Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mój mąż był ze mną cały czas, oprócz momentu, kiedy sam musiał się przygotować a mi w tym czasie dawali znieczulenie. wybaczcie na trochę - pisklę się odzywa, to matka leci
dorocia2324, megg, Lara 82, Angélique89, justta, Fedra lubią tę wiadomość
-
KOchaane mój mąż na nadgarstku moje imię i jestem strasznie z tego dumna. Chodź powiem szczerze, że ja chyba na coś takiego bym się nie odważyła. Ale dzięki temu wiem jak bardzo jestem dla niego ważna
megg lubi tę wiadomość
-
Bella nie peniaj. Wytrzymasz.
Ja bym chciala cc 5 lutego. Wiec akurat ty juz bedziesz smigac to przyjdziesz do kolezankija jestem ciekawa czy dotrzymam bo syna rodzilam 3 tyg przed terminem.
Patrycja obys jak najdluzej byla wazna. Bo usuwanie tatuazu cholernie boliSue, cath, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Sebza no ja tez nie chce CC ale niestety czasem trzeba. Najwazniejsze, ze jestescie juz w domu i wszystko jest w porzadku z Toba i malenstwem. Niebawem dojdziesz do siebie calkowicie i powoli zaczniesz zapominac o tym co przezylas.
U mnie jeszcze 23 dni do terminu, jak ten czas leci.
Ja nigdy bym nie wytatuowala imienia swojego partnera, jedynie imie dziecka bo bedzie zawsze moim dzieckiem. I tak samo nie pozwolila bym zeby partner wytatuowal sobie gdzies moje imie, wrecz byla bym zla jakby przyszedl z takim tatuazem. Ale u nas nie ma problemu bo w tej kwestii moj mysli tak samo jak ja. Ale to moje zdanie.
No wlasnie ja tez poprosze link do drugiego forum i informacje co zrobic zeby tam sie zalogowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 09:42
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Hej:)
Sebza, jeszcze raz gratuluje syneczka, jest idealny!!
No i trzymam kciuki za szybki powrót do formy :* też chciałabym sn, bo ciezko dochodzę do siebie po operacjach, więc Cię rozumiem:*
Dobrze, że karmisz małego piersią, to hormony też swoje zrobią
Mnie jest niedobrze, jade zaraz na morfologie i do gina. Bleeeee
-
http://www.iv.pl/images/20954033329309849594_thumb.jpg
Dziewczyny mam wrazenie ze moj brzuch nadal rosnie
Patrycja20, PatrycjaP, megg, Aagnieszkaa, cath, juska19, Bietka, dorocia2324, kafabi, Sue, Lara 82, LadyDi, Januszkowa, Penelope, Angélique89, Fedra, Kathy's lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Bella nie peniaj. Wytrzymasz.
Ja bym chciala cc 5 lutego. Wiec akurat ty juz bedziesz smigac to przyjdziesz do kolezankija jestem ciekawa czy dotrzymam bo syna rodzilam 3 tyg przed terminem.
Patrycja obyś jak najdluzej byla wazna. Bo usuwanie tatuazu cholernie boli
Asiu i bardzo dobrze ! Jak nie daj boże przestałabym być dla niego ważna to ma to boleć bardziej niż poród !!!
megg, AsiaSzw, Sue lubią tę wiadomość
-
PatrycjaP wrote:Asiu i bardzo dobrze ! Jak nie daj boże przestałabym być dla niego ważna to ma to boleć bardziej niż poród !!!
Haha dobre
Gosia dzieki za info o oleju.
W gdansku sypie snieg. Bialo i pieknie jest. Jade zaraz do faschion house bo dostawa dzieciecych ubranek byla wczorajpewnie juz wgkladaja dziewczyny. Poszperam moze cosik wyszarpne.
Apropo brzucha mam wrazenie ze we wszystkim wygladam juz jakos zle. Korci mnie zeby sobie cos kupic nowego ale prawda jest taka ze raczej sensu nie ma. No masakra jakas. -
Dzień dobry
Sebza dzielna mamusia jesteś
Kobiety teraz przeżywamy a jak będzie już po, to nie będzie miało znaczenia ani poród ani cc ani nic
Asiu ładny brzucho
miłego dnia! ja lecę się edukować na zjazd...AsiaSzw, dorocia2324, Lara 82, justta, Fedra lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2015, 10:01
megg, cath, juska19, Patrycja20, dorocia2324, kafabi, Lara 82, Januszkowa, Penelope, Angélique89, Fedra, Kathy's lubią tę wiadomość
Laureczka25 -
KTG książkowe, szyjka jeszcze się skróciła, główka napiera, doktor powiedziała, że nie wie czy się zobaczymy za tydzień, aaaaaaaa! Akcja może się wg niej w każdej chwili rozkręcić. Dziś wstawiam pranie koszul i dopakowuję torby, bo będzie też laktator. W piątek mam USG ostatnie na 18:20 - ciekawe czy dotrwam
cath, megg, słoneczna 85, Patrycja20, kafabi, dorocia2324, LadyDi, Lara 82, przedszkolanka:), Januszkowa, Penelope, Aagnieszkaa, justta, Fedra, asia888 lubią tę wiadomość
-
To my z przedwczorajOgólnie moje dziecko jest tak duże że jak mi troszke wtedy zszedł brzuch na dół tak teraz jeszcze bardziej poszedł w górę bo czuję jak dopitnie dupskiem się młoda wypina pod żebrami!!
megg, Bietka, Katiś, laureczka25, dorocia2324, kafabi, Sue, Lara 82, Januszkowa, niki640, Penelope, Angélique89, Fedra, Kathy's, asia888 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:KTG książkowe, szyjka jeszcze się skróciła, główka napiera, doktor powiedziała, że nie wie czy się zobaczymy za tydzień, aaaaaaaa! Akcja może się wg niej w każdej chwili rozkręcić. Dziś wstawiam pranie koszul i dopakowuję torby, bo będzie też laktator. W piątek mam USG ostatnie na 18:20 - ciekawe czy dotrwam
Gosiak lubi tę wiadomość
-
A ja jeżeli chodzi o TE skurcze to trzymam się zasady takiej:maja one iść z gorycz brzucha, opasajac go i plecy. Z każdym takim bólem zerkam na zegarek i póki co żadnej regularnosci, ale już się pojawiły takowe. Aa jeszcze kończą się takim uczuciem parcia na 2, jednak 2 się nie kończy.
Laski super brzuszki.
Co do mnie to mój organizm będzie chyba najczystszym organizmem do porodu, jeżeli zacznie się dziś lub jutro . No ale mogłam się tego spodziewac. Moja ciąża rozpoczęła się biegunka to i zakończyć tak musiała :pPola
Hania -
Katiś wrote:A ja jeżeli chodzi o TE skurcze to trzymam się zasady takiej:maja one iść z gorycz brzucha, opasajac go i plecy. Z każdym takim bólem zerkam na zegarek i póki co żadnej regularnosci, ale już się pojawiły takowe. Aa jeszcze kończą się takim uczuciem parcia na 2, jednak 2 się nie kończy.
Laski super brzuszki.
Co do mnie to mój organizm będzie chyba najczystszym organizmem do porodu, jeżeli zacznie się dziś lub jutro . No ale mogłam się tego spodziewac. Moja ciąża rozpoczęła się biegunka to i zakończyć tak musiała :pCzasem mam takie parcie na 2 ale nie zauważyłam ay to akurat było związane ze skurczami eh