Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
PatrycjaP wrote:Ok model wybrany tylko teraz pomóżcie kolor wybrać. Taki co ma Angelcia czy może cały szary ? Który lepszy wg Was ?
Patrycja bardzo niefortunnie zadane pytanie!!! myślę, że dlatego nikt się nie odniósł. Ale rozumiem jesteś w szpitalu, zmęczona nie pomyślałaś!.
Nie powiem, który ładniejszy bo to kwestia gustu i raczej sami musicie zdecydować.
A tak naprawdę zarówno ten ciemny Angelci jak i ten szary bardzo mi się podobają i są naprawdę ładne.
słoneczna 85, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Kochane ja się kładę spać jestem padnięta, jeszcze tylko jutro i do szpitala. Mam nadzieję że się wyśpię chociaż trochę, Kruszynka szaleje w brzuchu, to jej pora
miłej nocki
Kurujcie się chore, do jutramegg, AsiaSzw, dorocia2324, Januszkowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
My na śląsku mamy to szczęście, że mamy karty czipowe z NFZ już od wielu lat, nie wiem, które z województw to jeszcze mają, więc to jest podstawą u nas do rejestracji czy w przychodni, czy w szpitalu. Poza tym, żadnych papierków o zatrudnieniu nie potrzebujemy, wszystko jest w systemie.
-
Sue u mnie rozek juz sie suszy i jutro sie pakuje:) dzis dokupilam jeszcze majtki siatkowe- bo pomyslalm ze z 5 szt trzeba miec bo przeciez ich tam prac nie bede.
bede spokojniejsza jak ta torba juz bedzie sobie stac:)
o jeszcze laktator musze wyparzyc
ale to rano.
teraz robilam peeling i maseczke:)
koniec na dzis:)
Sue, pizze robilas z przepisu Daisy??
a tak swoja droga- dzis kolezanka na watku czerwcowych testerek wrzucila liste z testowania czerwcowego- ile was tam jest:) a to tak dawno bylo:) a wydaje sie ze dopiero co:))
tak na wspomnienia sie jej wzielo:))
-
Koleżanka urodziła synka w sierpniu zeszłego roku i teraz zaczęli od grudnia zajęcia na basenie dla niemowlaków. Tylko jej mały bardzo kocha wodę i kąpiele, a to niestety nie reguła u takich małych dzieci, więc też trzeba będzie zobaczyć jak dziecko reaguje na wodę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2015, 22:07
-
Kciukam za malutką aby dała radę i za jej rodziców i rodzinę aby oni też dali radę. To tak naprawdę duża tragedia jednak dla rodziców, bo nigdy nic nie wiadomo z takim dzieciaczkiem tak naprawdę przez wiele lat i bardzo długa droga przed nimi. Ale trzeba myśleć pozytywnie i się nie poddawać, tak jak z naszym forumowym Marcelkiem jaki już duży chłopczyk, choć kto śledzi jego pamiętnik widzi ile jeszcze pracy ich czeka. No ale musi być dobrze i koniec
-
Groszku, nowotwór piersi to jeszcze nie wyrok, oczywiście zależy jakie stadium. Najstraszniejsze to chyba wiek tej dziewczyny, to jest straszne, że tak młodzi ludzie chorują. No ja już kiedyś miałam USG piersi bo wyczuwałam zgrubienie, no ale wszystko ok.
Ale trzeba się badać.
Za nią również trzymam kciuki. -
nick nieaktualny
-
Słoneczna, zrobiłam według przepisu kolezanki, bo kiedys robilysmy razem, a z tego przepisu Daisy nie mogłam nic odczytać
Ja oglądam "życie bez wstydu" - akurat usuwają sobie tatuaże. Laska sobie wytatuowała imię faceta na plecach, na jednej rece a na drugiej napis "żyje tylko dla Ciebie Dawid" - jezusie... Z facetem sie rozstała, to jej zaczęło przeszkadzać. A prościej było nie robic:)
-
AsiaSzw wrote:Hahaah ja akirat lubie tatuaze sama mam 2 ale nigdy zadnych imion, mott zyciowych i innych pierdolek
Asia, mnie sie tatuaże też podobają, choć sama bym nie zrobiła. Tatuaże tej laski były paskudne, oszpeciła się bardzo.
Moja kuzynka wytatuowała sobie czaszkę na przedramieniu... Help!
-
Dziewczyny, nie wiem czy to normalne czy anomalia, ale nieraz jak mala sie rusza a ja np stoje/ chodze, a teraz np nawet jak leze to tak mnie chwilami zakluje tam w stodku jakby w pochwie/ szyjce jakby mi ktos szpile wbijal... Az sie chce wyc....
czy ktoras ma podobnie ? Nie wiem czy sie martwic czy olac, generalnie poza tym sie nic absolutnie nie dzieje, i tez nie mam tak non stop tylko czasem.. Np dzisiaj- teraz, wczoraj mialam ze 2 razy, a tak to tydzien temu gdzies tez z kilka tazy i takie przerwy dlugie... Moze kwestia ulozenia.. Nie wiem.. Ale jak tak sie dzieje to boli okrutnie