Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
no nasz był z 25 min. wypiliśmy herbatkę, pytał jak się czuję jak znoszę ciążę, nieśmiało zapytał czy to pierwsze i czy chcemy więcej. Ja na to, że jak Bóg da to chcemy, a on że będzie się modlił aby dał
Naprawdę miałam super parafię u moich rodziców, należałam do KSM u chodziłam na spotkania byłam zadowolona, tam braliśmy ślub mimo, że przelotnie mieszkałam już w innym miejscu. Ale ta parafia zaskakuje mnie coraz bardziej, tu jest tak fajna atmosfera.
Może dlatego nie odwróciłam się nigdy od kościoła bo trafiłam w życiu na samych super księżySue, Laurka, dorocia2324, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Dokładnie zgadzam się z Gosia, spokojnie spokojnie po 20 też jest styczeń i nam się przecież nigdzie nie spieszy. A mnie się osobiście bardziej luty jako miesiąc podoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 19:37
Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
Lara! Zazdroszczę parafii. My trafiliśmy na jakąś koszmarną. Jestem wierząca i związana w pewien sposób z kościołem, mam znajomych księży. A to co odstawił w sobotę ksiądz na naszej pierwszej kolędzie to masakra!
Poprosiliśmy o pobłogosławienie całego domu, a ten nam mówi, że on już się pomodlił za ten dom przed chwilą i pokropiłZapytał o nazwisko, datę ślubu i czy ma zostawić obrazek. Na co ja odpowiedziałam, że tak. Mojej widocznej ciąży nie skomentował. Ale kopertę wziął
Bardzo mi z tego powodu jest przykro. Aż do tego stopnia, że powiedziałam, że chyba ochrzczę dziecko w parafii rodziców!
Ale cieszę się, że są jeszcze kapłani z powołania! -
Pia nie dziwię się też bym tak zrobiła ochrzcij tam gdzie się dobrze czujesz.
Ja nie rozumiem takich księży jak Twój czy oni nie rozumieją, że takie zachowanie odrzuca od kościoła, ach temat rzeka.
No nasz jak go zaprosiliśmy aby poświęcił dom, bo choć nie nasz to nowo wybudowany to bez problemu przyszedł, sam zapytał czy chcemy każde pomieszczenie osobno czy tak ogólnie. Jak byśmy chcieli. No t go oprowadziliśmy i naprawdę było miło.
Ano szkoda, że parafia jest przypisana do miejsca zamieszkania, jakbyśmy mogli wybierać to niektórzy księża musieli by zmienić zachowanie. -
Sue no wlasnie jak cos to oklad z mrozonki nie cieply. Cieply w stanie zapalnym pogarsza sprawe. Mam to juz przerobione. Dobrze jest sie ponaciagac koci grzbiet w miare mozliwosci i to lezenie co Gosi opisywalam, na podlodze na plecach, nogi na krzesle oparte cale lydki tak aby kat miedzy brzuchem a udami bym 90stopni, odciazasz w ten sposob ledzwie. Nic wiecej. Ciepla kapiel jak najbardziej, ale uwazaj potem aby cie nie przewialo i najlepiej sie odrazu po kapieli polozyc. Ja juz funkcjonuje normalnie a najwiekszy problem mialam czwartek i piatek.
Ja ez chetnie 14 lutymamy rocznice zareczyn
Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
-
My rowniez zareczylismy sie w Zakopanem (na Gubalowce i jest to jedno z niewielu slow, ktore moj maz zna po polsku ;]), ale z kolei w 1. maja w swieto pracy hihi.
Ja przez wiele lat bylam zaangazowana w Kosciol, ale odkad jestem w USA to sie w ogole nie moge odnalezc w tej sferze i ciezko mi z tym.
I nie panikujcie z powodu postu styczniowego goscia ;] Jest juz polowa stycznia, wiec nic dziwnego, ze 2/3 z nich sie rozpakowaly. Jak dojdziemy do polowy lutego, to zaczniemy liczyc nasze statystyki ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:05
Lara 82 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Angélique89 wrote:Dorwałam w mojej dokumentacji informację, ze ostatnio moja szyjka była długa, konsystencja zamknięta i bez rozwarcia.
Teraz jest średnio długa o konsystencji pośredniej bez rozwarcia.
Czyli się skraca. Tyle wiem. Pobierali mi też jakąś próbkę, babka poinformowała tylko, że to aby sprawdzić czy nie ma żadnych infekcji. Wszystko przebiega tu inaczej. Nie wiem czy to było to GBS o którym piszecie.
Mysle ze pobierali na GBS. Mialam to tez. Po jakims tygodniu przyszedl wynik ze szpitala do domu ze nie mam tej bakteri.
A Tobie lekarz czy polozna nie mowi o szyjce jak bada? Moja polozna mowi wszystko a za to nie mam zadnej dokumentacji bo ona trzyma i ma w komp. -
nick nieaktualny
-
Panikujemy? Ja tam raczej jestem podekscytowana. To słoneczna wprowadza nerwowa atmosferę
słoneczna nie bój się tak. Jak to mówi moja mama: jak weszło to i wyjść musi
Gosiak, Laurka, Lara 82, Sue, Patrycja20, dorocia2324, Topola lubią tę wiadomość
Pola
Hania