Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez trzymam bardzo mocno kciuki za ta malenka istotke!!
Tez ogladalam zycie bez wstyduJa tez lubie tatuaze, na razie mam jeden. Ale jestem jednak za przemyslanymi decyzjami. Imion tez bym nie tatuowala, zycie jest bardzo rozne i nieprzewidywalne.
Uciekam sie kapac i do lozeczka. Dobranoc. -
AsiaSzw wrote:Hahaah ja akirat lubie tatuaze sama mam 2 ale nigdy zadnych imion, mott zyciowych i innych pierdolek
Melduje sie z lozeczka. Ciekawe czy dzis przespie cala noc.
Gosia czy ten olej kokosowy trzymasz w temp pokojowej czy w lodowce? -
Fedra byłam pewna, że Twoja Natalka dobije do 4 kg
Mam nadzieję, że nie masz zbyt wielu ubranek w rozm. 56
Jeśli chodzi o opadający brzuch to mojej siostrze wcale nie opadł do porodu więc z tym też różnie bywa.
Dziewczyny nie wiem jak Wy, ale jak czytam tutaj niektóre historie np. że zmarła żona ordynatora w szpitalu to jestem przerażona, bardziej się boje i raczej mi nie pomagają takie newsy. Może oszczędźmy sobie takie historie już teraz.Lara 82, słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
dziewczyny osiwieje, maly tak ok. 16.00 mial czkawke i sie ruszal od tamtej pory cisza nic go nie rusza co ja mam zrobic jechac na ip no ale kuzea ja znowu nie chce byc w szpitalumczy czekac do rana? Boze ja juzchce rodzic nie eierze ze to mowi ale oszaleje ze strachu o niego.
-
Może być, że zgaga odpuści kiedy brzuch opadnie, ale u mnie to też się nie zgadza. Zgagę mam ostatnio często, a brzuch niżej już co potwierdziła dziś lekarka. Może jednym opada mniej, innym więcej. Albo może to wcale taka spora różnica nie jest?
-
Lara zjedz coś słodkiego, połóż się na lewym boku, potrząśnij lekko brzuszkiem i czekaj, przynajmniej pół godz.
Moja Natalka dzisiaj też miała taki czas, że mało się ruszała, nawet po jedzeniu, też się zdenerwowałam, ale po moich interwencjach zaczęła się kręcić.
Gdyby się nie ruszyła pewnie pojechałabym na IP, sama musisz zadecydować. -
nick nieaktualnyLara - mi gin mówił że wystarczy jak w ciągu 10 godzin troche sie porusza w ciagu całego dnia. Jakby tych ruchów nie było wtedy sie martwić. Ale wiem co czujesz, ja tak miałam przedwczoraj (albo wczoraj). Na razie spokojnie. Jesli wczoraj wszytsko było ok, a dzisiaj do 16 sie ruszał to poczekaj do jutra. Jak jutro będzie mał ruchów to jedź na ip.
Cath - ja uwielbiam wodę. Uwielbiam pływać także z dzieckiem na pewno będę chciała chodzic na basen.Z restza jestem zdania że pływac i jeździcna rowerze każdy musi umieć.To tamie podstawowe umiejętności -
Lara, sprobuj zrobic tak, jak mówią dziewczyny - moze też zimnej wody sie napij.
A jesli sie stresujesz, to jedz na IP, po co się masz martwić!
U Ciebie prawie ciaza donoszona, dzieci po 37 moga byc troche mniej aktywne, bo maja mało miejsca.
Bella, moj brzuch opadł, a zgaga jak z zegarkiem w ręku od 23:/
Zastanawia mnie ten przesąd z włosami - skoro główka jest na dole, to w jaki sposob włosy mojego dziecka mają powodować zgage?
Taka byłam śpiąca, wykapalam sie i spanie szlag trafił
Słoneczna, powiekszałam, ale i tak guzik widziałam:) ale wyszło mi pyszne, więc też źle nie jest:)
-
zbiegi trwaly normlni 2 godz. Slodkie sok i nic. Teraz wypilam z litr zimnej wody, i sie ruszyl naliczylam z 9 przeciagniec i teraz ma czkawke. Boze jak on mi teraz takie jazdy urzadza to ja juz chce rodzic bo naprawde zwariuje.
megg lubi tę wiadomość
-
PatrycjaP wrote:Laura wiedziałam ze pracujesz w szpitalu.. Kurde kim jestes z zawodu. Ostatnio myślałam ze pielegniarką, pamiętasz ? Dlatego ze caly czas piszesz o szpitalu ze w nim pracujesz. A czym się zajmujesz?
Patrycja ja pracuje w Administracji/Rejestracji. Papierologia ludzi mecze, hehehe. Twoje skojarzenie jest oczywiscie zrozumiale, bo ciagle pisze o pacjentach ;]PatrycjaP lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya