Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a my ani 14 lutego, ani w Zakopanem nie mieliśmy zaręczyn
Chociaż liczyłam na Zakopane
Mam bardzo duży sentyment do Zakopanego. Tam mnie Poślubiony zabrał na nasze pierwsze wakacje
I organizował wspaniałe wycieczki, pokazał piękne miejsca (bo bardzo dobrze zna Zakopane, a ja byłam zielona
) Potem wiele razy wracaliśmy do Zakopanego
Się rozmarzyłam!
A ja chcę żeby siedział Brzuszkowy w brzuszku długo i żebyśmy mieli z Brzuszkowym blisko siebie urodzinki! Brzuszkowy ma zakaz wychodzenia do 20 lutegoGosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Dziewczyny dostalam fotki z sesji. Obledne wyszly. Ale fotki sa tak duze rozmiarowo ze nie mam szans nawet przyciac ich tak aby chodz jedna wstawic
To zmien rozdzielczosc. W kazdym programie do obrobki zdjec da sie to zrobic.
Angelcia pokaz nowe wlosy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2015, 20:26
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualny
-
Francuska25 wrote:Mysle ze pobierali na GBS. Mialam to tez. Po jakims tygodniu przyszedl wynik ze szpitala do domu ze nie mam tej bakteri.
A Tobie lekarz czy polozna nie mowi o szyjce jak bada? Moja polozna mowi wszystko a za to nie mam zadnej dokumentacji bo ona trzyma i ma w komp.
Co do szyjki. Bada ją na każdej wizycie i stwierdza, czy zamknięta i czy wszystko ok. Nigdy nie mówi o konkretnej długości. Ostatnio wszystko było według niej "impeccable" -
Moje najbliższe daty "szczególne" to 17 stycznia urodziny teściowej i 4 lutego druga rocznica naszego ślubu. Z jednej strony fajnie by było na rocznicę ale z drugiej moja siostra jest tylko od 23 stycznia do 5 lutego, i nie wiem jak to zrobimy ale musimy się w tym czasie zmieścić, a 4 lutego to już tak by na ostatni dzień jej pobytu było więc najlepiej jak akcja się zacznie 23 go stycznia wieczorem. żeby tak można było sobie zaplanować ehhhh
Gosiak, dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Ja Zakopanego nienawidzę! Bylam juz 5 razy!! W tym dwa razy z mężem i to rok po roku! Kiedys jeszcze raz pojedziemy ale tylko dlatego aby dziecku pokazać! Ja od zakopanego jak najdalej! Tak samo dla mnie Łeba! Jest taka przejedzona ze szok. Nawet na spacer nie chce tam jeździć. No tak mam.
-
Witam kobietki
U mnie na razie bez zmian czekam na czwartek jak na zbawienie zeby sie czegos dowiedziec
poki co dzis spakowalam torbe do szpitala i poleczka na kosmetyki gotowa wiec powoli sie szykuje do cc 30 dni zostalo
derii84, Lara 82, Januszkowa, Penelope, megg, Asiaa1201 lubią tę wiadomość