Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzę ze norma stają sie kiepskie noce u nas....
Ja niby spałam, ale miałam takie głupie sny ze szok. Oczywiście związane z porodem i szpitalem!
Mózg to jednak dziwny organ jest!!!!!!
Wygnalam męża do stajni rano, a sama idę zrobic sobie mini spa. Trzeba korzystać puki możemy. Pózniej może byc cieżko zamknąć sie w łazience na godzinę
Widziałam na grupie FB ze mamy kolejnego brzdaca- dziewczynka. Jak na razie wszystkie porody przez cc.
Oj sypiemy sie dziewczyny, sypiemy!
Miłej niedzieliAsiaa1201 lubi tę wiadomość
-
witam !
ja wczoraj bylam na 30-stce i spalam o dziwo jak zabita. nie mam juz sil siedziec kilka godz na imprezach
wszyscy mi mowili ze juz moge rodzic w kazdym momecie i w nocy snilo mi sie ze mi czop odszedl
mam nadzieje ze dotrwam do terminu cc na spokojnie
milej niedzieli -
Sylwia, ja bym brala antyb tak tak dr mowil. 7 dni to minimum ale czesto sie orzedluza do 10,11,12 14 dni.
Moze chcial miec pewnosc ze doleczysz to wiec chyba lepiej wziac niz mialby nastapic nawrot choroby.
Ja tez kiepsko dzis spakam
A na sniadAnko zrobilam nalesniki:) tak namyslilam sobie w nocy;))
Powodzenia dzisiejszym rozpakowujacym;)) bo pewnie taka bedzie;d -
Ja sie nie dopisalam do tej grupy.
Koleżanka dodała mnie do grupy matek, fajna, bo mozna sie ciekawych rzeczy dowiedzieć, ale nie podoba mi się troche ich wykręcenie na pewne kwestie - bycie eko - dolewasz do kawy mleko krowie, a kysz szatanie! Nie karmisz piersią - jestes zła matka. One pisza, ze jak kobieta z własnego wyboru nie karmi, to jest głupia itd.
Dlatego się tam nie udzielam nawet.
Oglądam dd TVN, dzień bez "eksperta" piroga dniem straconym.. A ja nie lubie gościa...Penelope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySue wrote:Ja sie nie dopisalam do tej grupy.
Koleżanka dodała mnie do grupy matek, fajna, bo mozna sie ciekawych rzeczy dowiedzieć, ale nie podoba mi się troche ich wykręcenie na pewne kwestie - bycie eko - dolewasz do kawy mleko krowie, a kysz szatanie! Nie karmisz piersią - jestes zła matka. One pisza, ze jak kobieta z własnego wyboru nie karmi, to jest głupia itd.
Dlatego się tam nie udzielam nawet.
No to ja nie mam tam chyba nawet po co wchodzic. heheod razu bylabym publicznie zlinczowana ipewnie za wiek tez by mi sie oberwalo
Beatrice, Kourtney lubią tę wiadomość