Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
bella84 wrote:Kurcze a mi pobral tylko z pochwy
i w historii badan mam tylko wymaz z pochwy w kierunku gbs.. Czyli mam isc jeszcze raz?
-
agaaa28 wrote:
Pia, a z tymi odwiedzinami to masakra jakaś Kurcze nie wyobrażam sobie, żeby mąż przez 2/3 dni nie mógł być z nami
Ja też. Poślubionemu też się to nie podoba.
Tam jeszcze wypisują najwcześniej po 4 dobach! Jak wszystko będzie dobrze, wypiszę się ze szpitala wcześniej na własne żądanie
Gdybym wiedziała to wcześniej, że moja lekarka się do tego szpitala przeniesie, to bym szukała innej lekarki
-
Zapisalam sie na poniedzialek na 12 do pierwszego lepszego lekarza na powtorke tego wymazu... Wlasnie mi sie kojarzy ze stad i stad ale juz zdjrnialam czy jest szansa ze bym tego z odbytu nie poczula jak robil... Ale na infolini tez mi potwierdzili ze sa 2 wyniki wtedy rejestrowane.. No kurcze to se w kulki polecial grrr
-
witam
u nas brzydko i leje ;/
wrocilam z biedronki i nie ma u nas zupek babci zosi:( ale kupilam krówki:)
Gosia czekamuy na zdjecia:) jeszcze raz gratulacje
dziewczyny czy te witaminy ktore teraz bierzemy powinno sie brac takze po porodzie jak sie karmi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:04
-
Niby 3-5 dni roboczych, ja kojarze ze mi tylko patyczki do pochwy wkladal i w hitorii mam ze wymaz z pochwy w kierunku gbs, a o odbycie nic... Wiec ide w po iedzialek do innego na powtorke grrr
normalnie pamietalam ze to ma byc tak i tak i nawet jak pobieral to kojarzylam a potem jakos zapomnialam zapytac czy aby nie powinno byc z odbytu tez
-
U nas tez brzydko i pada.. A moj maz pojechal umyc auto:p bo juz nie mogl na nie patrzec.. Przez 8 tyg mojego uzytkowania bylo myte az raz przez mojego tate :p ja sie nie pofatygowalam wiec malz od powrotu juz 2 raz myjke zachaczyl, raz oplukac a teraz myc :p mowi ze wiedzial ze zapuszze.. Ale nie spodziewal sie ze az tak
tym bardziej ze to nowe autko :p
-
cath wrote:Ja mialam i tu i tu pobierane.
Januszkowa ja tez mam gbs i bede robila we wtorek badanie na wrażliwość na antybiotyki :*
Nie wiem tylko czy jestem uczulona na ten antybiotyk czy nie. Mało chorowałam z swoim życiu i wątpię, że miałam kiedykolwiek taki anty. podawany więc nie wiem.
Też miałam pobierane tu i tuWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 11:24
-
bella84 wrote:Dziewczyny a wy tego gbsa mialyscie tylko z pochwy? Czy z tylka tez? Bo ja mialam pobrany wymaz z pochwy tylko..
Ja czytałam, że są 2 szkoły i niektórzy robią tylko GBS z pochwy, a inni pochwa + odbyt. Jak byłam na pobraniu w Lux Med, to gin zrobił mi tylko z pochwy bo tak robi, ale poszłam w inne miejsce pobrać dodatkowo ten drugi. -
hej wam no ja mialam pobrany tylko z pochwy i rozmawialam o tym z moja gin i powiedziala ze wystarczy, takze na pewno nie zapomniala, wiec juz absolutnie nic nie kombinuje bo naprawde zna sie na rzeczy jest doktorem nauk medycznych, wiec jej ufam.
-
Witaminki mam zamiar brac po porodzie, szczegolnie jesli bede karmic piersia,ale juz tylko to moje centrum i tego buraka, reszta do odstawki aby organizm odpoczal. No i jeszcze z gin rozmawialam czy jakies badania powtarzac, to na szczescie nie, tylko morfologie i mocz, no i ja mam wizyte juz 22, o ile doczekamy, no a potem to juz chyba nie zobaczymy.
megg lubi tę wiadomość
-
Aga no moze masz racje ale ja dla spokoju glowy ide jeszcze raz by miec oba wyniki
moze jestem nadgorliwa ale co tam :p
Lara ta zazdrosc o meza mi przeszla przez glowe ale ja wedy spalam a on byl w saloniejak byla zazdrosna o tesciowa ze jej uwage posaiecalismy to jej nalala na wyro a nie nam :p poza tym ona mega sie lasi do meza i ogolnie do facetow widac ze brakuje jej testosteronu :p moj m zostawia zawsze dzies swoja bluze a ona sie w niej gniezdzi potem
wiec ciezko zrozumiec, niestety nie gada :p
-
Hej:)
Bella moim zdaniem ten sik to była demonstracja czegos. Moze kotka czuje zagrożenie z powodu dziecka i "znaczy" sobie swoj teren i swoją panią? Bo mówisz, ze nasikala na Twoja część. Koty to inteligentne i charakterne zwierzęta, raczej nie robia nic bez przyczyny.
Pies by się zlał jakby nie wytrzymał
Z tą pieluszką to dobry pomysł, bo jeśli do tej pory była oczkiem w głowie, to o dziecko może być zazdrosna.
A może jest zazdrosna, bo dużo uwagi przywiązujesz mężowi? I to było przypomnienie - halo halo, a jaaa?
Moja kotka urodziła małe w moim łóżku:) weterynarz powiedział mi, że po prostu tam czuła się najbezpieczniej.
Wyobraź sobie moje zdziwienie kiedy podniosłam narzute, a tam moja Salomea razem z takimi maleństwami piszczącymi:)
P chory, mnie coś rozkłada, a muszę rossmanna zaliczyć i kupic pieluchy i chusteczki - kupuje te Tammi:)