Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Saro_nar fajnie, że się odezwałaś, myślałam ostatnio o Tobie, jak się masz i czy już pojawiają się jakieś symptomy zbliżającego porodu.
Ja mam za sobą ciężki dzień. Cały dzień była u mnie siostra ze swoją 16-miesięczną córeczką (moją chrześnicą), więc cały czas na pełnych obrotach. Mała jest bardzo absorbującym dzieckiem, cały czas trzeba się z nią bawić, biegać za nią. Jest trochę uparta, przez godzinę musiałam z nią siedzieć na podłodze i się bawić, nie mogłam wytrzymać już w takiej pozycji, a każda próba mojego wstawania kończyła się jej płaczem. Jest kochana i bardzo mądra, ale już nie mam siły się z nią bawić. Dużo mówi jak na swoje 16 miesięcy, np. na pytanie co będzie mieć ciocia, odpowiada "dzidzia". I zapytana o skład swojej rodziny, poza rodzicami, dziadkami, mną i kilkoma innymi osobami wymieniła też "dzidzia"sara_nar, Fedra, Laurka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq nie wiem jeszcze do Bialegostoku mam 120km i mój gin mówił że da skierowanie do szpitala w którym kiedyś pracował, ale mówił że będę miała dobrą opiekę więc mam nadzieję, że rzeczywiście tak będzie.
Suri trzymam kciuki.
Januszkowa podczytuje wątek ale z tel i żeby już coś napisać to jedynie jak mam dostęp do laptopa, bo nie cierpię pisać z tel.
Jak to jest z tym czopem? Odchodzi po prostu śluz galaretowaty nie raz z domieszką krwi czy wypads taki jakby korek? Bo mi od tygodnia odchodzi bezbarwny albo żółtawy galaretowaty śluz więc chyba to ten czop ? Z ciekawość sprawdziłam dzisiaj czy czuć szyjkę i na dobrą sprawę spokojnie mogłabym włożyć do niej dwa palce.... nie chciałam zbytnio przy niej gmerać, ale czy możliwe że już mam rozwarcie bez żadnych skurczów i akcji porodowej ?Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Niedawno był tutaj poruszany temat czopu, jeśli jest podbarwiony krwią tzn. że już blisko, a bez jeśli bez krwi to ciąża może jeszcze potrwać nawet ponad tydz.
Na pozostałe pyt. nie potrafię odpowiedzieć.sara_nar lubi tę wiadomość
-
Powiedzmy ze byłam katar miałam gardło bolało w sumie to nadal boli...
No nic pokaże mojemu ginowi na wizycie i niech myśli co z tym zrobićbella84 wrote:Fedra a Ty bylas przeziebiona? Ja czytalam ze crp tez jest podwyzszone w ciazy..a te nirmy to sa dla wszystkich podane wiec ez niekoniecznie mozna sie w ciazy do nich odniesc...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Wiecie co cos mam przeczucie ze tu teraz codziennie będzie info o nowym brzdacu
albo co drugi dzień
A i wiecie jaki sposób ma mój maz bym spała w nocy powiedział ze jeśli nie będę spała to mnie rano na zakupy nie weźmie ani na kawę do szwagierki buuu szantażysta jeden
Tak wiec idę zmusić się do spania może szantaż podziała gorzej tylko z Mała na nią nic nie działaPenelope, megg lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi