Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no to nas postraszyło chyba... i tylko tyle..
cos tam strzyka w krzyżu, boli podbrzusze, ale to nie to...
moze w nocy sie zacznie?? nie wiem czy to czop, ale taki sluz galaretowaty mi odszedł, bez podbarwienia krwią.. taki "glut" sorki, za opis....
kurde, gardlo mnie boli
czy ktos planuje swojego Bobasa nosic w chuscie?? -
nick nieaktualny
-
Stokrotka serdecznie gratuluje córci
Widzę ze worek się otworzył i teraz się zacznie
Ja bym zrobiła morfologię bo np dzisiaj robiłam morfologię, mocz i CRP (z tym ostatnim to mnie jakoś tak tknęło) i okazało ze ze morfologia piękna mocz tez a CRP już nie norma jest od 0-5 a ja mam 7,69...
Wiec jeśli ktoś jest przeziębiony to lepiej oprócz moczu i morfologi lepiej tez zrobić CRP bo jak widać podstawowe badania ok a CRP świadczy o stanie zapalnymGroszek lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ja w poniedzialek robie morfologie i crp z zalecenia wlasnie by sprawdzic czy jest ok czy cos tam jest... Ogolnie czuje sie ok wiec mam nadzieje ze wyjdze ok
napewno nie czyje sie na antybiotyk ani w sumie juz na zadne leki
Gosiak, Fedra lubią tę wiadomość
-
ja bede miala pozyczona od kolezanki na poczatek, jak sie zafascynuje chustonoszeniem to kupie
wlasnie Gosiak podobna do Twojej, tylko kolor azuryt- zielonyzamierzam
ja bylam przygotowana na odejscie wod i psikus
i crp w zeszlym tygodniu ostatnie 8 mialam...chyba od gardła
bo wczesniej ponizej 5...
ale takie podwyzszenie to pikus... natomiast najlepiej zrobic badanka swoje i Dzidzi tez niech pobiora po urodzeniu, zeby zobaczyc, czy czegos nie otrzymał od mamusi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2015, 21:08
-
Ja dwa tyg. temu miałam CRP 0,05 także idealne, no a teraz zobaczymy we wtorek, bo znowu badanie przed czwartkową wizytą. Ja np. nie mam kataru, ale prawdą jest, że kobieta w ciąży ma zwiększone wydzieliny, bo mi od 3 miesięcy zawsze coś z nosa leci i tak z 3x w ciągu dnia muszę się wysmarkać, a to ewidentnie nie katar.
-
nick nieaktualnysara_nar wrote:Dobry wieczór.
Stokrotko gratuluję córeczki
U nas póki co bez zmian. Czop odchodzi, jakiś lekki skurcz złapie i cisza.
w poniedziałek ostatnia wizyta u gin i albo na następny dzień skierowanie do Białegostoku do szpitala, albo jeśli z małym, łożyskiem i przepływami ok to na 26go do szpitala. Już bym mogła urodzić. To czekanie i nieświadomoś kiedy się zacznie mnie dobija.
Pozdrawiamy
Sara a gdzie rodzisz??? ja rodziłam w USK i NIE POLECAM!!!!! jak coś wybierz Warszawską...
w USK można rodzić, nawet położna ok, ale potem to jakaś masakra, upychają pacjentki, mają w d... pytania i potrzeby, zostawiają Cię samą sobie (jedna dziewczyna obok leżała w swoich odchodach i musiała po męża o 2w nocy dzwonić, aby pomógł jej wstać i pójść się umyć - bo usłyszała że nie ma nikogo żeby jej pomóc)...
gorzej niż w komunie....warunki spartańskie, w toaletach syf (2 wc na cały oddział), maleństwa płaczą i nikt nic nie robi.....
także jak masz możliwość wybieraj się na Warszawską...
Powodzenia mamusie lutowe:)sara_nar lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoże taka zmiana się trafiła pechowa. Ja będę robiła morfologię pewnie za jakiś tydzień
to od razu zrobię sobie crp i toxo. Teraz to nie ma sensu bo srp mam na 100% podwyższone ;]
Nie wiecie po jakim czasie po infekcji wynik crp jest wiarygodny? -
Sylwia ja J dam znac w poniedzialek :p bo infekcje mialam start od niedzieli, mega mocno od wtorku do czwartku i teraz juz w sumie luz choc cos tam dalej czuje. Ze jestem po infekcji
wiec w poniedzialek robiac sie okaze czy sa jeszcze slady czy nie... Jak beda to powtorze raz jeszcze po tygodniu..
-
nick nieaktualny
-
Wrocilam wlasnie ze szpitala .. bole pachwiny cala noc ,caly dzien plus maly sie nie ruszal przez kilka godzin pojechalismy sprawdzic ale na skanie maly sie cos poruszal na ktg wyszlo ze jest aktywny poprostu ja go nie czuje ..bo delikatnie sie rusza a juz myslalam ze cos zlego sie stalo
na bol pachwin nic mi nie dali jak sie nasili mam wrocic
-
No to wrocilam z usg. Kubus przystopowal i wazy teraz 2900 wiec jest totalnym sredniakiem
podobno dobije tak do 3500. Ulzylo mi
Poza tym wszystko ok - przeplywy, lozysko itp.Januszkowa, ash, Bietka, Lara 82, LadyDi, dorocia2324, truskawkax25, Sue, słoneczna 85, derii84, sara_nar, megg, Fedra, Penelope, asia888 lubią tę wiadomość