Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wlasnie uderzylam się w maly palec u nogi i krzyknelam 'ala! Ku**a!', a W przylecial taki wystraszony z pytaniem czy juz jedziemy do szpitala. Rozsmieszyl mnie w tym cierpieniu nie powiem ;p ale tak spanikowanego go jeszcze nie widzialam :p ale aż mi lzy polecialy tak się walnelam
Penelope, Topola lubią tę wiadomość
-
Sue ja jeszcze wrócę to Twojej wiadomości dotyczącej fryzjera. Ja tez raz poszłam do nieznanej mi fryzjerki( do renomowanego salonu) na strzyżenie i rozjaśnianie. Miałam też modelowane włosy. Do czasu kiedy nie umyłam tych włosów wszystko się wydawało ok, a jak tylko je umyłam od razu zauważyłam różnicę, sama bym sobie lepiej je obcięła... Poszłam złożyć reklamację, to otrzymałam odp, że ona tak obcinała, ze przy modelowaniu dobrze wyglądają, a jak ja je sobie tylko wyprostuję to nie mam co się dziwić, ze nie wygląda to dobrze....Zaproponowała m w ramach reklamacji powtórne strzyżenie, podziękowałam, bo bałam się jeszcze gorszego efektu...
Dla mnie najlepsza fryzjerka jest moja siostra. Mimo, że nie ma wykształcenia kierunkowego to strzyże lepiej niż niejedna wykształcona...
Co do telefonów to ja też tak mam, jedna znajoma powiedziała nawet że na porodówkę przyjedzie ;p Teściowa powiedziała, ze będzie teraz dzwonić codziennie, na szczęście planu nie wprowadziła w życie
co do cc i porodów indukowanych to ja zaczęłam czytać książkę podesłaną przez Gosię "Aktywny poród" i tam jest trochę rozjaśnione dlaczego tak sie dzieje
Byliśmy dzisiaj z mężem na spacerze, pogoda wydawała sie świetna jak wczoraj a okazało się, ze wieje dość mocno. Pospacerowaliśmy z 40 min i się zmęczyłam solidniechyba muszę częściej robić spacery
-
nick nieaktualnykasia_1988 wrote:No ja nie ukrywam trochę wkurzylam się na mojego ginekologa ze teraz pojechał bo mówił ze po 10 lutego a tutaj mnie zaskoczył... Sylwia mam nadzieje ze lepiej się czujesz?
chyba lepiej, ale sama nie wiem. Katar mam ciągle i ciężko mi go wysmarkać pomimo tego że inhaluję się 3-4razy dziennie, przepłukuję sola fizjologiczna i woda morska i jeszcze krople. Już nie wiem co mam robić. Czasami jak smarkam to czuję jak mi w uszach chlupocze - nie wiem czy to dobrze czy źle ehh
gotuję sobie kompot z suszu ;] uwielbiam -
Hej☺kochane posiadam pampersy DADA (z biedronki) 2-ki 3-6kg 156szt oraz 3ki 4-9kg 128szt do odsprzedania za 80zł po 28gr sztuka jeśli któraś z Was jest chętna proszę pisać ☺ niestety moja Córcia ma na nie uczulenie
-
nick nieaktualny
-
No właśnie ten mój kaszel jest taki oskrzelowy - to nie jest mokry kaszel odkrztuszający, tylko taki głębszy. Pewnie wiesz, o co mi chodzi
W poniedziałek idę na morfologię, więc przy okazji pójdę do internisty, żeby posłuchał, bo kaszlę jak stary gruźlik.
-
Oj dziewczny kurujcie sie i potem juz tylko uwazac byle do konca dotrwac
Do nas dzis zjechala tesciowa mam nadzieje ze moja kotka znowu z zasdrosci gdzies nie naleje, nawet lazalismy tesciowej by dala jej ulibiony smakolyk z reki i kurcze nie wziela!! Nawet ode mnie przy niej nie wziela, tylko dopiero jak sie schowalam z nia, foch na calego... -
cath wrote:Gosiak czy książkę najszczęśliwsze dziecko w okolicy masz w pdf? Bo ja nie mogę jej zdobyć. Nawet w bibliotece nie maja
Miałam zacytować a polubiłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 19:19
-
Dobry wieczór.
Stokrotko gratuluję córeczki
U nas póki co bez zmian. Czop odchodzi, jakiś lekki skurcz złapie i cisza.
w poniedziałek ostatnia wizyta u gin i albo na następny dzień skierowanie do Białegostoku do szpitala, albo jeśli z małym, łożyskiem i przepływami ok to na 26go do szpitala. Już bym mogła urodzić. To czekanie i nieświadomoś kiedy się zacznie mnie dobija.
PozdrawiamyLara 82, Malenq, Januszkowa lubią tę wiadomość