampki włożyłam już do reklamówki, bo nie było bata do torbyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:04
cath, justta, AsiaSzw, Fedra lubią tę wiadomość
-
u nas położna mówiła, że koszulka i spodenki dla męża i na to dostanie takie to szpitalne ubranie
pytałam co się dzieje z dzieckiem jak do toalety się idzie- mówiła że przeważnie dziecko śpi i spokojnie się zostawia, chociaż są takie co do łazienki idą z bobasemJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Ja kocham moje dzieci najbardziej na swiecie
Starszak zaszczepiony i zdrow jak rybka i mlodsza tez bedzie szczepiona;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 21:52
cath, przedszkolanka:), Fedra, słoneczna 85, sebza lubią tę wiadomość
-
Angelique89 no nie taka wariatka
Wpadłam do Kiabi a tam ludzi jak mrowek i to przedewszystkim tych "arabek". Poogladalam nic mi w oko nie wpadlo to stwierdzilam ze pojde sobie do C&A. A na parkingu w C&A dluzej szukalam miejsca parkingowego niz robilam zakupy;pp No ale koncu nakupilam ciuszkow dla mojego Alexa i jutro moze juz "caly nowy" isc do przedszkola;)
angelcia, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny