Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia a Wy teraz w sobote??
Ja wlasnie zapakowalam wszystko do komodjupiii.
Dziewczyny wyszperalam jeszcze po synu taka gwiazdke z pozytywka z materialu. Jest troche zakurzona, no moze nie troche tylko wiecej niz troche. Jak ja wyprac??? Tak aby nie zniszczyc pozytywki. No nie wiem jak sie za to zabrac. -
Kochane mam zamiar naszykować ubranka na wyjście ze szpitala dla maluszka, co wziąć, na pewno kombinezonik, czapeczka, pajacyk trochę grubszy i teraz mam dylemat, czy pod ten pajacyk bodziak z krótkim rękawem czy z długim i czy jakieś półśpiochy do tego, czy już nic, mam takie coś jak na razie i się zastanawiam, do fotelika mam śpiworek z polarem, a jakichś większych mrozów nie zapowiadają, doradźcie plisss
-
Sue dziekuje za pamiec :* przeszlo przeszlo tzn mam skurcze ale to chyba te przepowiadajace we wtorek wizyta zobaczymy co powie doktor.. W sumie w nastepnym tyg ciąża donoszona wiec tak bardzo sie nie martwie.
Angélique89, megg, Sue, Gosiak, dorocia2324, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Gosia a Wy teraz w sobote??
Właśnie byliśmy odebrać kwiaty.
Najlepsze jest to, że mój M. musi iść na całą noc do pracy, bo mają jedyny taki weekend w roku kiedy wyłączają serwery i robią jakieś prace. I jutro też od 20:00 musi będzie musiał pracować, ale już zdalnie.
Ze świadkami idziemy tylko na obiad, mam nadzieję, że mój M. nie zaśnie w trakciePatrycja20, justta, dorocia2324, derii84, Asiaa1201, słoneczna 85, Angélique89, Lara 82, Penelope, Januszkowa, megg, Bietka, Fedra, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja na wyjscie dla Malej mam tak-
kombinezonik
czapeczka i co tam trzeba.
komplecik welurowy bialy- kaftanik plus takie spiochy( pod to nie ubieram juz nic)
na to kocyk i do fotelika. A na nosidelko jeszcze mam takie przykrycie ocieplane...
to i tak sa 4 warstwy wiec napewno starczy.justta lubi tę wiadomość
-
Justta ja osobiscie jesli juz chcesz to pod pajacyk dałabym body z krotkim rekawkiem.
Wszystkim mamusiom chyba zawsze sie wydaje ze dzieciaczkowi jest zimno albo ze bedzie zimno;p Ja mialam to samo!!!Pamietam jak synka ubrałam wlasnie z body i na to pajacyk krotko po porodzie i sie biedaczek tak upocil ze az mi go zal bylo... dopiero wtedy przejzalam na oczy;p No ale zaleca sie niby jedna warstwe ubrac wiecej maluszkowi niz sobie. A kocykiem tez maluszek bedzie przykryty wiec kolejna rzecz to juz jest.
justta lubi tę wiadomość
-
Patrycja,
To dobrze, że przeszłoOdpoczywaj teraz jak najwięcej, za tydzień możesz szaleć
Gosiak, Gosiak już Ty panienką nie będziesz
Powodzenia jutro, oczywiście zdjęcia obowiązkowe!!
Justa, ja na wyjście mam przygotowane:
body z długim rękawem + spodenki do kompletu
ciepłe skarpetki
czapeczkę bawełnianą i ciepłą czapeczkę
pajacyk polarkowy
do tego mam śpiworek na fotelik.
No i pieluszkę na buźkę
Jak będzie bardzo zimno, to go jeszcze przykryję dodatkowym kocykiem.Gosiak, Patrycja20 lubią tę wiadomość