Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Maz juz chrapie a ja cierpię na bezsenność..bylismy dziś na IP bo brzuch mi twardnial ale wszystko ok szyjka długa 3cm a ktg książkowe i zdanych skurczy
później zajechalismy do Tesco 24h na zakupy i byliśmy w domu przed północą..
Od przyszłego tygodnia zacznę się więcej ruszać żeby nie przenosić ciąży bo nie chcialbym urodzić w 40 tygodniu lub jeszcze pozniej..
Ciekawe co tam u mistrzyni, jakoś długo milczy..Penelope, Fedra, Lara 82 lubią tę wiadomość
Laureczka25 -
Boże ja tez spać nie mogę brzuch mi się stawia i twardnieje masakra...
Co do szczepień to tez się cieszę ze potrafimy tu rozmawiać o tym na poziomie bo na niektórych forach to strach czytać a co dopiero wypowiedzieć swoje zdanie
Ja będę szczepić tak jak już kiedyś pisałam najpierw w szpitalu a potem skojarzonymi co by Mlodej za dużo nie kloc... Szczepie bo i ja za dziecka szczepiona byłamjustta, megg, Januszkowa, sebza lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Szkoda, że Mistrzyni się nie odzywa, cały czas myślę o niej i o dziewczynkach.
Ja myślę, że następne będą dziewczyny, które mają planowane cesarki, ale oczywiście mogę sie mylić
Mój plan na dziś to wyprać prześcieradła, rożki, itp - jak przyjdą. Drugie pranie to będzie tetra.
Ogarnąć kuchnię i łazienkę, ale to kosmetyka... No i chyba będę dziś zalegać z książka.
Rosołek mam z wczoraj, nic dodatkowo nie szykuje, bo mój M. Zaczął dietę 5/2 i dziś ma dzień niejedzeniagubi lekki brzuszek dla córy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 06:18
justta, Fedra lubią tę wiadomość
-
Katiś wrote:Wstałam
spacer z psami zaliczony. Teraz kawusia i m jak miłość
ból na @ zaliczony. Już się nie mogę doczekać usg , oby wszystko było w porządku
A lekki ból miesiączkowy też już dziś zaliczyłam.
Po tej historii z masażem szyjki boję się zacząć łykać wiesiołka i pic herbatę z malin. Chyba poczekam do wizyty do 13.01 -
Cześć dziewczyny
Już nie śpię, a w nocy też miałam godzinkę bezsenności. U mnie wizyta jutro i już nie mogę się doczekać.
Wczoraj robiłam badanie moczu i wyszły mi jakieś ketony i ślad białka. Czy któraś z Was miała coś podobnego i wie o co może chodzić? Trochę mnie to kurcze zestresowało -
Gosiak ale widzisz jak skutecznie nauczylas się wykonywać ten masaż
Ja również wszystkie decyzje uzalezniam od dzisiejszego usg i od wizyty 13.01. Mam nadzieję usłyszeć wtedy, żeższyjka się dalej skraca i ze urodze jeszcze w styczniu. No Ale zobaczymy
Gosiak lubi tę wiadomość
Pola
Hania -
Dzień dobry!
Mam nadzieję, że dziś będę mieć lepszy dzień. Wczoraj jak jechaliśmy na sesję brzuszkową dowiedzieliśmy się, że brat męża miał wypadek na nartach, złamał kość podudzia. Trzeba go było przetransportować bliżej domu, bo tam mu nie chcieli tego zoperowaćNiestety jak go tu przywieźli to lekarze dopiero na piątek zaplanowali operację.
Na dziś niestety nie mam obiadu, ale mam bałagan w łazienceNic muszę się wziąć do roboty. A mi się nie chce...
-
nick nieaktualnycześć!
ja mam dzisiaj totalnie nieprzespana noc. Budziłam sie prawie co godzinę. Wczoraj dopadł mnie katar i ból gardła. Całą ciaze udawało mi sie uniknac przeziebienia i na koniec taka niespodzianka... ;-/
Dziecko daje mi popalic więc w zasadzie i tak bym się nie wyspała ;]
Dzisiaj mam wizytę o 20.40 - już nie moge sie doczekać. Mam nadzieję, że wszytsko ok, bo dopadaja mnie schizy - tzn przypominaja mi się wszytskie moje błedy ciążowe.
My z mężem będziemy szczepić na wszystkie obowiązkowe szczepionki i nie tymi skojarzonymi. Uważam, że pomimo, że kłuje sie mniej to one bardziej obciążaja organizm. Ja w dzieciństwie bardzo źle reagowałam na szczepionki i podejrzewam, że taka skojarzona pogorszyłaby sprawę. Natomiast co do tych dodatkowych jak np. odra, świnka, rózyczka, pneumokoki to dowiem sie u pediatry. -
Co do szczepień - każdy robi jak uważa. Ja będę szczepić, ale poczekam z tym te 8 tygodni. Nie mam nic do mam, które szczepią od razu, ani tych, co w ogóle nie szczepią. Nasza decyzja oparta jest na analizie standardów szczepień w zachodnich krajach.
-
http://www.iv.pl/images/05596980958211517221_thumb.jpg
zgadnijcie kto mieszka w środkuagaaa28, Katiś, Gosiak, Sue, Patrycja20, dorocia2324, Groszek, Bietka, juska19, derii84, megg, Topola, Lara 82, Januszkowa, sebza, Penelope, Fedra, Aagnieszkaa, Asiaa1201, PatrycjaP, Angélique89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny